Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsanlık Oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu ana kadar oynadıklarım(High Seas Trader, Pirates Gold, Cutthroats, Pirates!, Pirates of Caribbean) Pirates!, Pirates of Caribbean tarzı korsanlık oyunu arıyorum.

Tavsiyesi olan?
Mesaj tarihi:
Pirates! amigadaki değil mi? çok dehşet oyundu ya. Pirates Gold vardı birde oda ticaret vs'idi. O tip oyunların modern olanı Sid meier's in sanırım, ben en yakın onu bulabildim. Birde korsan diyorsan Mmo var korsanlı ama istediğin gibi birşeymidir bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Online konusunda tek geçerim : voyage century online ( zaten tek galiba =) Bir de en son bir Türk şirket "Kara inci" adında bu oyuna el attı.
Mesaj tarihi:
Darksun: MMO olarak ne mevcut? Browser based değildir inşallah.

Monkey Island Adventure yahu, action lazım bana, gemi batırıcan, yağma yapacan, hazine bulacan, korsan avlayacan, vs.

Bugün yarın Tortuga yı deneyecem bakalım.
Mesaj tarihi:
Uncharted waters yeni free mmo, bayaa kapsamli eve online in denizde geceni nerde ise bayagi zaman istiyor ogrenmesi.

Pirates of the burning sea mmo bu ikisi ustteki ikiden cok daha iyiler.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Tortuga fena degilmis, 1-2 yaratici fikirde var, ama bir sure sonra sikiyor ayni terane hep. Bir ara bulursam port royale i deneyecegim.

Uncharted Waters ta cok cekici geliyor ama mmo luk vaktim yok, gozum korkuyor acikcasi.
Mesaj tarihi:
Ya bir de benim çocukluğuma denk gelen dönemlerde bir adventure korsan oyunu vardı, hatırladığım gemide içecekleri birleştirip manyak bir alkol yapıyorduk fln ( evet sadece bu kısmını hatırladım başka hiç bişi yok aklımda :) )

Monkey Island deil tabi ki
Mesaj tarihi:
batuhan said:

UWO icin bayaaa bi zaman harcaman lzm baştan söylim :D

bi de oyun ilerledikçe kodaman kapışmasına dönüyor iyice...

op, sid meier's pirates oynadıysan eğer onun verdiği zevki hiçbir oyun vermez.

no just no!
Mesaj tarihi:
Bir oyun daha vardı aslında, çok basit bir oyundu, gemi tipleri vs vardı ama mesela diğer gemiye çıkarma yapıp kaptanını öldürünce gemi senin oluyordu tayfası ile beraber =P Taktik yapıp az adamla kaptanı biçebiliyordun, vista'da çalıştıramamıştım =)
  • Yeni Oluştur...