Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 4.0.1


Gutierrez

Öne çıkan mesajlar

Beyler, istanbuldayım, fiberoptic superonline kullanıyorum,
4.0 patch i yayınlandığı günden beri sorun var. Artık bağlantıdan mı yoksa blizzTARD dan mı bilmiyorum. Patch in yayınlandığı gün aynı sorundan dolayı superonline müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok bizde dedi. Her gün aradım, ta ki bu güne kadar sorun yok denildi, bu gün aradığımda yurt dışı bağlantılarında sorun olduğunu söyledi müşteri temsilcisi. 1-2 güne kadar düzelir dedi.

Bu arada benim sorunlar, 1k dan 20k ya kadar ms gördüm, patchten sonra adam gibi deneyemedim bile karakterimi lag yüzünden. Çünkü latency'nin yanında belirsiz zamanlarda DC yiyorum, artı lag spike tan çıktığım bir an bile yok. Etrafımdaki herkes moonwalk yapıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Warbarian said:

Beyler, istanbuldayım, fiberoptic superonline kullanıyorum,


Patch günü değil ama bir gün sonrasında başladı bu olay. Yurtdışı kafasına göre komaya giriyor. Bazen süper ping oluyordu bazen rezalet. Torrent kullanıyorsan hele iyice karışıyor falan. Yurtiçinde sorun yok o yüzden müşteri temsilcisiyle konuşmadan önce her iki bağlantıyıda denemen gerek. Banada sorun yok falan dediler başta ama biraz laf edince yurtdışında sorun varmış diye çevirdiler. Düzelicek inşallah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...