sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Yok abi yani, yere tüküren adamı slow motion veriyorlar. Nası kafalar anlamıyorum. Futbol adına ise; Elano'yu az kalsın gönderecek olan ex teknik ekibimize ve yönetimimize saygılarımı sunuyorum. Aferin lan Sabri. Ayhan fazla zorlama artık, bırak. Volkan, çok iğrenç bir adamsın ama Türkiye'nin en iyi kalecisisin. Stoch, Aykut solda oynamana müsade ettiği sürece iyi iş yaparsın. Pino, kendine bir in your face t-shirt ü al ve bir sonraki maça formanın altına giy. şimdilik bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Yalnız Fener'in kalesinde kaleci olmasaydı maç farklı bitebilirdi, futbol çok enteresan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sabrinin pozisyona penaltı denmiş.adam orda arada kalıyor.itirazda gelmedi o pozisyondan sonra zaten.kasıtlı birşey yok adam 2 zenci arasında kaldı neil kırmızı görebilirdi evet ama ilk sarı kartı dogru değildi bence.onnu harici agresif oynadı baya evet.fenerde lugano emre falan baya sakindi enteresandır :) cana ve elano iyi oldu ya.cana baya top kesti 1-2 pas hatası hariç hatası yoktu elanoda baya iyi oynadı.neyse bu maç geçti.yenseydikte yenilseydikte önemli olan uzun vadede ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 lazeri savunmuyorum tabi ki de, lazerler tamam yakından tutunca tabii ki zararlı. fakat uzun mesafede herhangi bir zarar vereceğini sanmıyorum. bundan 7-8 ay önce vapurla konak-güzelyalı vapurundaydım sahildeki apartmanlardan birinin çatı katından direkman vapura tuttular. bildiğin rahatsız ediyor zarar veremese de. bi çözüm bulunmalı bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Servet'in, Sarp'ın oynadığına üzülsem mi; Cana ve Elano'ya sevinsem mi bilemedim, varlık içinde yokluk çekmişisiz fakat şu karaktersiz elemanlarla geleceğine hiç olmasaydı galibiyet, beraberlik iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sarp yine yoktu.takım defans yaparken o da bişiler yapıyor ama hucuma cıkarken rakip oyuncuların arkasına saklandı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Yalnız dikkat ettim Galatasaray ne zaman güzel pozisyon bulup atağa çıksa en ileride Sarp alıyor o topu, bu adamın yeri ne ben çözemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 oyun bozucu mevkiinde oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sarpa fener forması giydirip karşı takıma versek yemin ederim dahada iyi oynardık adam degişik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Abi daha önce de sordum da, yine sorayım. Lugano hep mi böyle, yoksa bu maç mı böyleydi? Adamı sadece itiraz ederken gördüm 2-3 kez, futbolun içinde yoktu herif. Ne oldu bu adam iyi hamleler yapardı yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 luganoya pek iş düşmedi ki bugün.misimovic baya kötüydü yoboda pinoya yetti zaten.duran toplarıda fener çok kötü kullanınca adını pek duymadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Eskiden daha çok iyi hamle yaparken görürdün çünkü partneri Bilica'ydı, Bekir'di, Önder'di. Haliyle tüm defansı tek başına toparlaması gerekiyordu neredeyse. Şimdi yanında hem öküz gibi iyi fizikli hem de tazı gibi koşan bi zenci var, haliyle kendisini çok paralamasına her atağa koşmasına gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 lugano biraz dinlenebilir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ha yükü hafiflediğinden yani. Dedim ne oldu ölmüş herif. Ama yanındaki zenci cidden iyi. O olmasa pino iyice dağıtırdı feneri, gol de bulurdu da. Adam direndi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 lugano'nun bir de huyu ayakta kalarak savunmuyor. bilica da öyleydi, yobo allahtan öyle değil. yani lugano sürekli ilk topa basayım topa alayım istiyor. böyle olunca saçma sapan frikikler, kartlar ya da arkada boşluklar vs doğuyor. halbuki yobo gibi rakibin karşısında bi 5 saniye dursa rakibi tıkayacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fizban said: BulletRide said: Gökhan Zan'ı sakatlardı o lazer gökhan zan'ı havadaki nitrojen de sakatlar. Havada nitrojen yo- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Holy said: fizban said: BulletRide said: Gökhan Zan'ı sakatlardı o lazergökhan zan'ı havadaki nitrojen de sakatlar.Havada nitrojen yo- say whaaaa bu adamlari da muhendis diye cikariyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 fry'ı bana karşı kullanmak, havada nitrojen yok diye bir kimya yüksek mühendisine söylemek falan, yakışmamış delikanlı. sen git maç organize et ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 havada aşk kokusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 HAvada nitrojen varmış diye geldim, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 FromTheHell said: oyun bozucu mevkiinde oynuyo. hahaha cok iyi iste mustafa sarp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aquila said: Holy said: fizban said: BulletRide said: Gökhan Zan'ı sakatlardı o lazergökhan zan'ı havadaki nitrojen de sakatlar.Havada nitrojen yo- say whaaaa bu adamlari da muhendis diye cikariyolar iste.olm hadi yazdığımı gördün de, koskoca resmi de mi görmedin? azot=nitrojen olayını bilmeyen milyon tane insan var, bu yüzden o resim geliyor zaten yazımın altına. of şükrü ya captain obvious koy şimdi bunun altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 olm o mesaj her turlu fail, acikladigin durum bile olsa yanlis kullanimdan iceri alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 bi kere daha quotelanırsa zaten piramitten içeri alınacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Rewendor said: bi kere daha quotelanırsa zaten piramitten içeri alınacak :Pholy yerine rewendor yazıp qoute yaparak seni de çekerim ki, yaparım bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar