reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 abi oyun resetlenicek diye oynamiorum ya duruo ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 youtube'da izleyip beğenmediysen para verme, 19 gün kalmış şurada. bedavaya denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ob'de oynayak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Yanlış yaptığım birşeymı var,devamlı town a dönmek zorunda kalıyorum koşarak. Üstümdekileri boşaltabilmek için, town portal çok zor düşüyor 1 tane numunelik var,waypoint tede denk gelemedim. Level 4 üm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 WP kullanabilirsin veya oyuna girip ciktiginda sehre donersin. secici loot yap oyunun basinda 4x4 itemlari lootla. oyunun ilerleyen bolumlerinde town portal sikintin kalmiyor. 4x4 itemlar : boots, gloves, bucklers vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 nolife Kripparrian stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Krip çok reklamını yapıyor oyunun baya destek çıkıyor. Adamla hiç hoşlaşmıyorum ama oyun için yaptığı çok güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 OP kac ay surecek acaba gene full wipe var cunku. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bu kripp GW2'de banlanan ilk kişi miydi neydi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Kanuni said: OP kac ay surecek acaba gene full wipe var cunku. :( OB'den sonra wipe yoktu en son ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 okudum az once wipe olacakmis. isim falan kaliyor geri kalan hersey sifirlanacakmis. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 tekrar bakindim simdide tam emin olamadim. bilen varmi bunu ? op den sonra wipe varmi yokmu ? karistirdim ortaligi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ben yok diye biliorum yani şu oyunu oyncaim betayı bekliorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 aslında open betadan sonrada wipe lazımda o kadar uzun beta süreçleri oluo ki artık release oldumu bi oyun oynican işte :D ha beta ha alfa ha normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 oyunda level yarışı olacak bir durum yok ya. ağır bir exploit olmadığı sürece wipe gereklilik değil. ki bu kadar zamandır benim gördüğüm kadarıyla o tarz bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 mmo değil sonucta wipe onemli değil ama betada niteliğini kaybetti artık erken release oldu resmen çoğu oyun için geçerli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Hardcore oynayan varmı aranızda ? Yada Open betada oynayacak olan arkadaşlar varsa beraber bişeyler yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ben bir ara hardcore oynadim ama öğreneceğimi öğrendim OB'e kadar beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ben hc karakter kasmak cok istiyorum ama internete guvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 hc karakterlerin bonusu yok bu arada loot konusunda haberiniz olsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 eh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 fazla beta keyi olan varmı arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 knox said: ben hc karakter kasmak cok istiyorum ama internete guvenemiyorum.Cidden bu tarz her oyun için geçerli (öyle bi dedimki sanki yüzlerce var) HC oynadıktan sonra normal'den zevk alamıyorum. -Ama ne olursa olsun Sen normal oynadığın karakter ve benzeri bir karakter ile oynamıyorsun. Daha defansif daha garanti bir build'ın olduğu için internetin kopsa bile düşeceğin süre içersinde hayatta kalır muhtemelen karakterin. -Yedek item'larını bulunduruosun. Eğer diyelimki öldün zaten bi çok insan sana yardım etmek için uğraşıyor (arkadaş edindiğini veya edineceğini varsayıyorum) -Muhattap olduğunun, olacağın insanlar bu riski aldıkları için zaten normal moddakinden çok daha bilinçli insanlar oluyor. Şu an bile closed betada insanlar Düşen bazı spelleri yardımlaşma adına beleşe veriyorlar. Normal mod'da Fireball u bile satmaya çalıştıklarını varsayarsak ne demek istediğimi anlamışsındır (Fireball witch ile oyuna girer girmez düşen spell) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar