axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Oyun ücretsiz, pay2win yok ve bağışlardan (bağışçılara direk beta access var bu arada) 700.000 $ toplamışlar şimdiye kadar. Hala en büyük iddaları pay2win olmayacağı. 10-15 kişilik indie bi ekibe göre değil günümüz standartlarına göre bile baya sağlam oyun zaten. F2P olup P2W olmayıp bide üstüne bu kadar içerik ve oynanabilirlik sağlaması yeterince iyi yapıyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Aynen öyle kozmatik ürünleri bol bol olacakmış,end gamede seçeneklerimiz olursa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 diabloya parası yetmeyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 diabloyu para sömürüsü olarak görenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 diablo 3 aldım. Bioware ın TOR unu bile geçti faillikte diablo 3. gereksizce Ah den item almak için kasacağıma path of exile ile gerçekten zevk alarak oyun oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 vuruş hissi ve animasyonları çok kötü be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 evet vuruş hissi baya zayıf. witch falan kasıp oraya buraya fireball yollarken biraz iyi de melee karakterlerde vuruş hissi neredeyse 0 umarım release olana kadar elden geçirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 itemların özelliklerini ve socketleri falan reroll olayı güzelmiş baya. bi de şu socket link olayı çok güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 dün diabloya sardım 2 kere level 55 legendary düşünce meh diyerek path of exile indirmeye başladım şimdi . hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 legacy league seçtim mod olarak bi farkı varmı yada ne seçmeliyim? duelist açtım takılıyorum. nick : catlikethiefz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 key nerden bulabiliriz? satın mı almamız gerekiyor illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 üye olursan random key veriyolar 5 dakikada bir yada donate yap kafan rahat olsun. 10 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Oyun bi ay içerisinde falan open betaya girecek sanırım. Hani denemeden donate etmek istemiyorsanız az biraz daha bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 bir kaç gündür kripi izliyordum hep poe oynarken dayanamadım aldım key bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaferkaraa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 beyler elinde beta keyi olan varsa lütfen 1 adet verebilirmi oyuna başlamak istiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bas parayı al, heriflerin ağzı kokuyor açlıktan oyun yapıcaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaferkaraa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 parayı basayımda nereye basayım kredi kartı kullanmıyorum alternatif biliyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sanal kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Aldım level 11 witch kastım çok zevkli bence diablodan sonra o pasif tree zaten one öle ömür yetmez onu açmaya. Soketden skill gelmesi felan çok iyi düşünülmüş şeyler var, atmosfer olarak diablodan çok daha gerilimli bence pvpde varmış ama çözemedim dfsd bu ay wipe gelicekmiş galiba daha releasede epey varmış. Ha bide oyunda gold coin olmaması çok güzel cidden bazı şeyleri için garip olabilir ama değişik hoş gözüktü.(Takas gibi bişi var adam sana başka bi consumable verio trade karşılığı npcler) belki ilerde gold tarzi bi kur çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Forumda ilk beta çıkanlardan biriyim ama toplamda 3-4 saatten fazla oynamadım. Wipe gelirse tekrar başlarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Bu 10 dolar olan pre purchase aldığımız zaman oyunu almış oluyoruz değil mi ? Sadece Beta key almış mı oluyoruz yoksa ? Sabah sabah kafam karıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 oyun zaten f2p olacak sen beta key almis oluyorsun o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 saolasın dostum. F2P olmasın be yaw. B.ku çıkıyor hep. Bari B2P olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 f2p 24 ocak gibi open beta, closeddan opena full wipe karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 oyun nasıl yok mu detaylı review yapacak kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar