Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 beta invite gelmis bakin maillerinize basvurduysaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Xenocide said: bi de trailerdaki hatun kişisi kerrigan'a çok benziyor. ayrıca gelen yaratıkta hydraliski andırmadı değil hani o hatun baya ünlü bi cosplayer, o kadar ünlü oldu ki gitti bu firma gel bizde model olarak çalış dediler. ama starcraftla falan alakası yok varsa yoksa japon işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 30 saniye oynadim ama sevdim :) f2p olarak oynanir bu. sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş da bizde oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 haftada 2 gun 4 er saat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Pvp bi mac oynadim bisey anlamadim. Ziplayarak ates ediyoruz, olunce yardim istiyoruz, hic bir ilginc yani yok. Karakterlerin ayaklari nal gibi kocaman. Cizgifilm vari seyler havada ucusuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ucma cok hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ne zaman açık oynamak istesem offline gözüküyor serverlar, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 eh, d3 beta gelmedi, gw2 beta gelmedi, bundan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 arkadaş şu beta installerları niye hep işkence olmak zorunda? 4,5 gb indirmeye çalışıyor 2 defa 3 gb'da hata verip baştan indirmeyi denedi. yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bana geldmedi beta inv olup da kullanmayan varsa atabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Reflective said: bana geldmedi beta inv olup da kullanmayan varsa atabilirmi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 oyunla ilgili ilk tecrübem; http://i.imgur.com/HJ8kJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Beta inv olan varsa kullanmayan cok sevinirim yollarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 oyun mucizevi bi şekilde sorunsuz çalışmaya başladı çok ilginç. eğlenceli gözüküyor fakat bi lag sorunu var. bi de oyun yeterince akıcı değil bi fps drop söz konusu ama tam öyle de değil gibi, anlayamadım bi pürüz var orada da. tabi CB'dir, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 abi ahahaha adamlar dünyanın en eğlenceli license agreementını hazırlamışlar. hayatımda ilk defa license agreement okudum. http://i.imgur.com/2Az7v.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 betadaki herkese 2 adet invite hakkı göndermişler. Şimdi ben bi etrafıma bakıcam, soruşturucam falan, isteyen olmazsa buradan oynamak için yanıp tutuşan birilerine verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Valla ben merak ediyorum kimse almaz ise gonderebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Arkadaş beta invite attı iniyor şuan ttnet akk gelmeden indirebilsem bi. Bakalım benim külüstür kaldıracakmı oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ahahah o nasıl bir license agreement la. we are not responsible ... if software sleep with your mom.... kısmına geldim koptum. Bana beta gonderebilecek olan var mı ? agreementi okuyunca gaza geldim deneyesim var oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Beta inv ariyorum bu oyun icin bende. Elinde olan varsa gonderirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 inv lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bana şimdi geldi. bi maillerinizi kontrol edin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Xenocide gondermisti saolsun, fakat oteki mailede gelmis 1 tane fazla var isteyen varsa yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar