Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Şu ana kadar oynadıklarım(High Seas Trader, Pirates Gold, Cutthroats, Pirates!, Pirates of Caribbean) Pirates!, Pirates of Caribbean tarzı korsanlık oyunu arıyorum. Tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Sid Meier Pirates bu saydıklarının içinde mi bilmiyorum ama çok keyifli bir oyundur, denemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 İçinde, onun haricinde bişi arıyorum benzer kategoride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Tortuga vardı eskiden, ben çok sevmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Port royale var 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Pirates! amigadaki değil mi? çok dehşet oyundu ya. Pirates Gold vardı birde oda ticaret vs'idi. O tip oyunların modern olanı Sid meier's in sanırım, ben en yakın onu bulabildim. Birde korsan diyorsan Mmo var korsanlı ama istediğin gibi birşeymidir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 escape from the monkey island ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 adam gibi korsan oyunu yok ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 2 ay somaliye git gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuvalet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 monkey island oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Online konusunda tek geçerim : voyage century online ( zaten tek galiba =) Bir de en son bir Türk şirket "Kara inci" adında bu oyuna el attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Darksun: MMO olarak ne mevcut? Browser based değildir inşallah. Monkey Island Adventure yahu, action lazım bana, gemi batırıcan, yağma yapacan, hazine bulacan, korsan avlayacan, vs. Bugün yarın Tortuga yı deneyecem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 batuhan said: Port royale var 1-2 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 MMO olarak Voyage Century Pirates of the Carribean Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Uncharted waters yeni free mmo, bayaa kapsamli eve online in denizde geceni nerde ise bayagi zaman istiyor ogrenmesi. Pirates of the burning sea mmo bu ikisi ustteki ikiden cok daha iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi bildiğim tüm korsan oyunlarını oynamışsın.daha ne kaldıki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Tortuga fena degilmis, 1-2 yaratici fikirde var, ama bir sure sonra sikiyor ayni terane hep. Bir ara bulursam port royale i deneyecegim. Uncharted Waters ta cok cekici geliyor ama mmo luk vaktim yok, gozum korkuyor acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 UWO icin bayaaa bi zaman harcaman lzm baştan söylim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sea Dogs olabilir ama cüce haklı maalesef. Çerez olarak Tradewinds var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Monkey Island 2'de gemi batırıp yağma yapma vardı ehehe. Ama cidden en iyilerini oynamışsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ya bir de benim çocukluğuma denk gelen dönemlerde bir adventure korsan oyunu vardı, hatırladığım gemide içecekleri birleştirip manyak bir alkol yapıyorduk fln ( evet sadece bu kısmını hatırladım başka hiç bişi yok aklımda :) ) Monkey Island deil tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Griswold said: Sea Dogs olabilir ama cüce haklı maalesef. Çerez olarak Tradewinds var. Sea Dogs demeye gelmiştim ben de ve of güzel oyundu be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 batuhan said: UWO icin bayaaa bi zaman harcaman lzm baştan söylim :D bi de oyun ilerledikçe kodaman kapışmasına dönüyor iyice... op, sid meier's pirates oynadıysan eğer onun verdiği zevki hiçbir oyun vermez. no just no! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Bir oyun daha vardı aslında, çok basit bir oyundu, gemi tipleri vs vardı ama mesela diğer gemiye çıkarma yapıp kaptanını öldürünce gemi senin oluyordu tayfası ile beraber =P Taktik yapıp az adamla kaptanı biçebiliyordun, vista'da çalıştıramamıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Tradewinds tabii ki de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar