GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Hatta soket olaylarini hesapliyip Auralara Cold Dmg ve Haste aura eklemeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBAdEEswguDq0UTRR1FSAZjhm0I_YppSpNLOkyCTJ-Mok1hjWSNug6UjqzOuE8LT8nSn1M_03jTshWBFb6V-JYr1pIX6phUmOnZ6Bqk2z2bqpz4XRBd-V4DXq4guSD24Zgh3aI8ZARm42dqp_LoaSiAKJAplepbqxZrpOvbK_rtBq18rc-uc3AD8SixYrGrsrTznHTft0N3Ubfv-dj6mLtg-4O7_DwH_JF9Pj3iPqx_Ev8TvzF_gr-j8HY bu buildin olayı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 o deişikmiş ya regen gitmemiş pek ama manayı iptal etmiş benim kafamdada buna benzer bişi vardi ama çok itema dayalı bu build ya life regen ve life leech lazım kesinlikle. Her build itema dayali gerçi sdfk ama bunun değişik veriosunlarıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ben çok fazla OP oldum bu arada niye böyle oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ben de son kez karar verip ranger açıcam sıfırdan. karakter adı olarak Kocasik düşünüyorum, alınmış olursa kavga çıkartırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 oh aldım ismimi, rangerımla bana mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 nerdesin olm sen adam kayboldu asd senin bana "fire'a geç qanqa" gazın, bana tam 12 orb of regrete maloldu bu arada. 6 tanesini fire'a geçmekte kullandım, diğer 6 tanesini de fire'dan nefret edip tekrar cold'a dönmek için kullandım. sağol canım. bu da buildimin son hali. bikaç düzenleme gerekiyor 3-5 refundla halledilir de bundan sonra ne tarafa gitsem bilemedim. crit mi abansam, shield mı abansam, minion mu abansam bilemedim: http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgMAAuMHYxBpEVAXVBpsHNwfAiKBKU8snDCXNsU5ijvhQZZEq0bXSbJVrlZKVytdxmBta9ttGXNTfVN_xoIQgh6Cm4hCi4yOPI-mkyeVBJ2unqGfe6KjpwinK6-btoa71sBUwfPYJN3z37Dhc-L35CLmge0g8h0= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 69-70-71 maplerinde spider laire aklı olan girmez. spider boss efsane vuruyor bunca hp regen ve LL ye ölüyodum az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 xeno : 1) dex ve str yok? caster itemlari ve gemleri disinda bir sey kullanmiycan mi? 2) ES tankliyorsan unnaturally calm`i direk al, 2 node otende. 3) bu buildde elemental resistance 0, merciless`da 135 resisti nasil dizecen? 4)o tek basina aldigin mana reg. nodu u nedir asdads tavsiyem : ilk unnaturally calm`i al, ikinci hemen templarin orda alttaki body and soul u al. eger shield kullaniyorsan hemen yandaki shield bolgesine gire +30% all resist i al. ihtiyacina gore str/dex al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Shadowdan güzel DW build çıkıyor mu beyler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 STOYA BİZE TİCARETİ ÖĞRET BİZE ZENGİN OLMAYI ÖĞRET ben bulamıyorum aradığım hiç bir şeyi ya. forumda falan item peşinde koşmak ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 physical dw icin duelist bolgesi arti biraz ranger baya marauder bolgesi oneririm, ama cikma noktan duelist olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Flassh said: STOYA BİZE TİCARETİ ÖĞRET BİZE ZENGİN OLMAYI ÖĞRET ben bulamıyorum aradığım hiç bir şeyi ya. forumda falan item peşinde koşmak ölüm adamin biri web sitesi yapmis forum icinde istedigin tarz item yapiyor sanirim html`den search ediyor soket sayisi, turune gore falan. son derece verimli olduguna inanmiyorum daha cok yeni fakat denemeye deger, item aramani kolaylastirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 link abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bide link alabilsek. One hander mace arıyorum para gömmeye hazırım ama hep bi hatası bi kusuru oluyor yok crit yok accuracy bilmemne. Düz str 1hander mace 3 linkli kırmızı soket no crit no accu bol physical. Çok mu şey istiyorum =/ Stoya senin de EŞŞEK yüküyle itemın var, mace in de çılgın zaten bide hala niye imba oldum diyorsun ahah. Bu arada molten shell kullanan bütün mara kardeşlerime iron will tavsiye ederim, 2 katına çıkarıyor damage ı. Çokzel maymun grindlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/109153 http://poe.xyz.is/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 2h marauder yapıyorum. iyi mi yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 asdasd haftasonu bende tam bir kayserili yahudiye dönüştüm. hile hurda ve tamamen satış tekniklerini kullanarak çok mal kaldırdım, indirdim. 60 birime unique alıp 170 birime mi ne sattım asdasd. ama şukulenin kaymağı dün geceydi. shield satıyordu adama 3 linkli mavi, lvl 59. 75% spell dmg, 12% cast speed, 30% reg., quality 20%, 235 ES veriyordu. 1 chaosa aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 itemler çok uzua bulunabilio ya takip etmek zor olduğu için millet uczu ucuz satıo, gemler felan çok faiş gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 millet anlamıyor bence. ben de anlamıyorum. çok ilkel bi ticaret sistemi var. 2 tane şu orbtan verem? yok 1 şu orbtan 3 şu orbtan ver diye saçma bi şeyler dnüyor. çinli gelmeyecek diye pattisle, tavukla alışveriş yapmanın anlamı yok aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 saçma dediğin şey ticaret abi. oyunda ticaret var. serbest piyasa. bir itemin sabit bir değeri olmaması demek satıcının ne kadar fiyat koşması ve alıcının ne kadar istediği ile ilgilidir. şu tarz bir item sistemi olan oyundan iki adet aynı itemdan çok zor zaten (uniqueleri saymıyorum). ah olduğu zaman borsa oluşur, büyük balık her zaman küçük balığı yer. hacim = güç. şu an ki sistemde ticari yetenekler > güç. bir malı elde etmek kadar satabilmek / alabilmekte yetenek isteyen bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 farklı şeylerden bahsediyoruz. para sadece ticareti kolaylaştırıyor. yine isteyen yeteneğini konuştursun bunda bir sıkıntı yok. bu sistemin işine geldikleri varsa o da insanların tam olarak cureency işleyişini anlamadığı için milletin elinden ucuza item kapanlardır derim. yoksa dediğim gibi para olsa ne olacak? yine fiyat teklif eder pazarlık eder yaparsın ticaretini. tamam ah olmasın. ah satıcı ve alıcıyı bir araya getirmediği için o bahsettiğin yetenek kısmını köreltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 para nasıl elde edilecek peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 loot olarak düşsün. npc lere ıvır zıvır satarak elde edilsin. o taşları orbları zımbırtıları elde etmekle aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 imamizer said: farklı şeylerden bahsediyoruz. para sadece ticareti kolaylaştırıyor. yine isteyen yeteneğini konuştursun bunda bir sıkıntı yok. bu sistemin işine geldikleri varsa o da insanların tam olarak cureency işleyişini anlamadığı için milletin elinden ucuza item kapanlardır derim. yoksa dediğim gibi para olsa ne olacak? yine fiyat teklif eder pazarlık eder yaparsın ticaretini. tamam ah olmasın. ah satıcı ve alıcıyı bir araya getirmediği için o bahsettiğin yetenek kısmını köreltiyor. Oyunda para var abi o orblar bi çeşit currency exalted orb 5 Gem cutter prism eder 1 gem cutter 3 chaos eder gibi bir kur mecvut oyunda fakat ihtiyaca göre değişen bir kur oluğu için herşeyin sabit bir değeri olmuyor. Bugun 5 exalted vererek aldığın bir itemı 1 ay giydikten sonra 7 exalteda satabilme durumun var tam tersi 3 exalteda da satabilme ihtimalin var. Bu bir şekilde karışık gibi gözüksede aslında çok güzel bir sistem böylece hem sadece gold farmlamak durumunda kalmıyorsun bide bu kullandığın orbların sadece PARA olmaktan bir adım önde olması oyunda çeşitliliği sağlıyor. İlerde yerden gelen beyaz superior bir item yüksek levellaarda olduğu zaman soketleride uygun çıkarsa random şansına bağlı inanılmaz bir item olma ihtimali var işte. Bu çok iyi bişi yani gold olsa o itemin değeri sabit olucak atıyorum 5 Exalted Orb bedeli olucak. Ama sen o itema 5 exalted orb harcayıp değerini 10 exalteda çıkarman mümkün. Buda item yaratma konusunda başka bir imkan illa item düşsün diye grind yapmak yerine düşen herşeyi kullanma imkanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar