Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Yok abi yani, yere tüküren adamı slow motion veriyorlar. Nası kafalar anlamıyorum.

Futbol adına ise;

Elano'yu az kalsın gönderecek olan ex teknik ekibimize ve yönetimimize saygılarımı sunuyorum.

Aferin lan Sabri.

Ayhan fazla zorlama artık, bırak.

Volkan, çok iğrenç bir adamsın ama Türkiye'nin en iyi kalecisisin.

Stoch, Aykut solda oynamana müsade ettiği sürece iyi iş yaparsın.

Pino, kendine bir in your face t-shirt ü al ve bir sonraki maça formanın altına giy.

şimdilik bu kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

sabrinin pozisyona penaltı denmiş.adam orda arada kalıyor.itirazda gelmedi o pozisyondan sonra zaten.kasıtlı birşey yok adam 2 zenci arasında kaldı

neil kırmızı görebilirdi evet ama ilk sarı kartı dogru değildi bence.onnu harici agresif oynadı baya evet.fenerde lugano emre falan baya sakindi enteresandır :)

cana ve elano iyi oldu ya.cana baya top kesti 1-2 pas hatası hariç hatası yoktu

elanoda baya iyi oynadı.neyse bu maç geçti.yenseydikte yenilseydikte önemli olan uzun vadede ne olacak
Sosyal ağlarda paylaş

lazeri savunmuyorum tabi ki de, lazerler tamam yakından tutunca tabii ki zararlı. fakat uzun mesafede herhangi bir zarar vereceğini sanmıyorum. bundan 7-8 ay önce vapurla konak-güzelyalı vapurundaydım sahildeki apartmanlardan birinin çatı katından direkman vapura tuttular. bildiğin rahatsız ediyor zarar veremese de. bi çözüm bulunmalı bu işe.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden daha çok iyi hamle yaparken görürdün çünkü partneri Bilica'ydı, Bekir'di, Önder'di. Haliyle tüm defansı tek başına toparlaması gerekiyordu neredeyse. Şimdi yanında hem öküz gibi iyi fizikli hem de tazı gibi koşan bi zenci var, haliyle kendisini çok paralamasına her atağa koşmasına gerek kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lugano'nun bir de huyu ayakta kalarak savunmuyor. bilica da öyleydi, yobo allahtan öyle değil. yani lugano sürekli ilk topa basayım topa alayım istiyor. böyle olunca saçma sapan frikikler, kartlar ya da arkada boşluklar vs doğuyor. halbuki yobo gibi rakibin karşısında bi 5 saniye dursa rakibi tıkayacak zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Holy said:

fizban said:

BulletRide said:

Gökhan Zan'ı sakatlardı o lazer
gökhan zan'ı havadaki nitrojen de sakatlar.
Havada nitrojen yo-

say whaaaa

bu adamlari da muhendis diye cikariyolar iste.
olm hadi yazdığımı gördün de, koskoca resmi de mi görmedin?

azot=nitrojen olayını bilmeyen milyon tane insan var, bu yüzden o resim geliyor zaten yazımın altına.

of şükrü ya captain obvious koy şimdi bunun altına
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...