escape Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 kız de gitsin işte hepsine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 kadınların bindikleri dolmuşta, otobüste, takside tecavüz edilip boğulduktan sonra bir çukura atılmadan günü tamamlamaları başarı olan bir ülkede hiçbir olumsuz kullanımı olmayan, aksine nezaket gereği kullanılan 'bayan' hitabına bu kadar savaş açmaları ve yıllarca enerjilerini buna vermeleri çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Xenus said: sizli falan hitap ederken de kullanamazsın kadını zaten. bayan kullanırsan hatalı asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bayan diyen herkese, "bayan değil , kadın!" diye düzeltmenin verdiği haz kalp ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 dişi diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Yav kadın dersin bu sefer de "yuh namusuma laf etti ben kızım" derler. Bunlarla uğraşılmaz, hitap etmemek lazım, direkt sen falan diye konuşup geçicen, zorlamıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 seksli şeyler çağrıştıran kız ve kadın kelimesini kullanmıyım aman tadımız kaçmasın = bu dili ve bu kafayı dolaylı yoldan beslemek. neticede hepimiz kendi dilimizde düşünüyoruz. ben uzun süre direndim "bayan personel, bayan yolcu" falan gibi tabirleri kullanmamak için de, zamanla iş yoğunluğu üzerime yıkılınca ve muhattap olmam gereken insan sayısı artınca yalan oldu. takatim kalmadı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 istediğim gibi hitap ederim boş yaparsa ağzına tokadı yapıştırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 kadın diye hitap ettiğinde "ben kızım" demesi için ya beyin ölümü gerçekleştirmiş olması gerek ya da komiklik yapıyor olması gerek. iki durumda da PARDON BAĞĞYYANN deyin geçin o tiplere. birkaç tane öküz var diye herkese öküzmüş gibi davranmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yavrum deyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 günde 5-6 tane dişiye bayan demeden içim rahat etmiyor bir eksiklik hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 imamizer said: kadınların bindikleri dolmuşta, otobüste, takside tecavüz edilip boğulduktan sonra bir çukura atılmadan günü tamamlamaları başarı olan bir ülkede hiçbir olumsuz kullanımı olmayan, aksine nezaket gereği kullanılan 'bayan' hitabına bu kadar savaş açmaları ve yıllarca enerjilerini buna vermeleri çok enteresan. this işte biz buna feminizm diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 tamam mrs ye özenmiş olabilirsin, türkçe de bir çok başka hitap olmasın rağmen yeni bir şey icat da etmek istemiş olabilirsin ama "bayan" ne demek ya? biraz daha zarif bir şey uydursaydın bari, sana diyorum hey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 escape said: yavrum deyin abi yavru alim mi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Gene neler okudum ahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 mesela içinde bayan geçen romantik bir şiir olmaz, anca ismail yk şarkısı olur. gerçi öyle dedim ama belki şiir vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 http://galeri8.uludagsozluk.com/406/tepki-gosterir-diye-oradan-uzaklastim_550283.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar