xunn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 FFFFFFUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 more like http://soshable.com/wp-content/uploads/2010/09/Everything_went_better_than_expected.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Abi ekonometriyi seviyorum ya, of hele bir de yatay kesit verileriyle çalışırken o kadar güzel ki. 5-6 aydır böyle iş gelecek iş gelecek diye beynim yeniyordu, bugün sabah 10'da girdim; okunması gereken 2 makale, 1 proje 2 de ödevle akşam 4'te dersten çıktım; kendimi öyle mutlu hissettim ki; bir senemi yiyen zaman serisinin 700'lü versiyonunu alırken bile böyle yüzümde bir tebessümle korelogram çizdim, beklenen değer hesapladım, hipotez kurdum. İNSANIN BİLDİĞİ ŞEYLE UĞRAŞMASI KADAR GÜZEL BİRŞEY YOK. ŞİMDİ HECKMAN'in SEVGİ DOLU MAKALELERİNİ OKUMAYA BAŞLAYABİLİRİM. EVET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 neden bazı insanlar şarkı çalınca anında mırıldanmaya başlar ki şarkıyı? hadi mırıldandın sesin dandik onada okey,ulan sözleri şaşırıyorsun niye bu söyleme aşkın?otur aşşa dinle? olmaaz dinlemezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ssinir bozucu insanlarla birarada olmak zorunda kalmak sinir bozucu insanlarla birarada olmak zorunda kalmak sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 cemss said: neden bazı insanlar şarkı çalınca anında mırıldanmaya başlar ki şarkıyı? hadi mırıldandın sesin dandik onada okey,ulan sözleri şaşırıyorsun niye bu söyleme aşkın?otur aşşa dinle? olmaaz dinlemezler.. mırıldanma gene tahammül edilebilir bişey, karga sesleriyle güzelim şarkının ağzını kıran arkadaşlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sende onların ağızlarını kır meh sayfa başı Saeros said: mırıldanma gene tahammül edilebilir bişey, karga sesleriyle güzelim şarkının ağzını kıran arkadaşlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 MEH SAYFA BASI diyip binbir türlü tribe giren insanlari anlamiyorum. oh söyledim. ne var ya RAAAADOLUN AZ BI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 sanki her sayfa basinda ciplak bi dedeyle karsilasiyosunuz. of bence fazla tepki verdim :D ama caktirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hastayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kime ya da neye, niye dediğimizi anlayamayabiliyorlar sayfa başı olunca paniklediğimiz falan yok daha çok sitem öff şimdi bi arka sayfaya gidip ordan alıntı yabıcaz die :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 wasty nin meşhur dili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Hasta oldum 8 gündür iyileşemedim sonbahar kışa söyleyecek çok şeyim var ama yazmıyorum küfürlü içerikten dolayı. Hıı bir de defaatenin anlamını tekrar tekrar zannedip kullananlara götümle gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 böyle sıraya girsinler, tek tek değerlendireyim. sen gel diyim, dursun inceliyim falan, geç sıradaki diyim. üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ingilterede çıkma teklifi edebileceğim 10'a yakın kız var saniyeler sonra gelen edit:güzeller babında..yoksa kızların peşimden koşturduğu yok sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 çok yalnızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu ne lan okulu bıraktık herkes napğtın abi bırakma diye geliyor, ilk sen bilirsin abi haklısın diyeni öpicem lan yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Abi ben de bıraktım istemedigin okulu tıp son sene olsa bırakacasın bro hayat kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sen ne zaman bıraktın okulu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bu sene. Sevmiyorum abi, daha dogrusu istemiyorum Fransız Edebiyatı okumak. İlgimi çekiyor evet ama universitesini okumak niye yani? Çizicem olm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 xunn said: Bu sene. Sevmiyorum abi, daha dogrusu istemiyorum Fransız Edebiyatı okumak. İlgimi çekiyor evet ama universitesini okumak niye yani? Çizicem olm ben. güzelsanatlar vakit kaybı. çiz. yine çiz. ama hobi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bi kız ayarlayamadım gitti yeter artık lan yapıştırın hemen bi liseli imageı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Lyvanna_Dolores said: xunn said: Bu sene. Sevmiyorum abi, daha dogrusu istemiyorum Fransız Edebiyatı okumak. İlgimi çekiyor evet ama universitesini okumak niye yani? Çizicem olm ben. güzelsanatlar vakit kaybı. çiz. yine çiz. ama hobi... Orası öyle de, babamla çalışıcam galiba reklamcılık, grafikerlik falan. Aile mesleginin devamı bıdıbıdı, o yüzden hem hobi hem para bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 işin yoksa eve git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar