Utk Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 garı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=MobKweEsA5E garı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Laurelin said: bayan uygun bir kelime valla, cidden bayiyorlar bir sure sonra adsffadsfads http://i48.tinypic.com/2jaalo6.png :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 7 senede topluluk içerisinde kadın diyen kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 PARDON BAĞYAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ataerkil toplumdan geliyorsunuz abi, ne bayanı, kadını. "şu", "ordaki", "bizim hanım", "lan mına kodum" gibi şeyleri kullanın. bayandan, kadından çok şu üçlüyü duydum hep bizim toplumda fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Yav yeri gelince de hatunlar bayan diye kullanıyor bunu. Geçen otobüse bindim, en arka sıra çift katlıda 5'li koltuk. Abla yayılmış oturuyor, bacak bacak üstüne de atmış. Hasta hasta geçtim son koltuğa oturdum. Bacaklarımın arasında laptop çantam var. Yarı uyur haldeyim. Abla başladı bağırmaya "beyfendi bir bayanın yanında oturuyosunuz bacaklarınız açık oturmayın" diye. Yahu zaten iri adamım, çantamı koyacak yer de yok, e sende bacak bacak üstüne atmışın haribo yiyosun yanımda üstüne cep telefonunda dizi izliyosun, rahat herkes, hasta halimle düzgün de duruyorum. "bir bayanın yanında böyle oturamazsınız azıcık edepli olun" diye hönkürüyor. Toplayacak yerim yok napayım diyorum, "toplu taşıma burası binmeyin o zaman bayanım ben resmen sıkıştırıyosunuz beni" diyor. Bir süre sonra sustu da bezdirdi yolun yarısında ama tutturmuş bayan bayan, ben desem "bayan değil kadın diceksin öküz" der bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Laurelin said: bayan uygun bir kelime valla, cidden bayiyorlar bir sure sonra adsffadsfads http://i48.tinypic.com/2jaalo6.png Sonra adam diyince kızıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yekeyeke said: Yav yeri gelince de hatunlar bayan diye kullanıyor bunu. Geçen otobüse bindim, en arka sıra çift katlıda 5'li koltuk. Abla yayılmış oturuyor, bacak bacak üstüne de atmış. Hasta hasta geçtim son koltuğa oturdum. Bacaklarımın arasında laptop çantam var. Yarı uyur haldeyim. Abla başladı bağırmaya "beyfendi bir bayanın yanında oturuyosunuz bacaklarınız açık oturmayın" diye. Yahu zaten iri adamım, çantamı koyacak yer de yok, e sende bacak bacak üstüne atmışın haribo yiyosun yanımda üstüne cep telefonunda dizi izliyosun, rahat herkes, hasta halimle düzgün de duruyorum. "bir bayanın yanında böyle oturamazsınız azıcık edepli olun" diye hönkürüyor. Toplayacak yerim yok napayım diyorum, "toplu taşıma burası binmeyin o zaman bayanım ben resmen sıkıştırıyosunuz beni" diyor. Bir süre sonra sustu da bezdirdi yolun yarısında ama tutturmuş bayan bayan, ben desem "bayan değil kadın diceksin öküz" der bir de... abi bu konularda kullanılabilecek en kötü karşı tez "kadınlar da yapıyor aynısını" . kadınların da bunu kullanıyor olması doğru yapmıyor. zaten aklı başında feministler kadınları eğitiyor önce. he otobüsteki kadının mallığı ayrı bi konu onu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yekeyeke said: ben desem "bayan değil kadın diceksin öküz" der bir de... Offf bir başlayacak orada "SEN NEREDEN BİLİYORSUN BENİM KADIN MI KIZ MI OLDUĞUMU" diyee hayattan bezerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 seni kim züker kızsındır der geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 abi ben "ne kadar hayvansın bayan demelisin kibar olun azcık, öküz erkekler" şeklinde bi dönem hatırlıyorum, bu internet feminizminden çok önce tabi. maymun ettiler anasını satim onu deme bunu deme, bu ırkçı, şu cinsiyetçi. Mesela "ADAM GİBİ ADAM" falan gibi tabirlerin cinsiyetçi olduğu iddiası. Ben de yeni öğrendim, arkadaşlar TDK'ya göre "ADAM" kelimesinin birinci anlamı "insan". Kim takar TDK'yı diyen de bok yesin mümkünse, sanki ikinci bir türkçe diliyle ilgili kaynak varmış da ben tdk'yı tercih etmişim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Zor abi bu kadın milletiyle uğraşmak :D aşağı da tükürsen yukarı da tükürsen her türlü sana patlıyor o iş. Hiç bulaşmamak lazım da yani ben de dikkat ederim oturmama kalkmama falan, buna rağmen farklı şekilde itham edilmek insanı çileden çıkarıyor bazen. Kilo var, iri adamım, yanımda kadın olursa resmen koltuğun yarısında otururum sıkıştırmamak için. Neyse konuyu dağıtmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Jaegerjaquez said: seni kim züker kızsındır der geçersin OVERKILL AJHSFDAHVDSKADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Black-ice said: yekeyeke said: Yav yeri gelince de hatunlar bayan diye kullanıyor bunu. Geçen otobüse bindim, en arka sıra çift katlıda 5'li koltuk. Abla yayılmış oturuyor, bacak bacak üstüne de atmış. Hasta hasta geçtim son koltuğa oturdum. Bacaklarımın arasında laptop çantam var. Yarı uyur haldeyim. Abla başladı bağırmaya "beyfendi bir bayanın yanında oturuyosunuz bacaklarınız açık oturmayın" diye. Yahu zaten iri adamım, çantamı koyacak yer de yok, e sende bacak bacak üstüne atmışın haribo yiyosun yanımda üstüne cep telefonunda dizi izliyosun, rahat herkes, hasta halimle düzgün de duruyorum. "bir bayanın yanında böyle oturamazsınız azıcık edepli olun" diye hönkürüyor. Toplayacak yerim yok napayım diyorum, "toplu taşıma burası binmeyin o zaman bayanım ben resmen sıkıştırıyosunuz beni" diyor. Bir süre sonra sustu da bezdirdi yolun yarısında ama tutturmuş bayan bayan, ben desem "bayan değil kadın diceksin öküz" der bir de... abi bu konularda kullanılabilecek en kötü karşı tez "kadınlar da yapıyor aynısını" . kadınların da bunu kullanıyor olması doğru yapmıyor. zaten aklı başında feministler kadınları eğitiyor önce. he otobüsteki kadının mallığı ayrı bi konu onu bilmem. işte tam bir sjw, geçen defa dodge'lamıştı ama bu defa kaçamaz. feministlere baya gıcığım ben ya. kadın haklarını savunmakla feminizm arasında baya kalın bi çizgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 adem o... adam Ar. ¥dem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yekeyeke said: Yav yeri gelince de hatunlar bayan diye kullanıyor bunu. Geçen otobüse bindim, en arka sıra çift katlıda 5'li koltuk. Abla yayılmış oturuyor, bacak bacak üstüne de atmış. Hasta hasta geçtim son koltuğa oturdum. Bacaklarımın arasında laptop çantam var. Yarı uyur haldeyim. Abla başladı bağırmaya "beyfendi bir bayanın yanında oturuyosunuz bacaklarınız açık oturmayın" diye. Yahu zaten iri adamım, çantamı koyacak yer de yok, e sende bacak bacak üstüne atmışın haribo yiyosun yanımda üstüne cep telefonunda dizi izliyosun, rahat herkes, hasta halimle düzgün de duruyorum. "bir bayanın yanında böyle oturamazsınız azıcık edepli olun" diye hönkürüyor. Toplayacak yerim yok napayım diyorum, "toplu taşıma burası binmeyin o zaman bayanım ben resmen sıkıştırıyosunuz beni" diyor. Bir süre sonra sustu da bezdirdi yolun yarısında ama tutturmuş bayan bayan, ben desem "bayan değil kadın diceksin öküz" der bir de... ahah sen zoppayı yemediğine dua et. şunlar çok sinir bozucu ya. hem halkı kışkırtma ve lince azmettirme çabası, hem