Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 fındıksu içiyoruz biz ailecek. 6 lira. ahmet abiyi cepten arıyosun getiriyo nefis :) tüp de getiriyo ahmet abi. şaka da yapıyo. süper bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Aluriel said: oha 19 l damacana 7.70 istanbulda :< sizi kazıklıyolar, istanbulda 5.50ye alıyoruz biz damacanayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 eskişehirde 12 litre 1.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bizim burda bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Rewendor said: Aluriel said: oha 19 l damacana 7.70 istanbulda :< sizi kazıklıyolar, istanbulda 5.50ye alıyoruz biz damacanayı. nasıl ya ? dur arayip sorayim tekrar. erikli bu arada benim aldığım su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 7.70 diyor abi müşteri hizmetlerindeki karı. seni yemişler ayağı falan yaptı hatta sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 en azından bizim damacanalarla masturbasyon yapanlar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bence o kadar emin olma long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Aluriel said: 7.70 diyor abi müşteri hizmetlerindeki karı. seni yemişler ayağı falan yaptı hatta sinir oldum. 6 lira bursa'da damacana, erikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 diğer şehirlerde farklı olabilir dedi zaten. istanbul içi 7.70 miş her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Erikli'nin 0.5'lik suları ile damacana suları arasında inanılmaz bir tat farkı var. Damacana suyun içine mi işiyolar napıyolar bilemiyorum artık. 0.5'lik ne kadar iyi ise, damacana o kadar kötü. Durusu diye bir su alıyoruz biz. Çok güzel geliyor tadı, fiyatı da 5.5 olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 en iyi içme suyu ölü sudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 korusu almaya karar vermiştim ama büyük ihtimalle yakın bir yerlerde bayisini bilmediğimden vazgeçicektim. sonra bilinmedik bir yerde bir kargo ararken şansa rastladık. üye olduk. tadı çok farklı geldi. alışamadım sanırım. üç beş damacana bitsin bakalım yargılamiyim hemen. dur fiyatını da yaziyim 4.5 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eriklinin 10lt lik suları var. ve oyle 2 tane aldıgında damacanadan daha ucuza geliyor. supermarketlerin bazılarında var. bi bakının etrafına. gayet guzel tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 10 litrelik şişelerin kullanımı işkence yalnız. sırf rahat kullanım için sebil aldık, 10 litreliklerden damacanaya boşaltmak eziyet olur her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 saka alıyoruz biz. ama erikli de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Niksar kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 evian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Erikli > Çenesuyu > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 izmir bornovada zeybek madran( yensu ) diye bi su alıyoruz tadı çok güzel bağımlılık yapıyor fakat 5.5 lira yani pahalı sanki. hah ama müşteri hizmeti süper. evde olmazssan adam para almaz fakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar