Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL: Karpaty Lviv - Galatasaray 26.08.10 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

çok kötü ya.yani ne bilim ben çok kötü kadrolar gördüm.tromso facialarında bile tek kale oynayıp çizgilerden direklerden dönen toptan elendik.yani bir atak matak yapardık

bu nedir yani. galatasary çok karışacak derin şeyler dönüyor gibi.

futbolcu bırakmış yani.10 tane gs taraftarı koysan sahaya böyle oynamaz

herkes küsse ardanın küsmemesi lzm.sen galatasray kaptanısın yahu.sinem kobal için takımını satıyorsun.sırf sinem kobala laf edildi diye bu tepkisi.

futbolcuysan hakemsen kufure alısacaksın yani.küsme tripleri nedir

yani ardanın kötü oynadıgı zamanlarıda gördük.ama şuan bariz oynamıyor bırakmıs durumda çok açık

ali turan falan yine çabalıyor ama geri kalan çok kötğ çok

hakanbalta servet ayhan barış arda

bir takımın yarısı küsmüşse 5 kişi nasıl oynicaksin

adnan polat kendini kurtarmak istiyorsa gerkeeni yapsın.yada çeksin gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

abi ayhan 3 iyi hareket yapıyorsa 3-4 tanede saçma hareket yapıyor yani.biz ayhanın soldan bindirip deli ortalar yaptıgı zamanı biliyoruz.

servet ilk geldiği gibi değil.extra birşeyler yapmıyor.ve çok ağırlaştı açık veriyor

hani mustafa sarp ali turan çok iyi adamlar değiller ama çabalıyorlar kendi yetenekleri el verdiğince
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

yurtdışından herhangi bir isteğiniz varsa, deplasmana gidince alalım :C
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bi tane iyisinden ortasaha alın çift yönlü bulursanız. Zencisi daha iyi olur.

Bi de takım ruhu alın bikaç kilo, parası neyse veririz, burada yok, yabancılarda var hep kewellıydı barosuydu neilliydi demek ki yurtdışından getirtmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi ayhan 3 iyi hareket yapıyorsa 3-4 tanede saçma hareket yapıyor yani.biz ayhanın soldan bindirip deli ortalar yaptıgı zamanı biliyoruz.

servet ilk geldiği gibi değil.extra birşeyler yapmıyor.ve çok ağırlaştı açık veriyor

hani mustafa sarp ali turan çok iyi adamlar değiller ama çabalıyorlar kendi yetenekleri el verdiğince

Servetle Ayhan iyi gayet. Ayhan o bahsettiğin döneminde sol kanat oynuyordu 28 yaşındaydı bugün 35 oldu neredeyse ve ön libero oynuyor, normal yani.

Sarpla Ali Turan çabalıyor diye bu takımda kayırılacak değiller ya, beni de koysalar ben de çabalarım gs takımında yerim olsun o zaman?
Sosyal ağlarda paylaş

hyr demek istediğim bu kadro efsane kadro değil.ama bu maçları kazanacak güçte

yani sarp çabalıyor ali turan çabalıyor.ardası hakanbaltası biraz kıpırdasa karpty marpaty elemen lzm

sivası yenmen lzm.

hani takım toparlanana kadar transfer yapılcaksa yapılana kadar götürmesi lazım bu kadronun

ama gruplaşma küsme trip olayları falan var belli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...