SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tenekeadam said: Yalnız model iyiymiş. jizzed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 turbanlilardan vergi aliyosan takmalarina da izin vermek zoarundasin (turbanlilar kismina herhangi bir sifat gelebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bu argümanın gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Giovanni said: Kötü haber: Bunu engelleyemeyeceksiniz arkadaşlar. Türban yasağı dönemi geri dönmeyecek bir biçimde bitti. peki biz de bu giysiyle girebilecek miyiz: http://img684.imageshack.us/img684/5773/0100298l000.jpg Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 herkes türbanlı olursa kimi sömüreceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben&jerry's said: turbanlilardan vergi aliyosan takmalarina da izin vermek zoarundasin (turbanlilar kismina herhangi bir sifat gelebilir) tecavüzcülerden de vergi alıyorsun ne yapalım domalalım mı? edik:quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 rasitlin dayı mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 haline kendinde gülmezsen giy abi eheh. o kıyafetler bir tek hayal aleminde güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Cthulhu fhtagn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Berkovich said: tecavüzcülerden de vergi alıyorsun ne yapalım domalalım mı? ne sacmaliyosun ? 12 yasinda olman gerek bunu dusunuyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sıcak tutar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Berkovich said: ben&jerry's said: turbanlilardan vergi aliyosan takmalarina da izin vermek zoarundasin (turbanlilar kismina herhangi bir sifat gelebilir) tecavüzcülerden de vergi alıyorsun ne yapalım domalalım mı? edik:quote /post abbiii kacırmayin gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben kar maskesiyle girmeyi planlıyorum vizelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 türbanlılar adam yiyormuş. öyle diyollaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Berkovich said: ben&jerry's said: turbanlilardan vergi aliyosan takmalarina da izin vermek zoarundasin (turbanlilar kismina herhangi bir sifat gelebilir) tecavüzcülerden de vergi alıyorsun ne yapalım domalalım mı? edik:quote Türban sana zarar mı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben&Jerry's said: Berkovich said: tecavüzcülerden de vergi alıyorsun ne yapalım domalalım mı? ne sacmaliyosun ? 12 yasinda olman gerek bunu dusunuyosan vergi ödüyorum saçmalarım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 türban zarar vermiyorda, türbanlıların default müslüman mümin olduklarına ilişkin dini ispatınızı duymak isterim. merak için soruyorum türbanlı görünce müslüman görmüşmü sayılacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Dennis said: Berkovich said: ben&jerry's said: turbanlilardan vergi aliyosan takmalarina da izin vermek zoarundasin (turbanlilar kismina herhangi bir sifat gelebilir) tecavüzcülerden de vergi alıyorsun ne yapalım domalalım mı? edik:quote Türban sana zarar mı veriyor hayır ama örneğin saçmalığını göstermek istedim metafor o abi açıklamak durumunda kalmak ne kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 türban takana zarar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 idare edecen artık berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Daemir said: türban takana zarar veriyor du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 adam 15 iq suyla sacmaligi gosterdi beyler bayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Türban özgürlüktür.Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 SoulCube said: Sparkcaster said: SoulCube said: Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, hayvanlar sizden de medeni demiş şair. hayvanlar bizden baya medeni, medeniyet dediğin dünyanın imanını bellemekse hayvanlar gibi medeni olalım o zaman. her martta önümüze gelene saldıralım. haklısın abi siz nisanı bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar