xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Hepsinin var, bizim de olacak elbette. Ben pve'ci değilim, o yüzden deneysel sapıklıklar yapacagım pvp specleri deneyeceğim. http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=8&tal=0100000000000000000002300022000000000000002123223013001321221 gibi. Gelsin stunlar, stun immunity gelince Deep Freeze damageları, %10 moving impairing effectleri kaldırıp gelen sprint. Sanırım tek fedakarlık ettiğim şey 4 saniye yerine 2 saniye silence, imp counterspell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 impactin bir tanesini imp csye versen daha iyi olmaz mı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bana o zaman çok düşüyor gibi geldi. Ve kendi oyun stilime ve oynadıgım setupları göz önüne alınca cast etmeyen adama blanket silence çok nadir attıgımı farkettim. O yüzden 1 tane vereceksem bari 2 tane vereyim adam gibi proclasın on yılda bir görmeyelim dedim. %10 baya yüksek çünkü öyle bir efekt için. Direk gamebreaker birşey 2 saniye instant stun + fireblast refresh. çok fazla instant nuke getiriyor ve critlerde falan da değil, %10 her spell, icelance dahil. Spam dat lance boi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 pve fire soyle bişi dusundum fire pve nasıl olur sizce bide bglerde bir fire pvp yapim diyorum onun icinde varsa fikri zikri olan bir link alcagım bir blazing speel ile herhalde cs felan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Deep freeze stuna permanent immune olmayanlara dmg vermiyor, immune olsalar bile dr'dan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Fire PvP de masq.ın söylediğine göre baya imbaymış. Bence de imba, -Koşarak spamlanan mana-free scorch -Resi değişikliğinin sonucu olan crit streakler ve HOT STREAK -Blast Wave ve Blazing Speed değişiklikleri -Fire Blast'tan gelen Stun -Dragon's Breath -Passive def. talentleri Tamam frost kontrol vs. ama fire çok daha zevkli ve tehlikeli olacak iyi kullananın elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 patch 4.01 topiğine de yazmıştım ama buraya da atim, xunn'un mage engineerdi yamulmuyorsam. engineering tinkeringleri + enchantlar stackleniyor artık goldsink mesleğimize ufak da olsa buff geldi mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Arcane hakkında ne düşünüyosunuz sheeple 3 snye stun blink improvementları mana shield imp.ları slow vs iş yaparmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Arcane bayağı sağlam. Şakası yok şuanki haliyle. Ama sağlam bir damage alırsan, mana shield açmaktan dps yapamıyorsun. Grup öküz değilse bayağı sağlam kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Fire spec bayağı güzeldi dün, hatta alla alla bu normalmi dedim, bugün mmo-champ'de mavi post var fire spec is overpowered it will get nerfed diye =P 2) We think mage dps is too high, especially Fire, and will be nerfing it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 said: We think mages are happy at the moment, especially Fire ones, and we will be nerfing them, again. Tam olarak böyle olacaktı o sanırım, typo yapmışlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Valla ben hep fire mage oynayan biriyim yanlız pve 'de arcane pvp de frost üstün olunca bir türlü fire olamıyordum =P Fire olunca laf geliyor hep daha yüksek dps yapabilecekken neden felan diye! Tam oh be nihayet derken yine arcane tepeler fire'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abiiiiiiiii combustion inanılmaz olmuş. Bu resil. değişiklikerinden sonra fire all the way diorm ben =) bitek eski blastwave i daha çok seviodum spell interrupt açısından combustion abi, 3x living bomb( artık max 3 targete :/ ) sonra sevdiğin bi arkadaşına combustion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bu arada az once 25k arcane blast yedim :/ ( itemlar çok boktan onu diim ) bu arada cauterize gayet güzel, beni öldürebilirsin ama beraber gidicez adamım büyüsü resmen. molten shields alınması gereken bi talent, olmassa olmaz. çok işe yarıyor. Impactten zaten bahsedilmiş, tadından yenmiyor. ama combustion ya, eritiyor resmen adamı, AV de hele, kazara flamestrike veya blastwave critlediyse igniteların hepsi biniyor combustion atılmış adama =) bide koşarken scorch atıyoruz, ben ilk instant oldu sanmış sevinmiştim ehehheeh. Alışamadım ama koşarak castli büyü atmaya :). Fire güzel ya, zibil gibi instant ve koşarak atabildiğin büyü var :D bide sanki spell steal eskisine göre daha akıllı? ya da ben daha şanslı olmaya başladım, hep istediğim büyüleri çalıyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Hehe nerflendik bile 2) We lowered the base points and coefficients of many Mage abilities, but lowered Fire more than the other two. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Lan digerlerinin günahı ne? Frost'u nerflemeyin lan nolur ben de warlock ele sham gibi vurmak istiyorum ake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Darksun said: Hehe nerflendik bile 2) We lowered the base points and coefficients of many Mage abilities, but lowered Fire more than the other two. abv blizzard meycleri nerflemekten haz alıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 baska classlar olsa 6 ay görmezden gelirlerdi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ahadh abi yıllardır sürekli bırakıp tekrar oynuyorum ve değişmeyen tek şey magelerin nerf olayı. magelere bariz garez var ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 cenx said: baska classlar olsa 6 ay görmezden gelirlerdi lan. Budur. DK pala 2 sezon drake almadan ayar yemedi hala ona yanarım, ride dem skill drakez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Beyt said: Darksun said: Hehe nerflendik bile 2) We lowered the base points and coefficients of many Mage abilities, but lowered Fire more than the other two. abv blizzard meycleri nerflemekten haz alıyo adamlar. e bi zahmet nerflesinler. heroiclerde tek başına %60 dps yapıyodu mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Abi koşarak adam kesiyormusuz dogru mu bu, çok güldüm dogru mu bu ahahah Rogue kovalıyor, ignitelı, bide stundur snaredir, disorienttir, üstüne koşarak scorch spam hemde bedava. You mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 combustion nasıl olmuş?en çok onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ) We buffed the base points and coefficients of many warrior dps abilities. We didn't do as much to tanking abilities. We buffed the base points and coefficients of many Ret abilities. We buffed the base points and coefficients of many Feral cat abilities. 2) We lowered the base points and coefficients of many Mage abilities, but lowered Fire more than the other two. 3) We nerfed Shadow Word: Death, but it is possible we didn't nerf it enough. It should not be Shadow's biggest spell. 4) We returned Searing Pain's damage to its 3.3.5 levels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 xunn said: Abi koşarak adam kesiyormusuz dogru mu bu, çok güldüm dogru mu bu ahahah Rogue kovalıyor, ignitelı, bide stundur snaredir, disorienttir, üstüne koşarak scorch spam hemde bedava. You mad? Hem de blazing speedle koşuyonuz. Götünüzden alevler saçarak kesiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar