mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arda ya para verecek tek manyak aziz yıldırım abi. para etmez arda artık. keşke arda hep hagi'nin attığı golden sonra sevinen çocuk olarak kalsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 golde ufuk ne yapsın, o pozisyonda asisti yapan hakan baltayı alkışlamak lazım asıl. ilk maçta da aynı şekil göğsüyle asist yapmıştı rakip takıma, bu maçta da aynı şey. sergende çıkmış ntvsporda müdahele etmesi lazımdı dinlendirmesi lazımdı hakan baltayı diye rijkaarda saydırıyor. bir allahın kuluda yerine kimi oynatıcak diye soramadı programda. adnan sezgin ismindeki mahlukat ile bazı oyuncuları takımdan uzaklaştırmayıp yerine rijkaardı kovarlarsa asıl skandal o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 serkan kurtulus oynıcak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ben keitaya takıldım arkadaş o adamı nasıl tutmazsın sen elinde.öyle böyle ikna et maaşını yukselt geçen sene o adam var diye böyle kanser olmadık böyle maçlarda cıkıyordu bir asist yapıyordu bir gol atıyordu kendimize geliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 cok zor bisey degil yani. üretemeyen sarp barıs ikilisini kesip yerine emre musa ikilisini denemek. ben koydum adamlar oynamadı gibi sacma bi argüman ortaya atınca haklı olduğunu zannediye rijkaard. takımın basına beni getirsinler bu sene ilk 5 e sokarım takımı en azından avrupaya gitme sansımız olur. bu sekilde devam edersek ilk 5 e bile giremicez cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aquila said: Burax said: yurtdışından herhangi bir isteğiniz varsa, deplasmana gidince alalım :C zaaaaaa 8 gol yemeyin yeter bize. hatırlatırım ilk maçta 2-1 yenmiştik, deplasmanda 8-0 yenilmiş olabiliriz :F sizin gibim kendi evimizde 2-2 berabere kalıp, deplasmanda 1-1 bitmedi maç :P hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 elenmemiz cok hayırlı oldu ayrıca. aydın gibi bi hıyar macı kurtaracak 3 sene daha kalacaktı takımda. gerçi adama hıyar diyorum ama maca girdikten sonraki en istekli adam görüntüsünü de o verdi. öyle bi takım bu yani inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bence futbol izlemeyi bırakalım biz fb-gs taraftarları olarak. kriket filan takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 geçen sezon keita tek başına zaten en az 12-15 puan kazandırmıştır bize. keitadan sonra şimdi serdar özkanla pozisyon arıyor takım. keitadan aldığı parayı ne yaptı asıl adnan polat oınu merak ediyorum. bu sene şu kadroyla bizi çetin bir mücadele bekliyor açıkçası. ilk 5 için ankaragücü eskişehir kayseriyle falan kapışırız artık serdar özkanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bugün küfretmek serbest olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 UFUK SABRİ NEİLL SERVET SERKAN CANA MUSA EMRE PİNO KEWELL BAROS böyle çıksın takım maçlara ilk 5 garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 emreden bi bok olmaz söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 en azından pas atabiliyo. arkadaşı arda gibi adam seçmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 servet'i de kes. koy alt yapıdan bi stoper. ciddi ciddi şu takımı sabote edenler var. servet en önde gideni. küfür edicem, nefesime yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 nerden biliyosunuz musanın emrenin eldekilerden daha iyi olduğunu? kenarda oturmalarının bi sebebi olsa gerek heralde. Bu arada Servet kadar hakkı yenen oyuncu çok az gelir heralde bu ülkeye. Adam gayet yerinde müdahale ediyor top tutuyor atak kesiyor. önüne adam gibi bi ön libero koy bak nasıl coşacak defansta. evet biraz ağır ama ağır haliyle bile x^n tane kontratak kesti adam sezon başından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 fede said: UFUK SABRİ NEİLL SERVET SERKAN CANA MUSA EMRE PİNO KEWELL BAROS böyle çıksın takım maçlara ilk 5 garanti arda'yı niye almadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 gökhan zan daha iyidir ya.en azından kalbi temiz gibi duruyor servetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi musanın yerine sarp oynuyo emrenin yerinde de barıs oynuyo yani direk daha iyiler ikisinden de. beni koy ben bile daha iyiyim. kenarda oturmalarının sebebi olarak da 2 teorim var. 1. takım içindeki kamplaşma ve rijkaarda yönetim baskısı. ama rijkaarda o kadar da değildir heralde. böyle bişey de çıkarsa at çöpe zaten direk 2.si de rijkaard yönetime transfer gerektiğini göstermek için bu salakları kullanıyo inatla, bu da yönetimle rijkaardın arası iyice açılmış demek. tat vermez bundan sonra yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 futbol basit oynanması gereken bir oyundur. basit oynandığında güzel olur, izlemesi zevkli olur. Arda bunu idrak ettiğinde pas atabilir anca. tabi çok geç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hocamızın bu sene son şansı diyen futbolcunun ilk 11'i geçtim hala takımda kalması skandal, ismi cismi yeteneği hiç farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 golde kademeye girmedi zaten pis herif. sattılar resmen maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 hala arda demeyin bana hacı. bu maçta yaptıkları şu ardanın. dönüp oyunu en azından ayhana sarpa açmak yerine kankası baltaya dönüp durdu. karşısına sürekli adam alıp topu ezdi. içeri bi tane gollük orta açmadı, sürekli kaleye baskıyı düşündü. karakterini gösterdi arda bu maçla birlikte. takımı kontrolüne almak istiyo olabilirsin de bunu telafisi olan ligde yaparsın madem takımını bu kadar çok seviyosun avrupada herşeyi yapacaksını. arda bitmiştir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 servet her maçtan sonra reykardın taktiğine bilmemnesine laf ediyor birde nefret ettim takımdan vallahi.o kadar dönemler oldu ilk defa bu kadar nefret ettim kufure ttim arda parayı kaldıramayanlardan biri oldu sinem kobal + mercedes sls kariyerinin sonu olacak muhtemelen yeni nesil sergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 En son 2003/4 sezonunda 6. olduk ki bu da en kötü lig sıralamamız idi. Şu rekoru geliştirmeyelim yeter bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 servete iyi diyenler yapmayın etmeyin, açın bakın sezon başından beri yaptığı hatalara, bugün golde de hatası büyük bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar