Pallando Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fifa 11 de kaleci olarak kariyer yapma olmayacakmıydı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fifa sardı beni de oynuyorum şu an ama söylemem gerek ki pesteki become a legend, be a pro'dan kat kat üstün ve zevkli. nerden bakarsan bak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 oyun güzelde ps3 tede oynamıştım onda daha çok zevk almıştım.be a pro olmamış pes teki daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Madcat said: be a pro da become a legend gibi orta halli bir oyuncuyla başlama yok mu acaba? neye istesem ben veriyor,tamam sonra exp ile arttırabiliyorum ama pes styla daha iyiydi sanki virtual pro'n ile başlamayı dene, la liga'da benim götümden kan aldılar resmen sol kanatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Oyunda aşırı derecede faul oluyor. Sürekli duruyor maç. Ama pes 2010 'dan sonra aşırı akıcı geldi. Bir çok gereksiz beklemede yok çok seri oynamaya izin veriyor. Alışınca daha da zevkli olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ya benim demek istediğim pes gibi en çömez oyuncudan başlama imkanıydı,kendin yaratsan bile herşeye verebildiğin için, bi de random özellikler çıkıyor,uğraşman lazım vs vs,ayrıca bu pesten çok daha iyi yahu. ps: be a goal keeper ps3 e özel,pc üvey evlat her zaman ki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Maçlarda kamerayı pro yapmak müthiş oluyor. İliklerine kadar maçı hissediyorsun. Hele q7 ile çalım atarken =) Yıllar sonra Fifa kurdum bilgisayara inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 pro cam ile nasıl oynuyursun :S neyse demin fulham ile maç yaptım manager mod da 3-0 öndeyken 4-3 yenildim.bir iki sağlam genç yenetek buldum,5 hafta da takımın yıldızları oldular sırtlıyor takımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Madcat said: ya benim demek istediğim pes gibi en çömez oyuncudan başlama imkanıydı,kendin yaratsan bile herşeye verebildiğin için, bi de random özellikler çıkıyor,uğraşman lazım vs vs,ayrıca bu pesten çok daha iyi yahu. ps: be a goal keeper ps3 e özel,pc üvey evlat her zaman ki gibi. Sadece Ps3'e mi özel yuh ya ne saçma şeymiş öyle kaleci olarak bir kariyer yapayım diyodum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fisek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Pallando said: Madcat said: ya benim demek istediğim pes gibi en çömez oyuncudan başlama imkanıydı,kendin yaratsan bile herşeye verebildiğin için, bi de random özellikler çıkıyor,uğraşman lazım vs vs,ayrıca bu pesten çok daha iyi yahu. ps: be a goal keeper ps3 e özel,pc üvey evlat her zaman ki gibi. Sadece Ps3'e mi özel yuh ya ne saçma şeymiş öyle kaleci olarak bir kariyer yapayım diyodum ya :(Bir de Xbox 360 versiyonunda var, yani yeni nesil konsollara özel. Bu yıl PC'ye yeni nesil motorunu ilk kez uyarladılar ve bu nedenle FIFA 10'un yeni nesil motorunu aktarmışlar, haliyle Be a Goalkeeper modunu gelecek sezon göreceğimizi tahmin ediyorum PC'de. Onun dışında yeni nesil motorunun PC'ye gelmiş olması muazzam bir hamle oldu EA için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ya bu adamlar fifa10 pc ye çıkardığımız son oyun fifa 11 i çıkarmicaz dememiş miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 fifayı en son 10 sene önce oynamıştım ben. sürekli yeni fifa çıkıyor ne farkı var bilmiyorum ama oyunu merak etmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fisek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Anelor said: ya bu adamlar fifa10 pc ye çıkardığımız son oyun fifa 11 i çıkarmicaz dememiş miydiŞunu demiş olabilirler: "FIFA 10, PC'ye çıkaracağımız son eski nesil oyun." Birkaç yıl önce, yeni nesil FIFA'yı PC'ye uyarlamanın çok zor olduğunu ve sistemleri zorlayabileceğini söylemişlerdi, bu yüzden uyarlama süreci birkaç yıl aldı ama iyi sonuç alındığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fisek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bone said: fifayı en son 10 sene önce oynamıştım ben. sürekli yeni fifa çıkıyor ne farkı var bilmiyorum ama oyunu merak etmiyor değilim.PC'de FIFA 10'a kadar cidden hiçbir fark yoktu ve her yıl oyun felaketti, bu yılsa konsoldaki FIFA'yı PC'ye aktardılar ve fark oluştu. Merakını gidermek için demoyu deneyebilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Gamepad yok ve gamepadsiz ayarlanmıyor tuşlar anlamadım valla:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fisek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 "Tatar Ramazan" said: Gamepad yok ve gamepadsiz ayarlanmıyor tuşlar anlamadım valla:SLauncher'daki Settings bölümünden tuşları ayarlayabilirsiniz ama iki stick'in de oynanışa etki ettiği oyun için gamepad şart bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 böle basit yapılabilcek çalımlar hareketler vs. nedir ya, menüden bakıyorum da çok karışık hepsi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Rezalet konsol port. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 neyi rezalet yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 "Tatar Ramazan" said: Gamepad yok ve gamepadsiz ayarlanmıyor tuşlar anlamadım valla:S bu bir bug, çözülecegini Ian Jarvis kendisi söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 PrudenT said: böle basit yapılabilcek çalımlar hareketler vs. nedir ya, menüden bakıyorum da çok karışık hepsi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 2011 de eklenen hiç yeni hareket yok demi prudent maçta kullanmak zor zaten hareketleri benim en çok kullandıklarım bi sağ analogu iki kere sol çapraz sağ çapraz yapınca yaptıgı hareket bi de anaglou sagdan sola yarım daire olarak döndürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bunun orjinal alınca online oynama sistemi nasıl? ps3le baglımı serverları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Oyunun demosunu cektim hemen, boyle ilk zamanlarda fifa oynarmiscasina heyecan yaptim, fifa'yi ayri seviyorum. Oyunuda deli yapmislar bence. PES'e bakmam bunun yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 siddharta said: "Tatar Ramazan" said: Gamepad yok ve gamepadsiz ayarlanmıyor tuşlar anlamadım valla:S bu bir bug, çözülecegini Ian Jarvis kendisi söyledi. Fifa klasörüne girip launcher.exe'i üstünden aç. Oradan game settings'e girip klavye tuşlarını ayarlayabilirsin. http://tutorial.downloadatoz.com/how-to-setup-fifa-11-keyboard-controls.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar