Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL: Karpaty Lviv - Galatasaray 26.08.10 @ 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e hangisini düşük diyorsun ki? Barosa belki biraz dersin de zaten 7 milyona aldık adamı 2 sene evvel, 2 sene daha yaşlı ve 6 aylık sakatlık sonrası haliyle biraz daha düşmüştür piyasa değeri.

Servet de 500k ya geldi mesela ama tutup 500k yazmadım mesela. Adam milli stoper sonuçta hatta bi ara Marsilya geyiği falan bile döndü.

Ama Serdar'a bizden başka talip bile çıkmadı örneğin beşiktaş bile girişimde bulunmadı sözleşmesini uzatmak için.
Mesaj tarihi:
abi simdi herseyi bi yana bırak gs oyuncu kalitesi olarak karpaty den ii degil mi?

yani gs>>>>karpaty dimi???? ama sonuc hüsran

bak simdi td yeni gelmis olsa,takımı tanımıyo türkiye yi bilmiyo olsa yine tamam dicem ama yok yani

basarı icin sabır gerekli tamam,eyv,hay hay ama koskoca bi sezon gecti yahu yne bi cacık olmadı.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

GS'nin sahadaki 11'i 10 milyon bile etmiyodu ama Arda'yı çıkartırsan :) Ki arda da oynamadı.
galatasaray'ın 11i 40 küsür milyonmuş karpaty'nin 200k
ntvspor

edit: 11i değil oraya giden komple takımmış
Mesaj tarihi:
Hakan BaltaLADI!!!!

ben bile çıldırdım yani düşünün. şimdi geçen senelerde hatalı goller yedi diye elenmeye sebep olan aykut'u yerden yere vuran yönetim ve basın aynısını hakan balta'ya yapabilecek mi görcez...
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ben eger bir gs'li olsam o 5.lik'dn sonra 3. olmak basaridir demecini kaldiramazdm acıkcasi...
ya da ne biliym servetin bu TD için son sans demesni.. pardon ama kımsn demezler mi adama..
Sonuc olarak suc rikard'da diil yönetmde bu kesin.. ama barca'daki basarlarni gösterp de cok bişey beklemek hayalcilk olr demek istedim :) konu dagılmasn fazla :P

abi barca başarısı bekleyen yok elbette, lakin bu adam kötü de olsa istekli olan bi kadroyla bile iyi şeyler yapabilecek düzeyde yani. Olay reykardda değil, sadece yönetimde de değil. Futbolcular bitik, sıfır. Sahada oynayan 4 adam var ya, şaka mı bu.

Orta sahaya top geldikçe garanti ölüyor o top. Ayhan alırsa bi derece. Diğerleri kısa alanda 3 pas yapamıyor üst üste ya. Duran adamın ayağına pas atmayı ilkokulda öğrendik biz, bunlar onu bile yapamayacak kadar kötü durumdalar artık.

Ha vallahi çıldırıcam.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

abi yapmayın etmeyin ortada bariz bi teknik direktör sorunu var bu ortada yani rijkard ı neden savunmaya calısıosunuz anlamıyorum.yahu gecen sezondan beri burda herif,bu adam acıklama yapmadı mı transferleri ben istedim die?
diger yandan sorun cıkaran takımda oynamayan adamı barındırmıcaktı abi sen teknik direktörsün catır catır yöneticeksin takımı.bilmiyorum abi ben bjk li olarak icim acıdı yani

adamın istediği hangi transferler yapıldı?
Mesaj tarihi:
yok yani rijkaardı eleştiriyorsunuz da geçen sezonun ilk maçlarını kimse mi hatırlamıyor ? izlediğim zevk veren devamlı atağı düşünen bir gs izlemiştik geçen szonun ilk maçlarında.

şimdi ise o kadrodan mehmet topal keita kewell elano sabri eksik ti bu maçta. bu adamların yerine koyduğun oyuncuların kalitesine bak sonra rijkaardda suç arayın bence.

orta sahada 3 tane malla başlıyorsun, ki geçen sezon 1 tanesi oynasa bile eksik oynuyormuşuz gibi izliyordum maçı. sabri sakatlanmış yerine stoperden bozma gariban ali turanı oynatıyorsun. sana tek başına kaç tane maç kazandırmış keitayı yollayıp yerine serdar özkanı koyuyorsun sağ açığa. bir de geçen sezondan sonra bozulan ayrı mallar var sigara tiryakisi hakan baltayla, devamlı rijkaardla problem yaşayan servet gibi.

bu problemlerin hepsi zaten geçen sezon sonunda belliydi. herkes haldun üstünelle iyi bir transfer dönemiyle takımın güçlendirileceğini beklerken mehmet topalı keitayı uğur uçarı satıp yerine fantastik transferler yapıldı gerçekten.

sonra rijkaard suçlu deniyor. yok bir de adam tazminat için kalıyor diyorsunuz. ben inanmıyorum tazminat için falan kaldığına. emekli aragones falan değil bu adam , tatile gelmediği ortada buraya. herif bariz başarı istiyor ama yönetim adamın eline geçen senedeki kadronun üzerine bir şey koymayıp en etkili oyuncularını satıyor, gio santosun bonservisini almamış ve hala da elanoyu satıcam diye maçlarda oynattırmıyor.

yönetime özellikle adnan sezgine helal olsun. bakalım yeni stadın açılış maçında hangi takımı getirtip fark yedirtecek bu takıma merak ediyorum. kime 3 senelik kombineyi satıcak şu takım için ayrı merak konusu. 4 günde kimi getiricek adnan sezgin denen malın kimi transfer ediceğinide görücez.
Mesaj tarihi:
Rijkaard asagi rijkaard yukari. Adamin istedigi hicbir futbolcu alinmadi. Alinanlar da sakatlaninca adam resmen yedek denebilecek kadroyu maclara cikarmak zorunda kaldi. Alinan olumsuz sonuclar da zaten takimi aylardir psikolojik yamulttu.
-Bak Rijkardim bu adam hem ucuz hem iyi kalite. Senin istediginle ayni yetenekte. Alalim bunu güzelleselim.

Adnan & Co'ya bilimum sevgilerimle..
Mesaj tarihi:
reykarda toz kondurmuyorsunuz da galatasaray yıllardır süregelen kadro yapısıyla, suda şampiyonluğa oynayabilecek bir takım. kimi istedi de alınmadı, alternatif mi yaratılamadı saçma. mızıkçılığın alemi yok bence, reykard başarısız.
Mesaj tarihi:
Rijkaard değil Aykut başarısız.
Bir tarafta elindeki iyi oyuncuları satılan,yerine yenileri alınmayan Rijkaard.
Diğer tarafta istemediği oyuncular gönderilen,istedikleri elde tutulan yetmediği gibi istediği razı edilebilen bütün oyuncular transfer edilen Aykut.
Bakınca 2 si arasındaki tek fark birinin Antalyaspor'a karşı galibiyet almış olması.
Asıl başarısız Aykut o yüzden git kendi takımının teknik direktörünü bi eleştir önce.
Mesaj tarihi:
Ya yeter korumayın şu adamı, biz Orhan Ak'lı, Cihan'lı kadromuzla şampiyon olmadık mı? Rijkaard süper de adamlar kötü.. O zaman da adamlar kötüydü. Lucescu'nun çeyrek final oynattığı kadroya bakın. Rijkaard öyle bir kadroya çeyrek final oynatamaz, gruplardan bile çıkartamaz.

Evet kadro kötü ama biz kötü kadrolarla da şampiyon olduk, ismi yeter takımın hırsı yeter. Sen motive etmeyi bilmezsen, 2 senedir olmayacağını göre göre hala Mustafa Sarp'a Xavi'nin görevini verip iyi yapmasını beklersen başarısız olursun. Yazık, cidden yazık. Kadro kötüymüş.. lol Daha kötü kadrolarla şampiyonluklar gördük biz, diğerleri yine Anelka'ları vs getirirken.

Herkes suçlu. Yönetim de suçlu futbolcu da suçlu Rijkaard da suçlu. Hiçbiri masum değil...
Mesaj tarihi:
tırt taraftar ardanın sevgilisine dil uzatıp, "mustafa sarpı izlemeye kombine mi alacam" diyip, jo'yu (ki takımda bir şeyler yapan sayılı adamlardandı) sırf gece içmeye gitti diye sebepsizce ıslıklayıp, 2 maçta kalecinin (de sanctis olsun franco olsun) ipini çekip yollayıp sabriye senelerce ana avrat düz gidip (ki şimdi aman sabri sakat olmasa geyiği yapmayanı da yok) sonra da kalkıp da "futbolcularda motivasyon yok, rikard motive etsin" diyorsa burada rikarddan öte bir problem var ama.

Ha bu arada o daha kötü dediğin kadrolarda ilk 18e bile zor giren yedek Ayhan, o ankinin yarım performansıyla şu anda ilk 11'in vazgeçilmeyen adamı olarak sahada. O kadrolarda ana avrat saydırılan "en zayıf halka" Sabri bu kadroda sakat diye insanlar kendilerini paralıyor sabrisiz ne yapacağız diye. O kadroda 3 forveti ilk 11 sürerken bugün bir Baros'a alternatif ya da yanına sürecek 2. adam bulamıyorsun. Nereye daha kötü oluyor o kadrolar?
Mesaj tarihi:
futbolcular tribünlere küsecekse türkiyede futbolcu kalmaz

leo franco kaleci deil.de sanctiste belki iyi kaleciydi ama burda cok kotu performans gösterdi

sabrinin hala bu takımda olması ve yerine gelen adamları gorunce bizim sabriyi bile aramamız çok üzücü.

kimsenin ardanın sevgilisine laf etme hakkı yok.ama galatasray kaptanı bi manita bide arabaya kendini bozuyorsa herturlu eleştiriye açık

ayrıca daha kötü kadrolarla şampiyon olduk diyorsunuzda allah aşkına sanki biz kendimiz şampiyon olduk

fenerbahçenin ezeli rakibine güzel armağanıdır 2 şampiyonluk

galatasaray cihanlı orhanlı zamanda çok kötüydü.ama şuan takım o kadar kötüki o zamandan bile beter.düşünün yani

türkiye ligide vasattı o zamanlar.anadolu takımlarını yeniyorduk.fenerde 3-4 yiyoyrudk oturuyoduk
Mesaj tarihi:
Ona zaten sonuna kadar katılıyorum.
Ki işin en komik yanı bizim medyamızda yankı bulmadı, o Jo var ya ıslıklanan bu futbolcu mu ya denilen arkasından.
Şuan Man City kadrosunda,gönderilen hani şu 2 büyük takımımızın almak için bi taraflarını yırtıp da alamadığı Robinho'nun kalamadığı klübün kadrosunda maçlara çıkıp gol falan atıyor...
O zaman da dedim Dos Santos'da,Jo da çok iyi oyuncular ama bizim elimizdeki ortasaha yetersiz oynatamıyoruz diye bugün de söylüyorum sıkıntı aynı yerde.
Beğenmediğiniz eleştirdiğiniz her adam gibip başka klüplerde,milli takımlarda fırtına gibi esiyorsa senin takımında bi problem vardır ki ben o problemi Galatasaray'ın orta sahasında görüyorum şuan...
Mesaj tarihi:
Performans ayrı kalite ayrı. Ayhan'ın kalitesi var, o kalite yok olmuyor. Adam zamanla isteksizleştikçe oynayamıyor.

Arda en iyi örnek. Arda kalitesiz mi? Şu formuyla o sezonun 18'ine giremez, git koşmayı öğren velet derler. Kalitesiz kadrom demeyecek adam, gerekirse motive edecek.

Taratar şöyle böyle diye de ağlamasın kimse, dün yazmışlardı işte Arda en basitinden şu takımın kaptanı. Hakan Şükür'e neler neler dendi, Hasan Şaş'ı ne biçim ıslıkladı bu tribünler. Ama onlar mücadeleyi bırakmadılar ve bize başarıyı getirdiler. Arda da anca ağlasın "sevgilime küfrettiler böhühüü" Galatasaraylıymış bi de.. Yürüsün gitsin pis herif
Mesaj tarihi:
Taraftarda problem olduğu kesin zaten,ancak burada devreye girmesi gereken,futbolcularını her fırsatta kollaması gereken adam Rijkaard bu takımda...Bunlar kalitesiz,istediğim adamlar da alınmadı demek zaten kolay,ama sen sabah 10'da bu adamlarla çıkıyorsun antrenmana,haftasonu senin kaderini belirleyecek olanlar da bu adamlar...
Taraftarın,takım iyiyken de sadece yabancılara ilgi göstermesi,yeni gelenlerin hep el üstünde tutulması,faturanın yerlilere kesilmesi,kalecilerin ıslıklanması vs,bunlar kesinlikle taraftarın suçu ancak burada oyuncusuna sahip çıkması gereken biri varsa o da TD'dür..
Mesaj tarihi:
Ya Hasan Şaş ıslıklandıktan sonra ne başarı getirdi şu takıma?
Hakan Şükür'ün performansı ıslıklandıktan sonra daha mı iyi oldu,aksine adam oturup ağlamış yani.
Protesto edilicek oyuncu vardır protesto edersin,git Hakan Balta'yı protesto et sigara içiyor diye.
Ama Arda'yı edemezsin sırf kıskandığın için,adam sevgilisine sinema kapatırken sen eline mahkum kalıyosun diye oturup da tribünde adamın anasına bacısına sövmekle olmuyor işte taraftarlık.
Sizin gibi taraftar stada geliceğine gitsin evinde otursun zaten.
@Sotto
İyide nasıl motive ediceksin ki? Adam gibi bi tercümanın bile yok ne dediğini futbolculara aktarabilicek. Azıcık karışık bi konuşma yapsa futbolcuların kafası karışır,2 senedir tercüman bile ayarlayamayan bir yönetim var adamın üstünde ki bu adam papua yeni ginece konuşmuyor yani,ingilizce-hollandaca konuşuyor.
Adam yalan mı söylüyor takım gitgide kalitesizleşirken,sakatlar gitgide artıyor.
Keita satılırken muhtemelen daha iyisi alınıcak dendi adama o da tamam satın madem demiştir,e bana da dersen sana Ledesma-Rosicky-Altidore alıcam bende kabul ederim oyuncuların satılmalarını ama Pino-Serdar Özkan'a kalırsam ondan sonra da basının önünde de eleştiririm yani. Çok büyük mesajlar var aslında o para para dediği konuşma Rijkaard'a aynen yapılmış ki o da basına gösteriyor bana bu yapıldı diye. Adam ne yapıcak afedersin Barış'a?
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Performans ayrı kalite ayrı. Ayhan'ın kalitesi var, o kalite yok olmuyor. Adam zamanla isteksizleştikçe oynayamıyor.

Arda en iyi örnek. Arda kalitesiz mi? Şu formuyla o sezonun 18'ine giremez, git koşmayı öğren velet derler. Kalitesiz kadrom demeyecek adam, gerekirse motive edecek.

Taratar şöyle böyle diye de ağlamasın kimse, dün yazmışlardı işte Arda en basitinden şu takımın kaptanı. Hakan Şükür'e neler neler dendi, Hasan Şaş'ı ne biçim ıslıkladı bu tribünler. Ama onlar mücadeleyi bırakmadılar ve bize başarıyı getirdiler. Arda da anca ağlasın "sevgilime küfrettiler böhühüü" Galatasaraylıymış bi de.. Yürüsün gitsin pis herif

O zamanlar ayhan 30 olmamıştı bugün 35 yaşında, ne demek kalitesi yok olmuyor? Yaşlanıyor adam yahu, futbolcunun en hızlı çöküş dönemine girfeli kaç sene oldu?

Hasan Şaş'ı ıslıkladı da ne oldu, adam lanet olsun dedi bıraktı oynamayı. Üstelik Bülent de yanında kurban gitti onu sahaya sürdü diye.

Şu Galatasaray'ın taraftarını silsen maçları seyircisiz oynasa performansı artar.
Mesaj tarihi:
Arda'yı protesto etme şekilleri yanlış. Ona lafım olmaz zaten. Ama Arda oynamamaya o protestolardan önce başladı. Ben Galatasaraylıyım diyorsa, bu tkaımın kaptanıysa, topu kaybettiğinde it gibi koşacak geriye. Yoksa pazubandını çıkarsın Mustafa Sarp'a versin. En azından o çalışıyor canını dişine takıp. Kalitesi yetmiyor. Kalitesi yeterken Sergen'lik eden Arda'ya kaptanlık yakışmıyor.

Hakan Balta da ayrı bir olay cidden neden böyle oldu acaba, sigaraya da yeni başlamadı heralde adam yani. Eskiden çok da güzel oynardı, güven verirdi...
Mesaj tarihi:
ya taraftara fazla yüklenmeyin.yani takım iyiyken hangi taraftar desteklemedi

yani taraftar haklıdır.galatsaray klubunun milyon tane taraftarı 10 senedir şu işkenceleri çekmek zorunda değil y apmayın etmeyin bence taraftar fazla bile iyi

olaya reykard olarak bakmayın.hasan huseyin farketmez.sonuçta bu topcular işlerine gelen adamı tutuyorlar gelmeyince yolluyorlar.

reykard gitse ne olacak.başka biri gelcek.bu servetler it gibi oyniayacak.sonra nolcak bu seferde onu göndermeye calısıcaklar
hep günü kurtarıcaz.asla 5 sene rahatız diyemicez
  • Yeni Oluştur...