Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayan değil Kadın

sostizm

Öne çıkan mesajlar

kadınların bindikleri dolmuşta, otobüste, takside tecavüz edilip boğulduktan sonra bir çukura atılmadan günü tamamlamaları başarı olan bir ülkede hiçbir olumsuz kullanımı olmayan, aksine nezaket gereği kullanılan 'bayan' hitabına bu kadar savaş açmaları ve yıllarca enerjilerini buna vermeleri çok enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

seksli şeyler çağrıştıran kız ve kadın kelimesini kullanmıyım aman tadımız kaçmasın = bu dili ve bu kafayı dolaylı yoldan beslemek. neticede hepimiz kendi dilimizde düşünüyoruz.

ben uzun süre direndim "bayan personel, bayan yolcu" falan gibi tabirleri kullanmamak için de, zamanla iş yoğunluğu üzerime yıkılınca ve muhattap olmam gereken insan sayısı artınca yalan oldu. takatim kalmadı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

kadınların bindikleri dolmuşta, otobüste, takside tecavüz edilip boğulduktan sonra bir çukura atılmadan günü tamamlamaları başarı olan bir ülkede hiçbir olumsuz kullanımı olmayan, aksine nezaket gereği kullanılan 'bayan' hitabına bu kadar savaş açmaları ve yıllarca enerjilerini buna vermeleri çok enteresan.

this

işte biz buna feminizm diyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...