BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 MeSh said: sw'nin son üçlemesine sinemada gittim, inanılmaz da severim sw'yi ama sinema salonunda lotr'den aldığım zevki hiç bi film bana yaşatmadı. ki abartısız en az 300-400 filme falan gitmişimdir sinemada. izlediğin seyirci kitlesi de önemli. ilk gün ilk seans süreyya'daki kitle gibi hiç biryerde izliyemezsin. Terminatör'ün fragmanı vardı filmden önce, kopmuştu salon haha film başlarkende bi alkış tufanı filan. aynı gün taksim afm de gittiğimde gayet normal bir film gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 BiTcH_oFBaT said: yıl - üçleme babında bakarsak açık ara Star wars tabi. sonra da alien benim için. yeni dönemde lotr olabilir, matrix olabilir ama intikam seriside çok başarıydı. kimse (tüm postları okumadım) dememiş gibi. herşeye rağmen ben oyumu hannibal serisine verdim. hannibal serisinin hannibal filmini ne kadar az başarılı bulsamda red dragon ve silence of the lamp efsanedir. bana göre intikam üçlemesi en iyi üçleme oldboy gelmiş geçmiş en başarılı filmdir. sonrada dollars gelir. ama ankettekileri sıralarsak sw ya. star wars 4-5-6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Star Wars -> Diyecek birsey yok. Adı yeter. Lotr -> Her ne kadar kitaplarını tam kapsamasa da sinemaya en iyi şekilde uyarlanabilmiş , baştan sonra kaliteli bir seri. Bttf -> O arabadan istiyorum bende!!!! Matrix -> Farklı konusuyla ve sinemaya kazandırdığı yeni teknikler ile bile bu listede olmaya hak kazanıyor bence. Yalan yok zamanın da herkes bu seriyi bastan sona bir kaç kez izlemiştir... İlginç listede rekorlar kıran ( nerede kırdıysa ) Harry Porter ( hiç de sevmem ) yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hayri artık 216187315 film oldu diye koymamışlar herhalde. ben kaç tane oldu bilmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 hayri potur tokio hotel gibi bişi.. fan sayısının fazla olması boktan bişi olduğu gerçeğini değiştiremiyor. tutup da kimse baba vs hayri potur sw vs hayri potur lotr vs hayri potur falan diye karşılaştıracak kadar film görgüsüzü değildir herhalde. american pie vs hayri potur olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tum filmleri cikti mi hayri pıtırın 7filmi de cıktıysa hepsini indirip seyretcem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 kötü mötü ama izlemesi çok eğlenceli lan hayrileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 örümcek adamda yok, olmasın zaten unutulsun varlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 x-men'de yok. ikinci film dışında rezaletti keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 dediklerinizin ikisi de asıl listede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 olmasalarmış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ya aslında devam,filimlerinin hepsinin güzelliği bakımından lotr açık ara önde şu listede. Mesela sw 1. film yüzünden kaybediyor ben de, ya da matrix 3. film yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 iyi köyü çirkin "iyi köyü çirkin" said: sniper said: fede said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAyODQ3Nzc4N15BMl5BanBnXkFtZTcwODQ3MTc0MQ@@._V1._SY314_CR8,0,214,314_.jpg http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE3NDQ2NzUyOF5BMl5BanBnXkFtZTYwODA2NDc5._V1._SY314_CR0,0,214,314_.jpg http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM1MTE1NTM0M15BMl5BanBnXkFtZTYwOTc5MjA5._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg +1 buna burda yahşı,pis,gaddar diolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Indy nasıl %2 ya. Üzdünüz beni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 kieslowski'nin üç renk'i (mavi-beyaz-kırmızı) ama favorim mavi =) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/2/2c/Bluevidcov.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Cuce said: burtonesk said: ben 3 renk üçlemesinden sadece beyazı seviyorum diğerleri fenalık geçirtiyo bana. düz kadın yorumu. beyazmı beyaz en bayık be, bi mavi güzel. bunun üstüne çok güzel olmuş ladytron'un mesajı. bayan = 3 renk üçlemesi Ladytron said: kieslowski'nin üç renk'i (mavi-beyaz-kırmızı) ama favorim mavi =) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/2/2c/Bluevidcov.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 komedi filmlerini 3leme yapmıyorlar, ondan oluyor hep bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 matrix de godfatherı geçerse godfather hakettiği yeri bulmuş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 back to the future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bourne serisi de geçsin hatta gawdfudderı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Suark said: ya aslında devam,filimlerinin hepsinin güzelliği bakımından lotr açık ara önde şu listede. Mesela sw 1. film yüzünden kaybediyor ben de, ya da matrix 3. film yüzünden. lotrın kitaplarının çok okunmadığı için önde olduğunu düşünüyorum. İçeriğini tamamen bilmeden gidip görünce insana çok güzel geliyor. Kitaplarını okuyan arkadaşlarımın çoğu(ben de dahil) beğenmiyor. Açıkçası hiç bir ankette de seçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dollarsın yanına da eastwood yazmışlar sdkfjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 lotr serisini çok sevdiğim için kitabı sonra okudum.ki öyle daha iyi oluyor.önce kitabı okuyanlar ister istemez hep hayal kırıklıgına uğruyor.cunku kafanda canlandırdıgın gibi olması yada tamamen kitaba bağlı olması zor filmlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hababam 1,2,3 iste isimlerini hatirlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar