gecko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 1 litre su tüketiyorum bu soğukta ama iyi geliyor gibi ama mantığım ve düşüncelerim bunun tersini söylüyor bira içmiş gibi oluyorum, böbreklerin çalışması durmuyor git-gel yapmaktan ziyade bu aşırı çalıştırma acep zarar vermekte mi yoksa soğuk da olsa iyi bir şey mi yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 az tüketiyosun, sağlıklı bi insan günde ortalama 2-2.5 litre su tüketir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 çok fazla içersen ( sarınım 5 litre civarı) su zehirlenmesi yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 günde temiz 4+ tüketiyorum yaz kış farketmiyor,böbrekleri elimize almayız inşallah,onun dışında şeker hastalığına baktırmak lazım çok su içenlerin. 1 litre su az bile bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 gerçi fiziksel olarak küçükse -1.50 ye 45 filan- olabilir. arkadaş küçüktü diye hatırlıyorum ondan şeediyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 1 84 üm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 80+ adamın en az 2 litre tüketmesi ilazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kola içmekten 1 2 hafta su içmediğim oluyor benim diet kola bi de, direk aptal oldum, hatırlama zorlukları oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 cok su icersen curursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 senko said: cok su icersen icmezsen curursun otur sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bitkilere cok su koyunca noluyo? curuyo ayni mantik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 cok sudan kasit zaten vucudun hidrasyona ugrayacagi kadar degil, o hale gelmen cok zor zaten miden siser bingil bingil su sesi gelir normal bi insansan anlarsin onun disinda kucuk araliklara surekli su yudumlamanin bi zarari yok hem tasta olmaz vucutta, bobreklerin calismasida iyidir ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sağlıklı bir vücut ve düzenli beslenme için doktorlar günde 2-3 litre su tüketilmesini öneriyor. meşrubat felan de değil direk su. yaz-kış farketmez, en az 2 litre tüketmek gerekiyor. gerçi yazın biraz daha terliyor insan, 4+ litre olması daha iyi oluyor. ama sonuç olarak 1 litre sıvıdan bir zarar gelmez. günde bir litre absint felan değilse tabii o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kapitalist su şirketlernin aldatmacası bunlar arkadaşlar. inanmayın PINAR ŞAŞAL İSRAİLE YARDOM YAPOYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 günde 2 litre "SIVI" yeterli. Bazilari günde sadece suyu 2,5 - 3 litre icmeyi zorunlu görmüs, bunu bide günlük mesrubat ve diger sivilarla toplarsa, kac litre cise cikarsin biliyomusun? Mantikli düsünmek lazim azicik. Spor yapan bi insansan, bol terleyen bi insansan sivi tüketimin daha cok olur. Bi damla terin akmaz, hareket de etmezsen gün icinde su tüketimin dhaa az olur. Agzin kuruyup kokusuncaya kadar da beklememek lazim. Sabah ögle aksam birer büyük bardak su yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 geçen yaz böbregimde taş olduğu ortaya çıkınca, günde en az 4 litre su ve en az da 3 bira içmiştim 2-3 ay boyunca. Zaten alkol tüketimi hat safhadaydı bu olaydan önce kız arkadaş, ayrılık muhabetlerinden dolayı. Doktorum da böbrek taşına karşı en iyi ilaç biradır diye gazlayınca günümün yarısı tuvalette geçiyordu. Ama onun dışında bir zararını görmedim. Bu sene de tekrar kontrol oldum falan sapasağlam çıktı ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 idrar koyu çıkmıyorsa sorun yok. açık çıkmasının da herhangi bir sorun çıkardığını ben daha duymadım kimseden. duyan beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 derFremdeSohn said: günde 2 litre "SIVI" yeterli. Bazilari günde sadece suyu 2,5 - 3 litre icmeyi zorunlu görmüs, bunu bide günlük mesrubat ve diger sivilarla toplarsa, kac litre cise cikarsin biliyomusun? Mantikli düsünmek lazim azicik. buna ne desem bilemedim. mantıklı düşünmek lazım diyip mantıksız bir post yazmışsın. bol bol çişe çıkmak düşündüğünün tersine aslında iyi bir şey. böbrekleri çalıştırmış oluyorsun. yağ yakımını arttırmış oluyorsun. ve vücuttaki zararlı maddeleri atmış oluyorsun. üç durumda da sağlığa yararlı bir hadise yani. ayrıca "sıvı" değil "su"dur önemli olan. suyun içinde önemli mineraller var. alkol almaya kalkarsan mide ve karaciğere zarar verir, yağlanmayı arttırır. şekerli meşrubat almak istersen bu sefer gene organlara zarar vermiş ve hormonlarda bozukluklara neden olursun. her şeyi geçtim kalori var. 2 litre "sıvı" yeterli derken neye dayanarak yazdın merak ettim. ilerde böbrek taşıyla uğraşmak da var aslında keyifli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bone cum çaydır koladır bunlar sadece çay ve meyan kökünden oluşmuyor, büyük oranda sudan oluşuyor, o açıdan işte. sıvı derken bu kısmını kastetmiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bone dogru demis aslinda da eksik demis. Cay kahve gibi katkili iceceklerden aldiginiz suyun daha cogunu iseyerek atiyorsunuz. O yuzden alinan sivi degil, adam akilli ne kadar su aldiginiz daha onemli. Ha olmezsiniz susuzluktan ama iyi degil, her halukarda ihtiyac duyulani almadan yasamis oluyorsunuz. Hatta isteyene denemesi bedava, bir sure su tuketmeden farkli sivilar tuketin, gun sonunda ya da en fazla ertesi gun iserken caninizin yandigini farkedeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kahve çay kola gibi fazladan çiş getiren içeceklerin etkisine vücut alışıyor yalnız bi süre sonra, ona göre çalışabiliyor yani =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 En buyuk ve en salakca yanilgilardan biri o Prü. Boyle bir seye zarar gormeden uyum saglayabilmen icin sulale olarak ayni yasam biciminde ust uste bir kac nesil yasamaniz gerekir. Olan yine sana olur yani ki su abi bu. Su yerine cay kola icmek bildigin sacmalik. Bir de ozellikle kola gibi iceceklerde onden su icmek kola -ya da o icecek her neyse- isteginin azalmasina yol aciyor. Her halukarda su 10 numara icecek. Sahsi fikrim kolayi sadece sindirime yardimci olacak zamanlarda icme yonunde. Yemekle falan mesela. O zaman guzel oluyor da onun disinda tirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 su çok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 3 litre tüketiyorum sonra işiyorum(little water), slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Rewendor said: az tüketiyosun, sağlıklı bi insan günde ortalama 2-2.5 litre su tüketir. 8 su bardağı yeterli biliyorum 2 litre etmemesi lazım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar