Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Birşeyi merak ettim.iyi hoş gelmiş konsere çok güzel.1-2 şarkısını sevmekle beraber pek hayranlıgım yok.da anlamadıgım şey şu biz her bu tarz yıldızları başbakanla gorusturup bizlerin yürüyemediği bogaz koprumuzde yürütüyor muyuz ?.yarattıgı trafiğe değer mi? yani bono kimdir arkadaş.türkiyeden daha mı büyük.bana çok saçma geliyor.gelsin konserini versin parasını alsın gitsin.bne anlamıyorum gündemi bu kadar mesgul etmesini.kıcında bakanlarla koprude yürüyüp başbakanla gorusmesi ve çeşitli yalakalıklar. dunya yıldızı tamamda biz çok mu abartıyoruz böyle şeyleri.varsa bunun mantıklı bir açıklaması çok merak ettim valla. hani haberlerde kısa birş ekilde işte dunya yıldızı bono konseri heyecan yarattı binlerce kişi izledi diye verip geçiştirmesi gerekmez mi ? hani cem uzan shakirayı ilk getirdiği zaman vay anasını demiştik.ama uzerindne kimler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/More_Crap Bono ile olan ilişkim burada mükemmel açıklanıyor. Niye bilmiyorum ama bir türlü sevemedim kendisini, pis bir tad bırakıyor daima arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 İrlanda halkının politik mücadelesinden nemalanıp meşhur olmuş, kabak tadında şarkıları olan (buna birileri çok kızabilir), karılarla alem yaparken fotoğrafları nete düşmüş, meşhur olduktan sonra IRA'ya konserlerinde hakaretler saydırmış bana göre sallama bi grubun sallama ve tiksindirici vokalistidir Bono. 300 tl bilet fiyatı, ona mı vereceğim yahu.Zaten Sonisphere ile bi sene erzak depoladık valla, yeter bize. Referandum'da da evet dedirtecekmiş. Çeşitli dershanelerde ve iftar çadırlarında da bilet dağıtılacakmış konser için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 u2 kadar overrated başka bi grup yoktur heralde yeryüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 u2 köşebaşında halk konseri verse kafamı uzatıp bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 u2 overrated olabilir ama bono sadece rock yıldızı değil, iyi-kötü ayrı konu ama adam siyasi bi kimlik aynı zamanda. biçok devlet başkanının da tanıdığı, çoook çok fazla humanitarian organizasyonda yer almış, nobel barış ödülü falan da almış bi adam. başbakanla görüşmesi de normal geldi bana doğrusu, böyle bi yönü de olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bono'dan dersler Ya nesini seveceksiniz abi bu adamın. Ben bildim bileli üstte koyduğum haberleriyle gündeme geldi Türkiye'de. Yanar döner adamın teki. Türkiye'yi 3. sınıf dünya ülkesi gözüyle bakan bir adam. Birader sen kimsin, ne biliyosun da konuşuyosun. Git ırak'ta amerikan askerleri arasında ara insan haklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bi geyiği vardı pek gülmemiştim ama bu adamı gayet iyi anlatıyor bono konserde şarkı bitirdikten sonra konuşuyor falen işte ellerini çırpıyor hızla sonra diyor ben şimdi her elimi çırptığımda afrikada bir çocuk ölüyor ordan biri bağırıyor çırpma lan o zaman itouit kendini aziz ilan ettirip hatunlarla foto çektiren tek kutsal varlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 gereksiz bilgi olarak geçeyim, bono nobel barış ödülü'nü kazanmadı sadece aday gösterilmişti. ben de sevmem hiç kendisini. 70'lerden sonra hükümetler "neoliberalizm" adı altında sağlık, eğitim gibi insan haklarından elini yavaş yavaş çekmeye başladı. bu sektörlerde de kar amacı ile hizmet verilmeye başlandı şirketler tarafından. bu da zengine sunulan imkanlar ile fakire sunulan imkanlar arasında bir uçurum oluşturdu. sonuç olarak, benim samimiyetini sorguladığım küresel sivil toplum kuruluşları ve yardımsever medya maymunları türedi devletin bu etkisizliğini kompanse edebilmek için. nasıl işlediğini anlamak için klişe birkaç örnek: afrika'da insanlar açken yeni stadyum yapmaya milyar dolar kaynak ayırıp oradan gelen gelirin yüzde 