Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amnesia The Dark Descent


moriQ

Öne çıkan mesajlar

harika bi buluşum var..

evde çok mu duruyorsunuz, duvarları şu fpslerin bok rengi duvar kağıdı ile kaplayın..
bitti..
bir daha evde durmazsınız bak.

hâlâ tünel münel.. "lan çoluğa çocuğa karışıcaz bi adım öteye gidemediniz" diyeceğim de "sen türkiye'de yaşıyon lan mal! sizde ne ileri gitti ki?" diyecekler diye korkuyorum, sesimi çıkartmıyorum şimdilik..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

undying'den korkunç mu?


undying ve diğer fps'ler ile kıyaslamayın abi tamamen farklı hatta niye fps bölümüne açıldı anlamış değilim. Kıyaslancaksa Penumbra: Black Plague ile fln. kıyaslanır bu oyun.

Korkutuyormu konusuna gelince ne undying ne dead space'te bunun kadar korku yoktur çünkü savunmak için elinde bir silah yok.Canavar çıksada şuna 2 tane çaksam diyemiyosun ve gerçekten sinirin bozuluyor bunalıma sokuyor insanı. Run and hide :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar oynayamadığım tek oyun undying de onun için sordum. fear, comdemned falan yalan, tek başıma yaşarken gece yarısı karanlıkta falan oynadım bunları ama undying'i -yanımda biri varken, gündüz vakti bile- oynayamıyorum nedense haeuh. bunu da indirdim başlayayım bugün.

undying'in de orijinali var sold-out'tan aldığım, kurmayı deneyeceğim bi ara sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Korkunçluğa gelince her oyundan korkunç sonuçta bariz bir şekilde o amaçla yapılmış. Boş odada bile üst kattan ayak sesi duyuyorsun. Devamlı sağdan soldan hayalet varmış gibi toz kalkıyor falan.

Benim için önemli olan kalan kısımların da iyi olup, korkuyla desteklenmesi. Amaç değil araç olması. Hikayesini merak ediyorum. Başlarda çok iyi. Penumbra'yı wikiden okudum o da epey iyiymiş. Gameplay hakkında görüş sunacak kadar oynamadım. Sonrasını bilmiyorum, henüz oynamaya geri dönemedim eheh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...