Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanat galerisine içki baskını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ohh içimin yağları eridi entelleri güzel dövmüşler diycektim ki.. bunu gördüm

http://galerinon.com/wp-content/uploads/2010/05/eller-yukari.jpg

Komik lan bu ehue. Ben beğendim.

http://galerinon.com/wp-content/uploads/2010/08/melek_ataturk_ya_da_rodin_kemalist_olsaydi1.jpg

Bu da güzel olmuş. Hadi şimdi sanat nedir ne değildiri tartışalım.
Mesaj tarihi:
olayin serginin icerigiyle bi ilgisi yok galiba, mahalleli "sokakta icki iciyor kafirler" diye spawn olmus ortama

ha icerigiyle alakasi olsa ne fark eder o da ayri bir konu
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

ordaki sanat eserlerine bakarsak ordaki sanatçılar henüz halka ders verecek nitelikte değiller.

halka ders verebilmenin ölçüsü ne kadar iyi sanat eseri üretebildiğin değil ki ama, ben mesela sanattan anlamayan biri olarak bi fikri iğrenç bi "eser"le ifade ederim, galeri sahibi de fikrimi desteklediği için bunu koyar oraya, bu noktada o "eser"e bakıp "adam bilmiyo bu işi" demek bana pek mantıklı gözükmüyor.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

yakında düğünleride basarlar alkol var diye veya resmi nikah yapılıyor diye.

izmirde yeni moda var şimdi
erkekler camide kadınlar vakıflarda toplanıp öyle meflütlü düğün yapıyorlar
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

taksim kayıp bölge artık şükrücüğüm. oraları kurtarmak mümkün değil.

Beyoğlu ilçesi olduğu gibi akp'ye veriyor, orası koruma altından ondan=)
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

abi tamam da bu tarz bir sergiyi tophanede açarak zaten "dayak yemek istiyoruz" demişler..

gelecek sefer kasımpaşa kulaksız da yapsınlar sergiyi ehe

Toplum mühendisi medya (nam-ı diğer yandaş medya) sürekli olarak asıl mahalle baskısının kendilerine yapıldığı iddaa etmeye başladı ama şöyle bir düşününce türbanla veya dini kıyafetlerle Türkiye'nin en alakasız bölgelerine girsen (ters ideolojik yerlere) belki iki üç laf işitirsin ama dayak yemek veya şiddete maruz kalmak gibi bir durum olmaz. Ama küpeyle, uzun saçla atıyorum entel dantel basit şeylerle Türkiye'de giremeyeceğin çok fazla nokta var. Girmeyi birak yanından bile geçemeyeceğin yerler var, laf yesen yine iyi hani direk sopa yiyorsun bu durumda^^ Acaba bu durumda hangi mahalle baskısından söz etmek gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Kanal d veriyor şu an haberi
çevreden biri (olaya karışan değilmiş) konuştu,

ellerinde kokteyl olan iki kişi mi ne sokaktaymış. Kapalı biri geçiyormuş 2010 yılında avrupa birliğine giriyoruz bu ne gibi bişey söylnmiş galiba çok güldüm yıl 2010 lafına aHADghsfdgjfd

Gerçi bu bi söylenti
böyle bi söylenti de iyi provakasyon ha

tertemiz "içki-türban, din-sanat" provakasyonu işte..

Saldırıya uğrayan bi çocuk konuştu, dağıtmışlar lan adamı. Ama o da çok komik konuştu haa. Ben bana vuran çocuğa acıyorum yea benim daha iyi bi hayatım var gibi bişeyler söyledi o da.

allam ne cinsiz.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

ellerinde kokteyl olan iki kişi mi ne sokaktaymış. Kapalı biri geçiyormuş 2010 yılında avrupa birliğine giriyoruz bu ne gibi bişey söylnmiş galiba çok güldüm yıl 2010 lafına aHADghsfdgjfd

Ben bana vuran çocuğa acıyorum yea benim daha iyi bi hayatım var gibi bişeyler söyledi o da.

dedim abi adamlar bariz cins

2010 ne lan haha 2010 oldu insanlar hala 2010 diyor töbe yarabbim
  • Yeni Oluştur...