Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçinden geleni söyle rahatla topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ekonometriyi seviyorum ya, of hele bir de yatay kesit verileriyle çalışırken o kadar güzel ki.

5-6 aydır böyle iş gelecek iş gelecek diye beynim yeniyordu, bugün sabah 10'da girdim; okunması gereken 2 makale, 1 proje 2 de ödevle akşam 4'te dersten çıktım; kendimi öyle mutlu hissettim ki; bir senemi yiyen zaman serisinin 700'lü versiyonunu alırken bile böyle yüzümde bir tebessümle korelogram çizdim, beklenen değer hesapladım, hipotez kurdum.

İNSANIN BİLDİĞİ ŞEYLE UĞRAŞMASI KADAR GÜZEL BİRŞEY YOK. ŞİMDİ HECKMAN'in SEVGİ DOLU MAKALELERİNİ OKUMAYA BAŞLAYABİLİRİM. EVET!
Mesaj tarihi:
neden bazı insanlar şarkı çalınca anında mırıldanmaya başlar ki şarkıyı?
hadi mırıldandın sesin dandik onada okey,ulan sözleri şaşırıyorsun niye bu söyleme aşkın?otur aşşa dinle?
olmaaz dinlemezler..
Mesaj tarihi:
cemss said:

neden bazı insanlar şarkı çalınca anında mırıldanmaya başlar ki şarkıyı?
hadi mırıldandın sesin dandik onada okey,ulan sözleri şaşırıyorsun niye bu söyleme aşkın?otur aşşa dinle?
olmaaz dinlemezler..

mırıldanma gene tahammül edilebilir bişey, karga sesleriyle güzelim şarkının ağzını kıran arkadaşlarım var
Mesaj tarihi:
sende onların ağızlarını kır

meh sayfa başı

Saeros said:

mırıldanma gene tahammül edilebilir bişey, karga sesleriyle güzelim şarkının ağzını kıran arkadaşlarım var
Mesaj tarihi:
kime ya da neye, niye dediğimizi anlayamayabiliyorlar sayfa başı olunca paniklediğimiz falan yok daha çok sitem öff şimdi bi arka sayfaya gidip ordan alıntı yabıcaz die :P
Mesaj tarihi:
Hasta oldum 8 gündür iyileşemedim sonbahar kışa söyleyecek çok şeyim var ama yazmıyorum küfürlü içerikten dolayı.

Hıı bir de defaatenin anlamını tekrar tekrar zannedip kullananlara götümle gülüyorum.
Mesaj tarihi:
ingilterede çıkma teklifi edebileceğim 10'a yakın kız var

saniyeler sonra gelen edit:güzeller babında..yoksa kızların peşimden koşturduğu yok sdfsdf
Mesaj tarihi:
Bu sene. Sevmiyorum abi, daha dogrusu istemiyorum Fransız Edebiyatı okumak. İlgimi çekiyor evet ama universitesini okumak niye yani?

Çizicem olm ben.
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

xunn said:

Bu sene. Sevmiyorum abi, daha dogrusu istemiyorum Fransız Edebiyatı okumak. İlgimi çekiyor evet ama universitesini okumak niye yani?

Çizicem olm ben.

güzelsanatlar vakit kaybı.

çiz. yine çiz. ama hobi...

Orası öyle de, babamla çalışıcam galiba reklamcılık, grafikerlik falan. Aile mesleginin devamı bıdıbıdı, o yüzden hem hobi hem para bro.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...