imamizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 saol gerek yok şimdilik. damage konusunda sıkıntı yok. molten shield aldım yardırıyorum ayı gibi de, bilemedim işte diğer str leri oynamadığım için doğru sınıfı mı tank yapıyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi act 3 boss unu kestim lvl 37 yim kestigim en kolay boss tu oyunda ki ne bicim iş asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Skill tree'yi görünce çayı ciğerlerime kaçırmışım da şey sorcaktım, respec için ne istiyodu oyun? Yani para mı (ne kadar), bi kâse pirinç mi, gazoz kapağı mı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 fire arrow'u split arrow ile linkli olan bi slota koyarsak fire split arrow mu olur o :P Ayrıca faster projectiles global mi yoksa sadece linked olanlara mı etki ediyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yine oyun içinde sansa dusen yada trade edilebilen bir item istio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 BlackRose said: Skill tree'yi görünce çayı ciğerlerime kaçırmışım da şey sorcaktım, respec için ne istiyodu oyun? Yani para mı (ne kadar), bi kâse pirinç mi, gazoz kapağı mı vs Orb of regret lazım respect point için. Questlerdende geliyor tabi. Ben hiç kullanmadım daha Tüm Questleri yaptım 17 tane respect point var suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Promenader said: fire arrow'u split arrow ile linkli olan bi slota koyarsak fire split arrow mu olur o :P Ayrıca faster projectiles global mi yoksa sadece linked olanlara mı etki ediyo ? Split Arrow ayrı Skill Fire Arrow ayrı skill çoğaltman için chain fork multiple projectiles gibi support gemler lazım. Faster projectiles sadece o skili etkiler global değilç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Promenader said: fire arrow'u split arrow ile linkli olan bi slota koyarsak fire split arrow mu olur o :P Ayrıca faster projectiles global mi yoksa sadece linked olanlara mı etki ediyo ? İki Skill birbirini etkilemiyor fire ile split ı linklesen bir ise yaramiyor. Foster projectile da diğer Support gemleri gibi sadece linkli skilleri etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 76,5 oldum go go 80 pazartesiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 46 oldum bende bugun 48-49 olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Nekro said: Promenader said: fire arrow'u split arrow ile linkli olan bi slota koyarsak fire split arrow mu olur o :P Ayrıca faster projectiles global mi yoksa sadece linked olanlara mı etki ediyo ? İki Skill birbirini etkilemiyor fire ile split ı linklesen bir ise yaramiyor. Foster projectile da diğer Support gemleri gibi sadece linkli skilleri etkiliyor. tişikirlir sipirmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 1h/shield templar max. hp/hp reg./shield block/shield elemental resist. ve physical dmg VEYA elemental dmg olabilir. her turlu akar. onemli olan karakteri planlamadan once hangi gemleri kullanicagini bulmak ona gore pasifleri gitmek. gem listesi surada var yeni baslayan herkes bir goz atsin bence: http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Skills templar 1h / shield orneginden gidiyorum : eger elemental gideceksem (yani melee fakat physical degil, elemental dmg vuracak) secenekler : Lightining Strike (aoe), Glacial Hammer (single), Infernal Blow (single) alternatifi ne, physical giderim : Sweep (aoe), heavy strike (single), ground slam (aoe), leap slam (aoe), cleave (aoe) vb. Sonra hangi gem hangi skill türü ile kullanıyor. Sweep axe veya mace ister 2h, glacial hammer mace ister, cleave sword ister vs. Buna karar verdikten sonra kullanmak istediğiniz skill'i ayrıca açın ve hangi statları istediğini öğrenin. Mesela elemental gemler bir noktadan sonra sizden INT istiyor, yani melee STR'dir yardır babam mantığı ile giderseniz belli bir level'dan sonra geminizi level up yapamazsınız. Ondan sonra hangi secondary gemleri kullanıcağınıza bakarsınız. Örnek veriyorum : 1 aura, 1 curse. Aura ve curse'ler her statta var hangisi sizin için daha uygun mesela? Ben tank olucaksam, karşı tarafın damageını veya ofensif tarafını baltamam en iyi yöntem dersen, o zaman enfeeble alırsın ki, INT'dir. Ne kadar int'e ihtiyacın olacağını burada da düşünmen gerekir. Bunların hepsini böyle alt alta koyarsanız pasif tree'nin altından çok daha rahat kalkarsınız. Bunu bir karakterim heba olmasın veya ben forumdan build takip etmem diyen* için açıklıyorum. Yoksa göç yolda düzülür yaparsınız, 2. karakterinizde ortalama üstü bir şey çıkar. 3. de şukuleyi yakalarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Nekro said: BlackRose said: Skill tree'yi görünce çayı ciğerlerime kaçırmışım da şey sorcaktım, respec için ne istiyodu oyun? Yani para mı (ne kadar), bi kâse pirinç mi, gazoz kapağı mı vs Orb of regret lazım respect point için. Questlerdende geliyor tabi. Ben hiç kullanmadım daha Tüm Questleri yaptım 17 tane respect point var suan Sağol valla bi rahatlama geldi :) İlla ki düşer yani bi yerlerden, 17 kere respec etmeyeceğimize göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Blackrose ne kadar değişiklik yapman gerek? Baya zor orb of regret bulmak. Level 30'a kadar da oyun questlerden 6 tane falan veriyor. Eğer köklü değişiklik gerekse sorun olabilir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ha yok henüz çok başındayım ama ne bileyim öğrenmek istedim ilerde beni bekleyeni :) Yani illa ki şu build güzelmiş bi deneyeyim dediğimde respec yapmanın ne kadar mümkün olduğunu bilmek lazım... Peki bu orb ile bütün verdiğimiz puanların tamamını geri alabiliyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 o orb'lar baya pahalıya geliyor yalnız öyle bol bol basma gibi bir durum yok. Ha ama şöyle ben lvl 40ken baştan kasmaya üşendiğim için bütün respeclerimi harcadım artı alabildiğim kadar regret aldım yaklaşık 15 respec kullanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Hayır sadece tek puan verir orblar. Oyunda full respec yok ve büyük ihtimal hiç olmayacak. Karakteri beğennezsen gogo reroll Oyunun talent mantığı bütün classlar bütün talentları alabilir şeklinde, classlar sadece talent treede başladığın noktayı değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 İlk HC girişimin piety'nin ağzma vurmasıyla sonlandı. Tekrar başlamak istiyorum, var mı ben de oynarım diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi bu ne. bu topic yıllardır burada duruyo her gün girdiğim bölümde bi kere dikkatimi çekip de bakmamışım. üçüncüsü açılınca farkettim. ben de oynucam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yeni başlayan arkadaşlara rare olmayan gemler konusunda yardımcı olabilirim, ayrıca oyun içi de sorularınız olursa sorabilirsiniz. bingildak diye ekleyin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tamam gireyim bakınayım ekleyeyim ben o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 70+ söyle orta halli gear ı olanlarla Map yapalım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Şimdi bu Freezing Pulse spelli AoE spell olarak mı geçiyor? yani benim AoE için verdiğim passive skiller etkiliyo mu bu arkadaşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Xenocide said: Şimdi bu Freezing Pulse spelli AoE spell olarak mı geçiyor? yani benim AoE için verdiğim passive skiller etkiliyo mu bu arkadaşı? Spell in isminin altında aoe yaziyorsa öyledir. Ranged, aoe, Spell gibi birseyler yazar Passive Skill ler etkiler tabi aoe spelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 raise specter rare değilse verin bana o zaman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar