Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katana ile koyun vahşeti (18+)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

hayatımda izlediğim en insanlık dışı videolardan biridir kesinlikle. muhtemelen kaldırılır yayından yakında. eğer hayvanlara kario şeylerden etkilenen bi insansanız izlemeyin hiç en baştan. hele bella sen hiç bulaşma aman ha.

şunu okuyunca hayvana işkence ediyorlar falan sandım böyle katanayla vızt vızt uzuvlarını kesip. Öncelikle adamalrın elindeki katana değil ve 1 saniye içinde boynunu keserek acısızca öldürüyorlar hayvanları.
Mesaj tarihi:
Yolu yöntemi bu işte daha farklı bir şey yok, orda da hayvanları kırmızı halıyla kesmeye götürmüyolar, gerekirse videodaki gibi bacağını tutup kenara atıyolardır yani.
Mesaj tarihi:
ya aslında bilimsel olarak bi açıklama varmı hangi yöntemin daha acısız olduğu hakkında. belki en vahşi görünen yöntem aslında en acısız olanıdır yada tam tersi hayvan hakları ayağına acı çektiriliyodur hayvanlara
Mesaj tarihi:
hakkaten bazen saçmalıosunuz abi. adamlar cocukların onunde hayvanların kafalarını kesiolar ve olulerini birbirlerine fırlatıolar. sizce bu normal bi davranış mı hakkaten? tamam mezbahalarda da hayvanları kesiolar ama cocukların onunde kafalarını uçurup toprağın içinde daha sonra yenmek için kesilcek etleri birbirlerine atmıolar.
Mesaj tarihi:
İlk mesajında ne dediğin açık. Hiç etraftaki insanlardan çocuklardan falan bahsetmemişsin, ah zavallı koyunlara bakına getirmişsin, dolayısıyla ona cevap verdik. Kimse etrafta çocuk olmasına heaa normal n'olcak ki demiyor.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

hakkaten bazen saçmalıosunuz abi. adamlar cocukların onunde hayvanların kafalarını kesiolar ve olulerini birbirlerine fırlatıolar. sizce bu normal bi davranış mı hakkaten? tamam mezbahalarda da hayvanları kesiolar ama cocukların onunde kafalarını uçurup toprağın içinde daha sonra yenmek için kesilcek etleri birbirlerine atmıolar.

sen hiç kurban bayramı gördün mü?

16 kasım' da tekrar sinemalarda

Mesaj tarihi:
e haklısın öyle orası o ayrı konu da vahşet bu vahşet "hayvan böyle mi kesilir bu nasıl inanlık!!1b!birbir" demek de yediğin etin nasıl önüne geldiğini bilmemek demektir yani.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

abi birşey soracağım, gerçekten bilmediğimden soruyorum.

mezbahada yapılan kesimden ne farkı var bunun? veya kurban bayramlarından? hatta hayvanlar daha az acı çekiyordur yani kıtır kıtır kesilmektense.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=151566894876993&ref=mf

hayatımda izlediğim en insanlık dışı videolardan biridir kesinlikle. muhtemelen kaldırılır yayından yakında. eğer hayvanlara kario şeylerden etkilenen bi insansanız izlemeyin hiç en baştan. hele bella sen hiç bulaşma aman ha.

video içinde dicek bişi yok hakkaten. bole yaratıklar hayvanlara bole davranıolarsa birbirlerine nası davranırlar acaba...

komple baştan alıntılamak gerekti. sonunda "!!1111birbir" yok ama komple ofset typo var bold kısımda, güldüm baya :)

geri kalanına gelince, mokoko büyük ihtimalle ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığın için bu kadar tepki göstermişsin.

evet malesef etlerin belki de tamamı böyle kesiliyor dünyada.
orada da festival vari bişey var belli ki, kuzuları kesip yicekler. hijyenik olmayabilir, (gerçi hijyen de kesildikten sonra parçalanması sırasında önemlidir, hayvan normalde toprakta yaşamıyor mu diyeyim)

insanlık dışı kısmına gelince, hayvanların kesim esnasında tek tek kesilmesi, başka ölen hayvan görmemesi gerek derim. ne kadar "az sonra yiyecez" desem de tercihim hiç hayvanın ruhu duymadan son ana kadar hoşnut, sakin tutmaktan yana olur.

ayrıca buradaki kuzular en fakir ülkenin en gariban sürüsüne dahil de olsalar, fastfood zincirlerine üretim yapılan yerlerden çok daha iyi hayat sürmüşlerdir. onlar mezbahada kesiliyor da ne oluyor; ölene kadar aynı metrekarede büyütülüp kesiliyor hayvanlar.

DÜNYANIN ACI GERÇEKLERİ OLM BU BÜYÜYÜN BİRAZ MEKERE EHERE diye yazmadım. ama zevk için işkence yapılıyor gibi bir anlam çıkıyor mesajından. o kadar dehşete düşmen böyle görüntülerle şimdiye dek pek karşılaşmadığını gösteriyor.

ayrıca hijyan yoaak demek için dönüp bir de mezbahalara bakalım, adamlar hızlı kesim yapıyor, iyi temizlemiyor diye koca koca gıda zincirleri bakterili virüslü etleri dağıtıyor, örtbas ediyor.

ha bir de kuzu kesilmesine baştan karşıyım zaten, gariban yavrular:)
Mesaj tarihi:
Birşeyin ibadet olup olmaması onu doğru veya yanlış yapmıyor malesef.
Kimsenin kutsalına dil uzatmak istemem ama moral değerleri kutsal kitaplardan alıyor olmanız çok üzücü.
Tık diye gidiyor hayvan işte bizdeki gibi kör bıçakla bağırta bağırta öldürmüyorlar.
Mesaj tarihi:
vahşet falan diyince zannettim ki böyle çoluk çocuk falan elinde bıçaklarla çakılarla koyunlara kuzulara vurup vurup böğürttütüyolar. laf birden hijyene ve çocukların psikolojisine dönmüş :/ o yüzden fail topic, sori bro
Mesaj tarihi:
Bone said:

kırk yıllık machete katana olmuş
kırk yıllık keçi koyun olmuş

lol
aklıma şu hikaye geldi nedense;
said:

eskilerden bir zamanda, kadının biri kocasına gitmiş, sormuş:

"bey, mısır'da bir kadın varmış, kızını gölde boğmak istemiş, ama yer yarılmış, bir cin çıkmış buna bir deve hediye etmiş, kadın da kızı yerine deveyi boğmuş, kızı kurtulmuş. bu hikaye nedir, manası ne?"

kocası bir iç geçirmiş, demiş ki:

"hanım ben senin nereni düzelteyim, bir kere yer mısır değil filistin. kadın değil, adam, hazreti ibrahim. kızı değil, oğlu. gölde boğmuyor, keserek kurban etmek istiyor. yer yarılmıyor gökten iniyor. cin değil, melek, cebrail. deve değil koç. ben senin neyini, nereni düzelteyim?"

bu konuda hafiften öyle olmuş vallahi..

video için, mass production..

tabii bunların elindeki de weapons of mass destruction sayılır.. SALDIRALIM!
Mesaj tarihi:
vahşet mi ?

bu videoyu vahşet diye yayanın aklından suphe ederim.adamlar 3 saniyede hayvanın hayatına son veriyorlar.adamların şartlarına göre öyle.biz burda kurbanda bogazını kesiyoruz o da vahşet.kasaplar et dolu.etler nerden geliyor martılar mı getiriyor.

vahşetmiş.işkence yapıyorlar sandım.ama otomatiğe baglamıslar 3 saniyede hayvanlar ölüyor

normal olmayan birşey varsa videoya çekmek dicem.ama ülkemizde kurban bayramında elinde kamerayla gezenler var
  • Yeni Oluştur...