Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior 4.0.1


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

gereksiz talentler temizlenecek talent seçmekte zorlanacaksınız dediler.daha beter oldu.sırf daha yüksek talent ağacı açabilmek için bi sürü gereksiz talente vermek zorundayız.vigilance kuşa dönmüş artık threat transfer etmiyor.%3 dmg reduce??? ve hedefindekine vurduğunda cdsi resetlenen bir taunt.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alışma evresi boyunca tanklıkta sıkıntı olabilir sanırım o kısmı çok bilmiyorum.

pve fury olarak büyük derecede dps düştüğünü söyleyebilirim, armsa hele hiç bulaşmamak gerekir. arms pvp gıdıklamaktan ibaret.

ama oynanış bakımından da iki spec çok zevkli özellikle furynin o bayık oynanış tarzına, çok canlılık gelmiş. tabi bu bütün classlara hemen hemen geldi o yüzden genel anlamda şu an hiç memnun değilim. lakin blue postlada belirttiler, iki specinde dpsini arttıracaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Prot çok kötü şu haliyle, daily hc tanklamak bildiğin eziyet. TC deki threat kaldırılmış. Eskiden dalga geçerdim 2 tane prot spec kullananlara artık herkes öyle yapmak zorunda. AoE tank ile boss tank arasında fark var epey. Ama gene de çok zor tanklamak. Moba 3 sunder + shield slam + revenge koydum hani gearımda kötü değil LK tankladım fln iyi vuruyorum. Adam okadar threat sonrasında aldı mobu. Çok saçma yani 2 mobdan yukarısını tutmak ölüm resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diger topicdeki postumdan quote edeyim.
Serjuhan said:

Vigilance'dan threat transferi kaldırdılar.

Vengeance stackinge cok yardımcı olur damage yiyen bir OT var ise , onun dışında Vigi olan kisi dmg yerse tauntun refreshlenir.

Yani artık almamak daha mantıklı gibi.

Tanklık cidden efor istiyor şimdi. Hele hele AoE gruplarda. Thunder Clap'in agrosunu sıfırlamışlar heralde. Rendi atıp dagıtınca da biraz ticklicekte o iş yalan. Yani anca Cleave ve Shockwave onlarda 3 mobu güzel tutabilior. Fazlasında eskisi gibi direk AoE yapılırsa pullda moblar dagılıveriyor.

Tankları bu kadar kötü / nerfed gösterende agro açısından tabi ki hayvani dps yapan caster classlar. Adam pullda başlıyor AoE'ye bakıorsun 40k DPS dior nereye tutcan o agroyu anlamadım gitti.

Hersey Lvl 85e göre ayarlı oldugundan cokta endişe etmemek lazım. Ancak Warrior DPS livea oranla yüzde 30 kadar bi DPS nerfi yemiş görünüyor. Birazda Feral DPS zayıf , digerleri ya aynı ya da uçmuş gitmiş.


Burada dedigim üzere single targetta tankladıgım kadarı ile çok iyi degil ama çok kötü degil. Diger classların abartı olması da biraz sorundu açıkçası. AoE pullar icin yukarıda dediklerim gecerli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün bugün toplam 15-20 hc yaptım heralde. Alışmaya başladım gibi, agro'yu da artık tutabiliyorum. Tabi kaçtığı zamanlarda oluyor ama genel hatlarıyla tutmaya başladım.

Bana kalırsa rend, thunder clap olayı tamamen yalan. Rend'in dmg'i çok az ve agro tutmaya etkisi olmuyor gibi ki kullanmıyorum şu anda hatta talent'den silsem mi diye düşünüyorum. Charge'ı 5 man hc'lerde çok kullanmaya başladım ki, genelde her fight öncesi commanding shout, charge 20-30 rage ile fight'a girme şansı veriyor bu da agro tutma da baya işe yarıyor.

Cleaving Glyph yoksa kesinlikle ama kesinlikle almak gerekiyor ki aoe tank olayını çok çok kolaylaştırıyor.

Ayrıca bu patch'le de aktif olarak hiç kullanmadığım intervene ability'sini bana kullanmayı öğrettiği için Blizz'e de teşekkürü borç biliyorum. Agro kaçtığında charge yada intervene ile agro tekrar toparlanabiliyor.

Neyse kısacası, daha raid yapmadım ancak 5 man'lere baya girdim ki yeni talentlere ve spell'lere alıştım. Hala eskisi kadar rahat tutamasam da bir çok Aoe tank gerektiren bölümü alnımın akıyla geçtim bugün, örneğin Pit of Saron'da mağara, Halls of Lightning'de element basan forge'da fln ölü vermeden tanklayabildim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Betada 80-85i başta Protection denedim özüm diyerekten ancak ne kadar dayanıklı olsada cidden yavaş oluyor , tabi questing için.

Daha sonra Fury denedim pek güzel degildi 80-81de filan. Armsa döndüm o ara baya ilaç gibi geldi. 83 sonrası tekrar döndüm Fury'e ve inanılmaz yardırdım 85e kadar.

Yani bi Prot bi Fury spec yapmak mantıklı gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lakeshire'da kasıyorum warriorumu, şu an 21. level ve fury build ile levelları 24-25 arası değişen 5 mobun arasına dalıp faceroll yaparak, 1, bilemedin 2 thunder clap atarak %100 hp ile çıkıyorum combattan. Efsane self heal var ve dps de aşırı yüksek.
Çok zevkli lan.

Edit: 4 tane level 26 mob oldu yok mu artıran
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri mage başlığında yazmış, şöyle düzeltmeler varmış:

hozceri said:

1) We buffed the base points and coefficients of many warrior dps abilities. We didn't do as much to tanking abilities.

We buffed the base points and coefficients of many Ret abilities.

We buffed the base points and coefficients of many Feral cat abilities.

2) We lowered the base points and coefficients of many Mage abilities, but lowered Fire more than the other two.

3) We nerfed Shadow Word: Death, but it is possible we didn't nerf it enough. It should not be Shadow's biggest spell.

4) We returned Searing Pain's damage to its 3.3.5 levels.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...