10'unu yoksullara bağışlamak. (salladım rakamları) ya da dünyanın en zengin kişisi bill gates'ten sosyal yardım projelerine yardım istemek vs.vs. yukarıda bir arkadaş bahsetmiş south park'ın bir bölümünde de bono'nun yaşadığı malikaneye bir gönderme vardı sanırım. klişe, ama doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 en büyük hayali boğaziçi köprüsünde yürümekmiş. hayale baa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ekşi de şu yorum koparttı beni said: fotoğraflarda u2 öğrenci evini yeni tutmuş kiracılar, rte ise ev sahibi hacı emmi olarak görülebilmektedir. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000145887.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 niye böyle yapıyoruz bu adama ülkecek hiç bi fikrim yok bi de trafiği mi kitlemişiz lan? anaaa bono dediğiniz ibişin vücut bulmuş hali şurda benim içimden geçenleri çok güzelcene açıklamış bir yazı olcaktı, okuyun gari: http://zulalmuzik.blogspot.com/2009/08/rock-yldzlarnn-paradoksu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 giden var mı konsere? girişte çevirmenlik gibi bi şey yapıcam sonra da beleşe konser izliyicem bi de üstüne para vercekler galiba zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://img84.imageshack.us/img84/2614/0000145887.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ben gidiyorum valla eğleneceem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bourbon said: u2 kadar overrated başka bi grup yoktur heralde yeryüzünde. aslında bir bktan anlamayan ama bilinçli gibi duyarlı gibi gözükmek isteyen insanlar pompalıyor böylesi tipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 dinleyene de dinletene de yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bu adam, TÜRKÖYÖDE İNSON HOKLORIU İHLALLERİ VOR KÖRTLERİN HOKLARI YENOYOR falan çeken, türkiye'ye gelmeme sebebini yıllarca ona bağlayan bir herifti, şimdi bütün sorunlar çözülmüş gördüğüm kadarıyla türkiye'de, tebrik ediyorum. apple ipod classic'in 2 önceki jenerasyonunda, yaklaşık 6 sene önce çıkan ProductRED iPod Classic U2 edition'lar adamların ellerinde patlamış olacak ki, her gittikleri yerde dağıtıyolar asdlkşas. siyasi kimlikleri bi yana, güzel şarkıları vardır, one, hold me thrill me kiss me kill me, beatiful day, stay -far away so close, numb falan filan, ama bence bono en ünlü "ayıya dayı" adamlarından biridir yani. ha güzel işler yapmıştır elbet de, samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mokoko cumhuriyetinde bile olsa başbakanla fotoğraf çektirirken öyle bir poz verme var mı ya. Ne saçma tripleri var bu adamların ya. Overrated konusunda da sonuna kadar katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ben seviyorum şarkılarını kendilerini değil bilette geldi elime bedavadan gidiyorum arkadaşla:) bi eğlence olur diye ama adam samimiyetsiz ona diyecek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 U2ya taparım tek kelime ile ama konsere gidemiyorum. Giden arkadaşlar için diyebileceğim tek şey zevkini çıkarın. Ben 98 Selanik konserine gitmiştim hala unutamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Gittiğin ülkenin trafiğini kitleyemeyeceksen dünya starı olmanın ne anlamı var ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=128733893841068&index=1 böyle bir event açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 U2'ya laf edenin azina azina vururum. Adamlar efsane sarkilar yapmis, kendince sosyal konulara parmak basmaya calismis, kol gibi hayran kitlesi yapmis, hayir kuruluslarina para akitmis... Sonra paticikten ne idugu belirsiz adam cikip yutu cok rerore sarkilari bok, dandirik sosyal mesaj vermeye calisio, cok ovirreytitlar falan bididi Sen kimsin bilae, bi sigigit lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 en iyi bono hazine bonosudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar