Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U2 konseri

Red

Öne çıkan mesajlar

Birşeyi merak ettim.iyi hoş gelmiş konsere çok güzel.1-2 şarkısını sevmekle beraber pek hayranlıgım yok.da anlamadıgım şey şu biz her bu tarz yıldızları başbakanla gorusturup bizlerin yürüyemediği bogaz koprumuzde yürütüyor muyuz ?.yarattıgı trafiğe değer mi?

yani bono kimdir arkadaş.türkiyeden daha mı büyük.bana çok saçma geliyor.gelsin konserini versin parasını alsın gitsin.bne anlamıyorum gündemi bu kadar mesgul etmesini.kıcında bakanlarla koprude yürüyüp başbakanla gorusmesi ve çeşitli yalakalıklar.

dunya yıldızı tamamda biz çok mu abartıyoruz böyle şeyleri.varsa bunun mantıklı bir açıklaması çok merak ettim valla.

hani haberlerde kısa birş ekilde işte dunya yıldızı bono konseri heyecan yarattı binlerce kişi izledi diye verip geçiştirmesi gerekmez mi ?

hani cem uzan shakirayı ilk getirdiği zaman vay anasını demiştik.ama uzerindne kimler geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

İrlanda halkının politik mücadelesinden nemalanıp meşhur olmuş, kabak tadında şarkıları olan (buna birileri çok kızabilir), karılarla alem yaparken fotoğrafları nete düşmüş, meşhur olduktan sonra IRA'ya konserlerinde hakaretler saydırmış bana göre sallama bi grubun sallama ve tiksindirici vokalistidir Bono. 300 tl bilet fiyatı, ona mı vereceğim yahu.Zaten Sonisphere ile bi sene erzak depoladık valla, yeter bize. Referandum'da da evet dedirtecekmiş. Çeşitli dershanelerde ve iftar çadırlarında da bilet dağıtılacakmış konser için.
Sosyal ağlarda paylaş

u2 overrated olabilir ama bono sadece rock yıldızı değil, iyi-kötü ayrı konu ama adam siyasi bi kimlik aynı zamanda. biçok devlet başkanının da tanıdığı, çoook çok fazla humanitarian organizasyonda yer almış, nobel barış ödülü falan da almış bi adam. başbakanla görüşmesi de normal geldi bana doğrusu, böyle bi yönü de olduğu için.
Sosyal ağlarda paylaş

Bono'dan dersler

Ya nesini seveceksiniz abi bu adamın. Ben bildim bileli üstte koyduğum haberleriyle gündeme geldi Türkiye'de. Yanar döner adamın teki. Türkiye'yi 3. sınıf dünya ülkesi gözüyle bakan bir adam. Birader sen kimsin, ne biliyosun da konuşuyosun. Git ırak'ta amerikan askerleri arasında ara insan haklarını
Sosyal ağlarda paylaş

bi geyiği vardı
pek gülmemiştim ama bu adamı gayet iyi anlatıyor
bono konserde şarkı bitirdikten sonra konuşuyor falen
işte ellerini çırpıyor hızla sonra diyor
ben şimdi her elimi çırptığımda afrikada bir çocuk ölüyor
ordan biri bağırıyor
çırpma lan o zaman itouit

kendini aziz ilan ettirip hatunlarla foto çektiren tek kutsal varlık.
Sosyal ağlarda paylaş

gereksiz bilgi olarak geçeyim, bono nobel barış ödülü'nü kazanmadı sadece aday gösterilmişti.

ben de sevmem hiç kendisini. 70'lerden sonra hükümetler "neoliberalizm" adı altında sağlık, eğitim gibi insan haklarından elini yavaş yavaş çekmeye başladı. bu sektörlerde de kar amacı ile hizmet verilmeye başlandı şirketler tarafından. bu da zengine sunulan imkanlar ile fakire sunulan imkanlar arasında bir uçurum oluşturdu. sonuç olarak, benim samimiyetini sorguladığım küresel sivil toplum kuruluşları ve yardımsever medya maymunları türedi devletin bu etkisizliğini kompanse edebilmek için. nasıl işlediğini anlamak için klişe birkaç örnek: afrika'da insanlar açken yeni stadyum yapmaya milyar dolar kaynak ayırıp oradan gelen gelirin yüzde 10'unu yoksullara bağışlamak. (salladım rakamları) ya da dünyanın en zengin kişisi bill gates'ten sosyal yardım projelerine yardım istemek vs.vs. yukarıda bir arkadaş bahsetmiş south park'ın bir bölümünde de bono'nun yaşadığı malikaneye bir gönderme vardı sanırım. klişe, ama doğru.
Sosyal ağlarda paylaş

niye böyle yapıyoruz bu adama ülkecek hiç bi fikrim yok bi de trafiği mi kitlemişiz lan? anaaa

bono dediğiniz ibişin vücut bulmuş hali

şurda benim içimden geçenleri çok güzelcene açıklamış bir yazı olcaktı, okuyun gari: http://zulalmuzik.blogspot.com/2009/08/rock-yldzlarnn-paradoksu.html
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam, TÜRKÖYÖDE İNSON HOKLORIU İHLALLERİ VOR KÖRTLERİN HOKLARI YENOYOR falan çeken, türkiye'ye gelmeme sebebini yıllarca ona bağlayan bir herifti, şimdi bütün sorunlar çözülmüş gördüğüm kadarıyla türkiye'de, tebrik ediyorum.

apple ipod classic'in 2 önceki jenerasyonunda, yaklaşık 6 sene önce çıkan ProductRED iPod Classic U2 edition'lar adamların ellerinde patlamış olacak ki, her gittikleri yerde dağıtıyolar asdlkşas.

siyasi kimlikleri bi yana, güzel şarkıları vardır, one, hold me thrill me kiss me kill me, beatiful day, stay -far away so close, numb falan filan, ama bence bono en ünlü "ayıya dayı" adamlarından biridir yani.

ha güzel işler yapmıştır elbet de, samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

U2'ya laf edenin azina azina vururum.

Adamlar efsane sarkilar yapmis, kendince sosyal konulara parmak basmaya calismis, kol gibi hayran kitlesi yapmis, hayir kuruluslarina para akitmis...

Sonra paticikten ne idugu belirsiz adam cikip yutu cok rerore sarkilari bok, dandirik sosyal mesaj vermeye calisio, cok ovirreytitlar falan bididi

Sen kimsin bilae, bi sigigit lan ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...