Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 mevzu yaratık çıkması değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Abi mesele sesler o atmosferi çok iyi yaşatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 yani oyun her ne kadar affedici olsada, hani hata yapsanizda bitirttiriyor gibi iyilikleri olsada.. max 20dk dayaniyorum bende..tirsiyorum agalar yapcak bisi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bone said: mevzu yaratık çıkması değil ki ya hayır tabii ki değil ama, yaratık çıkmayacağını bilince önüme rahat rahat takılıyorum yine bi nebze. ne zaman nerede yaratık çıkacağını bilmemek yusufx3 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 http://i.imgur.com/7jSAM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Dün gece 9 gibi 3 arkadaş oturuyorduk, dedim ki geçen Amnesia diye bi oyunun ilk 10 dk videosunu izledim, öldüm, oynayalım bunu. Oturduk 25 dakikalık ilk 10 dk videosunu izledik. Sonra indirdik. Bir başlamışız, kalktığımızda saat sabah 8 idi ve açık ve net söyleyeyim, silent hill de oynadım ki kralıdır, resident evil de oynadım, envai çeşit film izledim, ben bu kadar korkutucu ve sinir bozucu bir oyun oynamadım abicim. Böyle bir şey olamaz yani. Atmosfer zaten inanılmaz, onu geçtim, elinde hiç bir şey olmaması hakkaten benzersiz bir hava katmış oyuna. 3 tane koca koca adam çığlık ata ata, "anaaaaasi" diye bağıra bağıra, zıplaya zıplaya oynadık. En korkutucu yeri water monster idi, zaten ne olduğunu anlamamız vakit aldı, hoplaya zıplaya oynadık anasını satayım. Ha bitti mi, daha da bitmedi, orb parçalarını topladığımız yerdeyim de yalnız oturup oynamam bu oyunu. Mutlaka ama mutlaka oynanması gereken bir oyun. Ses sistemiyle ve karanlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bu oyunu silent hill gibi korku oyunlarıyla kıyaslıyorsunuz da korku oyunu değil bu, sinir bozma oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 gamma'yı açın abi sonuna kadar, kibrit bitiyo hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Ya zaten dandik ekranlı Acer'da oynuyoruz, gamma ortada olmasına rağmen siyahlar gri, hatta %70 beyaz. Ona rağmen yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Meeh, kötü sonla bitirdim yaa. Bu çarmıha gerilmiş en sondaki elemanı kurtaracak iksiri yapamadım. Walkthrough'da da yazdığı üzere onu yapmak lazım ama gerekli maddelerden biri, glass jar with blood filled yoktu bende, bulamadım da. pas geçtim, en sona geldim, alexander geçti kapıdan, biz kırmızı böbreklerin arasında kaldık. canı sağolsun. Artık sinir bozucu olmaya başlamıştı zira bugün de oturup baştan ortaya kadar oynadım bir arkadaşımla, 1.5 kere bitirdim sayılırım :) Oynayın hocam, mutlaka oynayın. Ben de uzunca bir süre daha el sürmemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 roket justine oyna o da çok iyi portal 2 oynadıysan daha da iyi hatta potato pack ile birlikte dlc olarak geldi, baya kısa ama baya güzel oyunu açarken çıkan menüde sağ alttan seçiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 the thing filminden hoşlananlara aynı adamların penumbra oyunu daha iyi aslında. ama grafikler falan çöp (2. ve 3. oyuna sabrederseniz daha iyi) hani klasik şato korkusu yerine bilimselli, kaybolmuş scientific expeditionlu yeraltı tünelli buzullu korku daha hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Justine'i de bitirdik bugün. Daha doğrusu bitiremedik, son puzzle'dan sonra canavarlardan kaçamadık, e save de yok, eeh deyip youtube'dan full walkthrough izledik. Uzunca bir süre bu tarz bir oyuna bulaşmamayı planlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sabonis said: korku filmlerini falan izlemeyi severim. ama 15 dakka izlerim, 10 dakka ara veririm falan ahaha. avp'yi gece 3'te ışıklar kapalı şekilde 10 dakka oynayıp daha karşıma 1 tane alien çıkmadan kapayıp silmiştim mesela. bunu nası oynayacaz bakalım... ekran kartımla ilgili sorunlar yaşamıştım, sonra ekran kartı değiştirmeme rağmen devam etmemiştim. şimdi ediyorum. asansör part'larını bulmak için storage'a giricem, deliricem gibi geliyor sanki... oyunun açık ara en korkunç yeri storage'mış çünkü feci karanlık falanmış bakalım nolcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Storage daha bir şey değil hatta yeni yeni başlıyor denilebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi o asansörden sora ben oyunun bitişi yaklaşmış olmalı artık falan diyodumda yaklaşmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 asansörle indikten sonra yarısı bile değil galiba. day9'ın videolarına bakıyom arada ne kadar ilerlemişim diye de, daha benim olduğum yer 6. videoda adamda, 18 videosu var hepsi 30 dakika civarında. 8'de asansörü yapıp aşağı iniyor olsa bile, tam yarısı etmiyor. fena :D ahahaha şu videoyu izlemeniz şart ama koptum :D 40 saniye falan izleyin adamın oyunu durdurup ettiği laf ve sonrasındaki hal tavırlar muhteşem :D 1.08'den - 2.12 arası muhteşem http://www.youtube.com/watch?v=uKNnZ70ia_w#t=1m08s adam gidip peluş tavşanını alıp omuzuna koyuyor korktuğu için :D :D daha fazla izleyip spoiler almamak için zor tutuyom kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 holy fuck shit dick... prison bölümü de çok fenaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Prison'un nereden baksan dörtte birini walkthrough'dan bakıp yaptık biz arkadaşla, çözmenin imkanı yok o bulmacaları. Çok çok dikkatli olmak lazım nereye gittin nereye girmedin, elde kalem kağıt oynamak lazım yani o derece bi yön duygusu gerektiriyo ki o kafayla oynarken korku falan yön mön yok rastgele sağa sola saklanıyo insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 prison'ın ilk bölümünde bir şey yok karışıklık bakımından. ama ikinci bölüm baya karışık. önce bi harita buldum internetten, öle yapayım dedim, sonra yediremedim kendime aldım kağıdı kalemi elime kendi haritamı kendim çiziyorum şu anda, 4'te 3'ünü falan çizdim. bugün bitiririm 2. prison bölümünü heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 oh be bitirdim. müthiş başarılı bir oyun kesinlikle. sonunu sevmedim ama zaten amacım daha çok korkmaktı yani, muhteşem bir senaryo beklemiyordum. 1.5 yıl önce falan Amnesia'yı duyduğumda Frictional'ın eski oyunu Penumbra'ya başlamıştım bi gazla ama grafiklerden dolayı soğumuş ve bırakmıştım, keşke zamanında oynasaymışım penumbra'yı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sabret ve oyna. penumbra bitene kadar başka oyun oynama grafiklere alışırsın. tavsiyem ilkini walktru ile koşa koşa bitir :P ikincisi ÇOK DAHA İYİ. motoru grafiği falan da daha insaflı zaten. sabredersen ödüllendirecek seni penumbra 2. atmosfer - ambians olarak bu kadar içine çeken ilk on oyuna sokarım net, kaldı ki eksiklerine rağmen. penumbra1'de saldıranlara çekiçle vs vurma var, 2de kalkıyor o da. amnesia gibi aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dediğim gibi penumbra 2 grafikleri çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ahahah i'm getting my bunny. I DONT GIVE A SHIIIIIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Direkt Penumbra 2'yi oynasak çok şey kaybeder miyiz jelibon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar