Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 anaaaa 60 lık bineğe binincede 100le gidio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Oyuna girer girmez, renk değişimleri oluyor, ve laptopum kileniyor. Bir kaç defa denedim hep aynı.. Wow u bırakıcaz galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Suark said: anaaaa 60 lık bineğe binincede 100le gidio :D Frost/tan saber yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bende hepsini bıraktım kafferengi atımla takılıorm eheheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 arkadaşlar yeni patchten sonra inspect sorunu yaşıyorum. gearscore falan kapatarak denedim ama geçmedi. sadece 1 kişiyi inspectledikten sonra başka kimseye inspect atamıyorum. bu sorunla karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 herkes sanırım oyunda bir çok kişide gördüm bu sorunu, armory'de güncellenemiyor patch cıktıgından beri. Belki ortak bi sorundan kaynaklanıyordur ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 6 k ms oldu yok en az 1 hafta girmemek lazım düzelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Alakasız ama araya sıkıştırayım Cataclysm cdsi ne kadar olucakmış açıklama var mı aceba? Okulu falan bırakırsam başlarım belki O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 80-90 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 57liraya pre order var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 forçen said: 57liraya pre order var. nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 isteyene site adresi verebilirim kendisi güvenilir bi arkadaştır. 57 tl ye pre order alıyor su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 dynun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Geri mi dönecen lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yok ya arkadaş için sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 blizz bana kıllığına magelere süper şeyler veriyo ama ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warbarian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Beyler, istanbuldayım, fiberoptic superonline kullanıyorum, 4.0 patch i yayınlandığı günden beri sorun var. Artık bağlantıdan mı yoksa blizzTARD dan mı bilmiyorum. Patch in yayınlandığı gün aynı sorundan dolayı superonline müşteri hizmetlerini aradığımda sorun yok bizde dedi. Her gün aradım, ta ki bu güne kadar sorun yok denildi, bu gün aradığımda yurt dışı bağlantılarında sorun olduğunu söyledi müşteri temsilcisi. 1-2 güne kadar düzelir dedi. Bu arada benim sorunlar, 1k dan 20k ya kadar ms gördüm, patchten sonra adam gibi deneyemedim bile karakterimi lag yüzünden. Çünkü latency'nin yanında belirsiz zamanlarda DC yiyorum, artı lag spike tan çıktığım bir an bile yok. Etrafımdaki herkes moonwalk yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 wow bozuk şuan ondan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 barnacle said: blizz bana kıllığına magelere süper şeyler veriyo ama ayrı konu. ben hayatımda bu kadar eğlenmemiştim bu oyunu oynarken :D (pvp de yanı) aymsoribıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ya bölgeler deiştimi? karakter kasayım diyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Warbarian said: Beyler, istanbuldayım, fiberoptic superonline kullanıyorum, Patch günü değil ama bir gün sonrasında başladı bu olay. Yurtdışı kafasına göre komaya giriyor. Bazen süper ping oluyordu bazen rezalet. Torrent kullanıyorsan hele iyice karışıyor falan. Yurtiçinde sorun yok o yüzden müşteri temsilcisiyle konuşmadan önce her iki bağlantıyıda denemen gerek. Banada sorun yok falan dediler başta ama biraz laf edince yurtdışında sorun varmış diye çevirdiler. Düzelicek inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Seni başından atmak için yapmış olabilir mi... Acaba diye insanın aklına gelmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 arkadaşlar hem oyunu oynayıp hem arkadan patç çekme seçeneği vardı oyunda nerden yapıyoruz onu suan 5 gb patch cekiyo bayadır oynamıyodum ama öyle bi seçenek göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 O 5gblikta degil,ondan sonraki 1.6lik patchle gelen launcherin ozelligi yani 5gbi indiriceksin once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar