Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kamyona otostopla binen isveçli kız

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

http://www.haberturk.com/yasam/haber/543418-isvecli-turiste-kamyoncu-tacizi
said:
Alanya'da sabaha karşı diskodan çıkan İsveçli iki genç kız, otellerine gitmek için otostopla bir kamyonu durdurdu. Araca binen ancak sürücüden rahatsız olan genç kızlar birkaç metre ileride inmek istedi. Turistlerden birini indiren şoför, inmesine izin vermeyip bir süre götürdüğü diğerine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir diskoda sabaha kadar eğlenen İsveçli turistler Sara Johanson (22) ve Caroline Selander (19), saat 05.00 sıralarında otellerine dönmek istedi. İki genç kız, hastane kavşağında beklerken, Musa T. (36) yönetimindeki 42 FE 298 plakalı kamyon yanlarında durdu. Turistler, kendilerini otele bırakabileceğini söyleyen Musa T'nin kamyonuna bindi ancak birkaç metre sonra bakışlarından rahatsız oldukları için inmek istedi. İddialara göre Sara Johanson'un araçtan inmesinin ardından Caroline Selander'in kolundan tutatarak inmesine izin vermeyen şoför Musa T., kamyonu hareket ettirip hızla uzaklaştı.

TACİZLE SUÇLAYIP ŞİKAYETÇİ OLDU
Arkadaşının kamyoncu tarafından kaçırıldığını düşünen Sara Johanson bağırarak yardım istedi. Kısa süre olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadının verdiği bilgiler üzerine Musa T. yönetimindeki kamyonu birkaç kilometre ileride durdurdu. Kamyondan inen Caroline Selander, kamyon şoförü Musa T.'nin, bacaklarına ve göğüslerine dokunarak kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü. Genç kadının şikayeti üzerine Musa T. gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen zanlı, bugün adliyeye sevk edilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
basligi gormem bir "eyvah!" cekmeme yetti neyse ki cok kotu bir sey olmamis..

neyse derslerini almislardir bir daha kamyona otostop cekmezler..

gerci dunyanin neresinde olursa olsun kamyona gece bar cikisi otostop cekersen ne bekliyorsun ki yani adam bu da benim hakkim diyip eller

ha hakli mi kamyoncu degil elbet ama yapar yani adam bile bile lades bu :)

istanbulda lise zamanlarinda okul piknige goturmustu polonezkoy taraflarina. ben gitmemistim ama arkadaslar anlatti baslarina geleni..

2 erkek piknik alanindan 7-8 km otedeki koye dogru gidiyorlar maksat bir kac kutu bira almak, donerken de otostop cekelim diyorlar bir kamyon duruyor. elemanlardan bir tanesi guney dogulu babasi polis ulkucu bir tip, digeride yarma gibi bosnak asilli sari sacli mavi gozlu bi eleman heh

neyse kamyona binerken tabi ikisi itisiyor iste kamyoncudan tarafa ben oturmam kavgasi.. derken bu ulkucu olan tip oturuyor kamyoncunun yanina..

kamyoncuda az ilerleyince atiyor eli elemanin bacaga, basliyor ee yigenim anlat nerelisin?

bizim elemanda kasiyor kendini boyle delikanli gecinen onune gelenle kavga eden bir tip bu.. taa kimsede sakal yokken bu gunde 2 kere tras oluyordu falan hehe

neyse az ilerleyip bunlar diyor amca indir burda bizi geldik zar zor kurtarmislar kendilerini ehe
Sosyal ağlarda paylaş

adam abaza onu on yıl götürür zaten isveç kızın bacağına göğsüne dokunmuş olmak.

kızlar da salak vuu turistiz, kanımız kaynıyor hadi çılgınlık yapalım değişik şeyler yapalım modern olalım kamyona otostop çekelim falan mı demişler gecenin bir körü nedir anlamadım ki.

gecenin bir körü arabaya bile otostop çekmemek lazım o ayrı mesele
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...