deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Holy said: Rewendor said: bi kere daha quotelanırsa zaten piramitten içeri alınacak :Pholy yerine rewendor yazıp qoute yaparak seni de çekerim ki, yaparım bunu! Üstteki postu alıntılamak yasak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aha paradoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ya o diilde.. simdi fener 10 senedir puan vermemesyle övunuyordu... ellernde övüncek ne kaldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bi ara on sene puan vermemiştik size ekikiki derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 11 senedir yenemiyorsunuz kadikoyde, degisen cok bisi olmadı acıkcası :) beraberlıge oynayan bir gs ve beraberlige zil takıp oynayan taraftar. herkes memnun gorunen sorun yok gs camiasında :) FB ye gelince, beklenenden baya baya kotu oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 beraberlige oynayan gs mi? canin saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 beraberliğe oynayan gs? maçı izlemedin mi zegna, sizden daha fazla şut, pozisyon ve atağımız var :) Hatta sırf Pino'nun bile sizden daha çok şutu olabilir :P onu geçtim en azından son 5 senedir fenerin samiyende her maça aynı "beraberlik" mantığıyla çıkıp gs'nin saldırdığını hatırlatırım (sonrasında arada kontradan falan gol bulup yine kazanıyodu fener o ayrı) oysa gs ilk defa kontrollü oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fenerbahce resmi sitesinde macin dk dk olaylarini yazmslar.. fenerin 1 tane sutu gozukmuo ilk yarida hep volkan cıkardi volkan cıkardi die bitio satirlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 yalnız enteresandır fenere karşı hep ilk 10 dakka böyle baya net pozisyonlar yakalıyoruz atarsak devamı gelmiyor ki genelde atamıyoruz.sonra oyun fenere dönüyor bu sefer ilk defa dönmedi.ki niyangın pozisyonda gol olsa maç kopardı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sonuç olarak 11 senedir yenilmiyoruz kadıköyde. better luck next time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 e öyle oldu zaten :) ilk yarı fener atak yapmadı bir tane bile, ikinci yarı 45-65 arası biraz baskı kurdu, 65-75 arası dengelendi 75 sonrası yine gs aldı direksiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 evet, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 maçın 30. dk'sında Semih'i gösterdi kamera, adam yedek kulübesinin duvara yaslanmış eli çenesinde parmağıyla dudağına pıt pıt vurarak maçı izliyo. "aha" dedim "yine çözüyo maçı manyak, girip golü atıcak şimdi ikinci yarı." Bu sefer tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Semih iyi teknik direktör olcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Maçtan yeni geldim anca yazıyorum, 2500 Galatasaray Taraftarı >55000 Fener taraftarı diyebilirim etki konusunda. Hatta migros ve maratondan maçı izleyen arkadaşlarım da maçtan sonra söylediler zaten ben böyle 3lü çeken, bağıran taraftar görmedim diye. Olaysız geldik stada, polis iyi organize etmiş. Olaylar çıkmış sanırım birkaç yerde ben rastlamadım sadece köprüde artislik yapan 2-3 fenerli araç taş felan yedi, durduruldu içindeki lafı atan elemanlar yumruk yedi felan. Maç hakkında pek yorum yapamıcam pek izleme fırsatı bulamadık bağırmaktan ama galibiyeti kaçırdığımız apaçık ortada. P.S. pankart gitti g.t gitti, tribüncüler bilir pankart kaptırma olayının önemini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ulan adamlar berabere kalınca sevinçten kendi stadlarını yakıyor, bizim takım darmadağanken, Baros'suz Kewell'sız adamlardan iyi oynayıp, sürekli sıkıntı yaşadığımız deplasmanda alınan 1 puana sevinince olay oluyor, alemsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Rewendor said: beraberliğe oynayan gs? maçı izlemedin mi zegna, sizden daha fazla şut, pozisyon ve atağımız var :) Hatta sırf Pino'nun bile sizden daha çok şutu olabilir :P onu geçtim en azından son 5 senedir fenerin samiyende her maça aynı "beraberlik" mantığıyla çıkıp gs'nin saldırdığını hatırlatırım (sonrasında arada kontradan falan gol bulup yine kazanıyodu fener o ayrı) oysa gs ilk defa kontrollü oynadı. Pinonun 4 kaleye isabetli şutu fenerbahçenin 2'ydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fener kendi evinde 0-0a yattı yoksa gs 5-0 alırdı maçı çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 khala said: Maçtan yeni geldim anca yazıyorum, 2500 Galatasaray Taraftarı >55000 Fener taraftarı diyebilirim etki konusunda. Hatta migros ve maratondan maçı izleyen arkadaşlarım da maçtan sonra söylediler zaten ben böyle 3lü çeken, bağıran taraftar görmedim diye. Olaysız geldik stada, polis iyi organize etmiş. Olaylar çıkmış sanırım birkaç yerde ben rastlamadım sadece köprüde artislik yapan 2-3 fenerli araç taş felan yedi, durduruldu içindeki lafı atan elemanlar yumruk yedi felan. Maç hakkında pek yorum yapamıcam pek izleme fırsatı bulamadık bağırmaktan ama galibiyeti kaçırdığımız apaçık ortada. P.S. pankart gitti g.t gitti, tribüncüler bilir pankart kaptırma olayının önemini.. 2500 ıspartalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Zegna said: 11 senedir yenemiyorsunuz kadikoyde, degisen cok bisi olmadı acıkcası :) beraberlıge oynayan bir gs ve beraberlige zil takıp oynayan taraftar. herkes memnun gorunen sorun yok gs camiasında :) FB ye gelince, beklenenden baya baya kotu oynadı. 2 gün önce imza atan teknik direktör... check. Tarihinin en kötü sezonunu geçiren takım... check. Banko oynayan birkaç oyuncunun sakat olması... check. ...... Bütün bu unsurlara rağmen takımının kendi taraftarı önünde rezil bir futbol oynamasının üzerine fenerbahçeli site admininin çamur atıp kaçması... PRICELESS. ssdgafa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 10 senede 1 puan cıkardınız arkadaslar, bi 10 sene sonrada 3 puanı gorursunuz heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bizim icin problem degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 10x1+10x3=40 fenrin T kupasının özleminin bitecgi yıl rerörer aynı zmnda mhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fener ucuz yırttı ama sonuçta yırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 zegna'dan fener ve türkiye kupasi adli paradoksu yorumlamasni bekliorz smdi de.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar