adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 internetim bugün bağlandı paticik var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 burda yetemeyip incide ağlayan bebelerden temizlense aslında bi nebze güzelleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sparkcaster said: escape said: @2 http://memegenerator.net/Impeccable-School-Child/ImageMacro/1367744/Impeccable-School-Child-liseli-detected.jpg ne kadar ya konsepti anlamaya yetecek kadar ingilizceleri bile yok adamların ahaahahah 4chane girmiş merak edip biri, sonra bakmış böyle resimler var ortada surat renkler yazılar filan. yapayım demiş dfklmbdfklmnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bana ne bok atıyosunuz lan ölesine koydum sadece o fotoyu. gelmiş bütün ezik patileri üzerime yıkıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ayrıca ing de var allaha şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 i can speak ingliş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Olm bak hakkaten söyle senle gecko aynı kişisiniz demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abvblizzard said: lan karı bırakmadınız ki drama dönsün isyan edip forumu birakirlarken de dönüyo drama =( edit: aha yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Newfags detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Akhlaur said: Olm bak hakkaten söyle senle gecko aynı kişisiniz demi ? ve artık rica ediyorum beni o adamla bir tutmayın birdaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 liseli is liseli escape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hava nasıldı rasmon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hava iyiydi valla, her açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Akhlaur said: Olm bak hakkaten söyle senle gecko aynı kişisiniz demi ? Seni kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 eskiden paticiğe girmedim mi özlerdim. şimdi günlerce girmesem aklıma gelmiyor. ya benim asosyalliğim azaldı ya da paticik sıkıcılaştı. hak verdim neilotha bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar