Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Rewendor said: iq'su 3 haneli sayılara ulaşan birinin tamamen baba parasıyla ve baba torpilinden gelen "patronun oğlu mevkisi"yle hava atmaya çalışması, bunlar için zeka, yetenek, başarı ya da başka bir kifayet gerektiğini düşünmesi zaten pek inandırıcı gelmiyor. Ha, girer adam gibi bi okulda okursun, kendi çabanla bir şirkete girer çok hızlı yükselirsin, iyi mevki para elde edersin sonuna kadar övün. Ama ayakların üzerinde durmayı bilmeden sırf baba yardımıyla böyle hava atmak kepazelik be yalnız, ortalama iq 100-110, 3 haneli, sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 olm adam zengin, dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 zengin adam iddadan gelecek 1500 liraya sevinir mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Baba zeki olmayan bi evladı uzak tutmaya çalışabilir ama zeki olan bi evlat baba parasıyla forumda masturbasyon yapmaz. Çelişki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 havadan 1500 lira hiçte fena sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 senede 130m$ kazanan icin havadan 1500 lira cok guzel para gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 said: yalnız, ortalama iq 100-110, 3 haneli, sry türkiye ortalama 90 olması lazım. zaten bu seviyede 1-2 puan ne kadar önemli 87 olan ve 93 olan ülkelere bakınca belli oluyordu zaten. hatta 2008-2009 olması lazım bu verdiğim beslenme etkiliyor tabii iq'yu çocuklukta çıkanla sonradan çıkan fark ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 synthesizer said: yanlız adam cidden milyon euroluk cıkınca millet nası bi çevir kazı yaptı adhfnsghadfa o diil de, ben hala 18 yasında eski esiyle sevismesini merak ediyorum gerçek olması bu kadar komik zaten. bunları bi de futbol bölümünde yazıyo o çok ilgi çekici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Vehbi Koç- Rahmi Koç ve Mustafa Koç peki sizce neden her başarı hikayesinde Vehbi Koç'un hayatı anlatılır ? Rahmi Koç başarısız bir adam mıydı? Zekasız bir adammıydı ya da Mustafa Koç? Değillerdi. ama hayatlarının ilgi çekici bir noktasıda yoktu. Tabi ki baba parasını en iyi şekilde kullanıp o mirası çok daha iyi yerlere getirdiler. Ama biliyorum ki içlerinden biri çıkıp Milyar dolarlık şirketin başındayım iq'um da bu kadar şurdan şu ihaleleri kaptım durdum bunların hepsi benim başarımdır bu yüzdende beni eleştiremezsiniz dememiştir. Aksine hala son derece mütevazi bir tavırla hiç bir şey yapmadıklarını ve daha yapmaları gereken çok şey olduğunu anlatır dururlar. İşte bu yüzden onlara hala saygı duyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Trasty said: AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum Serin Hikaye Abi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 toggie said: zengin adam iddadan gelecek 1500 liraya sevinir mi lan? şunu demeye çalışmıştım 6 sayfa önce kadar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Adam niye yörünge dışı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Parasi cenemizi yordu, vurduk kellesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bu konuya reklam, sponsor etc.. alınmalı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 interperez said: Bu konuya reklam, sponsor etc.. alınmalı artık. onu mayhem konusuna yapmak gerek.. egerki para gelmezse baya baya efsanelescek topak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. küsüratlı sayısal veri, hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aç öğrenci açlık başına vurmuş da neler yazmış öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Soimyr said: Rewendor said: iq'su 3 haneli sayılara ulaşan birinin tamamen baba parasıyla ve baba torpilinden gelen "patronun oğlu mevkisi"yle hava atmaya çalışması, bunlar için zeka, yetenek, başarı ya da başka bir kifayet gerektiğini düşünmesi zaten pek inandırıcı gelmiyor. Ha, girer adam gibi bi okulda okursun, kendi çabanla bir şirkete girer çok hızlı yükselirsin, iyi mevki para elde edersin sonuna kadar övün. Ama ayakların üzerinde durmayı bilmeden sırf baba yardımıyla böyle hava atmak kepazelik be yalnız, ortalama iq 100-110, 3 haneli, sry. biliyorum, zaten ortalama bir insanın düşünebileceği şeyleri yazdım, "iqsunun üç haneli olduğunu" iddia eden insanın zeki olduğunu (iddia ettiğini) söylemedim :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 23 yaşında nereye zekayla o kadar paran oluyo ya hangi parayla öyle bi ortak olabilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Avatarlı yörünge dışı Cem. :) Topiği görüp adminlere saydırdı sanırım, vay iq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 En yüksek iq mari bilmemne savant ta mıydı neydi 220 falan olması lazım einstein 160-175 arası bir değerde hatırlıyorum. İqnuz 115+ ise övünün güzel bişi afsd Adam haklı övünmekte yane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 cemss said: toggie said: zengin adam iddadan gelecek 1500 liraya sevinir mi lan? şunu demeye çalışmıştım 6 sayfa önce kadar sanırım. 100 verip 1500 alıcak lan adam niye sevinmesin ki? O_o Ben arada ayakkabı alıyorum idda oynayıp baya bi seviniyorum. Valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 GERGE said: Adam niye yörünge dışı oldu? özel mesajdan hakaret vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 su adam zenginse bende fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben bildiğin fakirim.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar