nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ahahaha süper ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ahahah çok zevkli oluyo amnesia oynayanları izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Birde beni izleseniz. O yaratığı göremedim bile ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben kapı girişine saklanınca dibime gelip vurup vurup missliyodu,o sırada baya yakından inceledim sonra bi tırsınçlığı kalmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 off gözümden yaş geldi izlerken elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bende az önce bitirdim başlarda gerilimi iyiyken sonradan monotonlaşıyor bence hatta son mapler felanda baya kötü. Sonuda tatmin etmedi ama boyutuna bakılırsa gayet başarılı oyun. En hayalkırıklıgı yaratan ise Yaratıklara kazara ölürseniz bişi olmadıgını görünce iyice esprisini kaybediyor oyun hatta bazen puzzlea bogulmusken canavar çıkıp kovalayıp buanltırsa eeh diyip kafa atıp ölüp aynen devam bile edebiliyosunuz. Atmosferi en çok baltalayan buydu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TfBsDV5VrxY yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 izlerken stress oldum lan höh. (altyazılar ayrı heyecanlı) "go barricade go" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hahaha EEEEEEEEKK haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahahaha ninja dodge xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben de yarıldım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abi hahaha adam nası eğlenmişse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahaha baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abi şey demişler, zaten vazoyu kırınca ölceğini anlamıştım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Baya güzel olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Birini yanımda oturmaya ikna etsem televzyona baglicam leptapı şunu oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ben zorla arkadaşa oynatıyodum daha eğlenceli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Abi ışıkları kapatın, 2 kişi biri mouse digeri klavye kontrol etsin, kaosu damarlarınızda hissedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 30 dakka oynadım oyunu tek başıma ölücem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 xunn said: Abi ışıkları kapatın, 2 kişi biri mouse digeri klavye kontrol etsin, kaosu damarlarınızda hissedin. yurtta kalırken şu şekilde cs oynayan 2 eleman tanıyorum lan cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kalıcı hasar gördü sanırım kalbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EXxRaN9knL8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 pussy olsam bırakırdım aga oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 bu oyuna bir türlü cesaret edemiyorum. korkmam aslında, videolara bakınca korkutucu bir oyun değil de, yine de anksiyete geçirtir bana. sevmiyorum böyle kaç kaç kaç oyunları. yıllar önce heart of darkness vardı, ortaokulda mı ne oynamıştım. sinir hastası etmişti, bir süre sonra pes edip bırakmıştım. amnesia da onu hatırlattı bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 walthrough bul öyle oyna, nerede yaratık çıkacağını bil hazırla kendini fsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar