Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kedi katliamı başlığında, 'bi hayvan için bu kadar yaygaraya ne gerek var', 'amma büyüttünüz', 'insanların tabi ki hakkı hukuku olcak, hayvan insanla bir mi' diyenlere, duyarsızca ve de hödükçe konuyu eğlence malzemesi yapanlara, çoookkk coooolll ve de entellektüel ayaklara yatıp, bir kedi katline bu denli tepki göstermemizin ne kadar yanlış ve abes oduğunu (güya sosyolojik(!), bilimsel(!) v.s. terimler kullanarak) biz aptallara(!) çok bilmişçe açıklamaya çalışanlara acaip kıl oluyorum.
Mesaj tarihi:
idilik said:

kedi katliamı başlığında, 'bi hayvan için bu kadar yaygaraya ne gerek var', 'amma büyüttünüz', 'insanların tabi ki hakkı hukuku olcak, hayvan insanla bir mi' diyenlere, duyarsızca ve de hödükçe konuyu eğlence malzemesi yapanlara, çoookkk coooolll ve de entellektüel ayaklara yatıp, bir kedi katline bu denli tepki göstermemizin ne kadar yanlış ve abes oduğunu (güya sosyolojik(!), bilimsel(!) v.s. terimler kullanarak) biz aptallara(!) çok bilmişçe açıklamaya çalışanlara acaip kıl oluyorum.

ya ben başka şeyler yazacaktım ama bunu okuyunca ne yazacağımı unuttum. aslında gidip o topicte tartışmak isterdim ama buraya yazasım geldi. orda o insanların söylemek istediğini iyi algılayamıyorsunuz. benim anladığım arkadaşlar kedi öldüren herifi zaten savunmuyorlar ama yok toplanıp gitmeler okulunu evini tespit etmeler falan abartı oluyor. adam suçlu ve dallama hepimiz ceza alsın istiyoruz ama kedi diye tepkiler abartılıyor. bıçakladığı insan olsaydı topic açılmaya bile değer görülmezdi.
Mesaj tarihi:
söyleneni anlamayıp anlamak zorunda olmadığını düşünecek kadar karşındakini önemsemeyen, karşındakini ukalalıkla suçlayan ama en büyük ukalalığı kendisi yapan anlayışsız, dik kafalı tiplerden nefret ediyorum.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

abi olay sadece kediyi öldürmesinde değil ki. asıl orda anlaşamıyoruz en başta.

yok ben orda anlaşıyorum. olay kediyi öldürmesi değil bencede. olay adamın o hareketi herhangi bir canlıya yapabilecek kadar inek olması. nasıl bir psikoloji ile yapıyor niye yapıyor adamın karakteri sorunlu. ama insan yerine kedi olduğu için bu kadar büyük tepki var.
Mesaj tarihi:
moncici said:

söyleneni anlamayıp anlamak zorunda olmadığını düşünecek kadar karşındakini önemsemeyen, karşındakini ukalalıkla suçlayan ama en büyük ukalalığı kendisi yapan anlayışsız, dik kafalı tiplerden nefret ediyorum.

ukela ukela konuşuyorsun be

okumadım bi de yazdığını
Mesaj tarihi:
Eralp said:

wastyrx said:

Bende sarah gibi kız arkadaş istiyorum O_o

abi sarah güzel de onun da derdi bitmiyor be

Ben kızın güzelliğinde değilim abi yaf, daha çok canlandırılan karakteri istiyorum O_o
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Ben eksperlik yapıyorum da noluyor ki? :D Dışarıdan yeriz yahu nolucak ^_^

son bölümü izledim de, casey gibi abim olsa da baya güzel olurdu :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...