toplu taşıma kullanma o zaman falan demesi. sen bacağına falan mı dokundun bir de yoksa bacakların açık diye mi sadece hani mal meydanda diye mi çemkirdi. hadi temas falan varsa yanlış anlamıştır diyeceğim de, ikincisiyse ulti açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Jaegerjaquez said: seni kim züker kızsındır der geçersin benim de favori lafım, sana mı kaldım akşam all alla lan diip atar yapmak. cevap verebileni görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 peki bir soruda ben sorayım, yekeyeke nin case için, "kadın sana iş atmış, bir bayanın yanında oturuyorsun, birazda benle ilgilen, aradan kes diye celallenmiş" desem bu cinsiyetçi bir yaklaşım mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yetmez ama evetci yapar bu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 tabi kadın şöylede düşünmüş olabilir, "sapığa bak yandan beni kesiyo, çantayı bacaklarının arasında almış bir yandan da ona sürtüyor" bu cinsiyetçi bir yaklaşım olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Feamer yakında beni forumdan banlatıcak :D. Abi laptop çantasını bacaklarınızın arasına alın. Aralık o kadardı işte. Ama abla bacak bacak üstüne attığı için doğal olarak onun tarafta bir boşluk oluyor, sağımda oturduğundan sağ bacak ayrılmış olabilir ama sürekli kontrol etmeye çalışıyorum, topluyorum kendimi. Niyetlik bir durum da yok zaten hastayım uyukluyorum, tam uyuyamıyorum kontrol edicem kendimi diye zaten otobüste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yekeyeke said: Yav yeri gelince de hatunlar bayan diye kullanıyor bunu. Geçen otobüse bindim, en arka sıra çift katlıda 5'li koltuk. Abla yayılmış oturuyor, bacak bacak üstüne de atmış. Hasta hasta geçtim son koltuğa oturdum. Bacaklarımın arasında laptop çantam var. Yarı uyur haldeyim. Abla başladı bağırmaya "beyfendi bir bayanın yanında oturuyosunuz bacaklarınız açık oturmayın" diye. Yahu zaten iri adamım, çantamı koyacak yer de yok, e sende bacak bacak üstüne atmışın haribo yiyosun yanımda üstüne cep telefonunda dizi izliyosun, rahat herkes, hasta halimle düzgün de duruyorum. "bir bayanın yanında böyle oturamazsınız azıcık edepli olun" diye hönkürüyor. Toplayacak yerim yok napayım diyorum, "toplu taşıma burası binmeyin o zaman bayanım ben resmen sıkıştırıyosunuz beni" diyor. Bir süre sonra sustu da bezdirdi yolun yarısında ama tutturmuş bayan bayan, ben desem "bayan değil kadın diceksin öküz" der bir de... "bayan degil, kadin" dicektin orada. "ha?" diye kalicakti. :) Sonra baslicaktin boyle "once kendinize sayginiz olsun, kadinsin sen, bayan degil" diye, sanki cok onemli bir sey anlatiyomussun gibi bir ses tonuyla baslicaktin. "Hastayim, gurbuzum, anca sigiyorum, ustune sahsinizla ilgili herhangi bir munasebet arzulamiyorum" diye de bitirip, kulakliklari geri takicaktin kulagina. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Ya işte o an bi adrenalin salgısıyla "lan zaten geberiyorum bitkinlikten bi de sen ne anlatıyon" kafasında olunca gelmiyo bişey kitleniyosun. Sonradan düşününce bir çok şey geliyo keşke şöyle deseydim falan diye ama o an bi kopuş oluyor :D. Güzel yazmışsın aslında o an şöyle sakin kalıp dediklerini söylesem halk kahramanı olabilirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ulan tarih boyunca, hem özel hem kamusal her alanda sömürüyonuz kadınları zaten kırk yılda bir başınıza şöyle bir olay gelse kaç yazar, geçiniz efendim. kusura bakmayın dalmışım der geçersin bi de ayrıca kim bilir nası oturuyodun ayı yavrusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar