Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bugun yemekte muhabbeti gecti de, saymaya calistik hangi filmler var bu klasmanda diye. Oyle ufak twistler falan degil, bildigin filmin hicbir anlami kalmayacak sonunu ogrenince. Ilk adimda aklima gelenler 6th Sense haliyle The Others Usual Suspects haliyle Saw baska baska?
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Aslında sonu belli olan filmlerde bazen anlamsız oluyor
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 oldboy da baya bu klasmanda. fight club ve a beautiful mind da çok şey kaybeder sonunu öğrenince
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Drall said: oldboy da baya bu klasmanda. serefsizin biri imdbye yazmis sonundaki kizla ilgili olan olayi spoilerda koymamis mal gibi okumustum :(
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bana arkadaşım 6. hisin olayını söylemişti. ne olacak lan izlenir nası olsa anlardım diye gittim sinemaya. 10. dk da çıkıp arayıp ana avrat saydırdım.
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Saeros said: titanic sonunda http://files.sharenator.com/happy_dicaprio_640_10_Leonardo_DiCaprio_Nooo-s368x600-89376-580.jpg
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Sparkcaster said: prestige gayet anlaşılıyo olayı zaten ortalarında.
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 the game manyak filmdi.. 10 sene olmuştur izleyeli heralde..
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sipeyskeyk said: bana arkadaşım 6. hisin olayını söylemişti. ne olacak lan izlenir nası olsa anlardım diye gittim sinemaya. 10. dk da çıkıp arayıp ana avrat saydırdım. dalgınlık unutkanlık gibi ERÖRler güzel oluyor bu tür durumlarda filmin sonunda ne olduğunu biri söylemişse bile filmin sonunda hatırlıyorum aa ben bunun sonunu biliyodum diye ama mesela üniversite kaydı için izmirden istanbula gidip kaydı tamamlamadan geri dönmek gibi şeyler de oluyor
Öne çıkan mesajlar