escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bu pörzend nasıl yazılıyo lan ing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Hay kompozit malzeme dersi alan kafama da böyle mal asistana da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bende sarah gibi kız arkadaş istiyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kedi katliamı başlığında, 'bi hayvan için bu kadar yaygaraya ne gerek var', 'amma büyüttünüz', 'insanların tabi ki hakkı hukuku olcak, hayvan insanla bir mi' diyenlere, duyarsızca ve de hödükçe konuyu eğlence malzemesi yapanlara, çoookkk coooolll ve de entellektüel ayaklara yatıp, bir kedi katline bu denli tepki göstermemizin ne kadar yanlış ve abes oduğunu (güya sosyolojik(!), bilimsel(!) v.s. terimler kullanarak) biz aptallara(!) çok bilmişçe açıklamaya çalışanlara acaip kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 idilik said: kedi katliamı başlığında, 'bi hayvan için bu kadar yaygaraya ne gerek var', 'amma büyüttünüz', 'insanların tabi ki hakkı hukuku olcak, hayvan insanla bir mi' diyenlere, duyarsızca ve de hödükçe konuyu eğlence malzemesi yapanlara, çoookkk coooolll ve de entellektüel ayaklara yatıp, bir kedi katline bu denli tepki göstermemizin ne kadar yanlış ve abes oduğunu (güya sosyolojik(!), bilimsel(!) v.s. terimler kullanarak) biz aptallara(!) çok bilmişçe açıklamaya çalışanlara acaip kıl oluyorum. ya ben başka şeyler yazacaktım ama bunu okuyunca ne yazacağımı unuttum. aslında gidip o topicte tartışmak isterdim ama buraya yazasım geldi. orda o insanların söylemek istediğini iyi algılayamıyorsunuz. benim anladığım arkadaşlar kedi öldüren herifi zaten savunmuyorlar ama yok toplanıp gitmeler okulunu evini tespit etmeler falan abartı oluyor. adam suçlu ve dallama hepimiz ceza alsın istiyoruz ama kedi diye tepkiler abartılıyor. bıçakladığı insan olsaydı topic açılmaya bile değer görülmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi olay sadece kediyi öldürmesinde değil ki. asıl orda anlaşamıyoruz en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 wastyrx said: Bende sarah gibi kız arkadaş istiyorum O_o abi sarah güzel de onun da derdi bitmiyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kafanıza matkap ile delikler açmak istiyorum bayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kodumun takımı top oynamayı öğrenin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 söyleneni anlamayıp anlamak zorunda olmadığını düşünecek kadar karşındakini önemsemeyen, karşındakini ukalalıkla suçlayan ama en büyük ukalalığı kendisi yapan anlayışsız, dik kafalı tiplerden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Aluriel said: abi olay sadece kediyi öldürmesinde değil ki. asıl orda anlaşamıyoruz en başta. yok ben orda anlaşıyorum. olay kediyi öldürmesi değil bencede. olay adamın o hareketi herhangi bir canlıya yapabilecek kadar inek olması. nasıl bir psikoloji ile yapıyor niye yapıyor adamın karakteri sorunlu. ama insan yerine kedi olduğu için bu kadar büyük tepki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 seytan diyo git bi kavanoz sokella al ye diyo, ben demiyorum ama seytan diyo, sekerim mi dustu nedir yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 moncici said: söyleneni anlamayıp anlamak zorunda olmadığını düşünecek kadar karşındakini önemsemeyen, karşındakini ukalalıkla suçlayan ama en büyük ukalalığı kendisi yapan anlayışsız, dik kafalı tiplerden nefret ediyorum. ukela ukela konuşuyorsun be okumadım bi de yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 başım ağrıyo çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 asfgfsdjfhkdjshfkjsdjhfdsjhjhf evet icimden bu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 lan 10 saat nedir beee bokum çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Eralp said: wastyrx said: Bende sarah gibi kız arkadaş istiyorum O_o abi sarah güzel de onun da derdi bitmiyor be Ben kızın güzelliğinde değilim abi yaf, daha çok canlandırılan karakteri istiyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ajan majan abi napçan yaa, yemek yapmayı bile bilmez o anca iç çamaşırı üzerine gömlek giysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ben eksperlik yapıyorum da noluyor ki? :D Dışarıdan yeriz yahu nolucak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kızlar ve anlaşılmaz halleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 lan silin şu topici.. her gördüğümde "içinden geleni söyle, kalırsa yazık oluuuuuaaaar.." diye diye pinhani oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 wastyrx said: Ben eksperlik yapıyorum da noluyor ki? :D Dışarıdan yeriz yahu nolucak ^_^ son bölümü izledim de, casey gibi abim olsa da baya güzel olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 benim var sayılır hiçte güzel değil O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 çoğu zaman çok gergin veya çok rahat oluyorum, böyle ikisinin arasında bi yere yerleşsem ne şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar