Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 BONUS CODE: PARADE 1 day of Premium Account x5 Extra Combat Rations x5 Improved Combat Rations x5 Case of Cola x5 Chocolate x5 Strong Coffee x5 Pudding and Tea 8th May 02:00 CEST (GMT+2) until 16th May 1:59 CEST (GMT+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 warthundere uçaklardan sonra ve yakında tankların ekleneceği kesinleşti gibi bir şey. türkçe forum modunun ağzından aldık lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Beyler ben yeni basladim oyuna yani 2 gun oldu :) Alman tank hastasi olarak alman gideyim dedim ama cok cok zorlaniyorum Suan vk 20.01d diye bir tankim var evlere senlik tavsiye edebileceginiz birsey var mi veya hangi tree gideyim hangi tank ne gibi taktik yapayim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Bu arada World of Warships geliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Battlestations pacific o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Sitesi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 oyun var ama o vidyo bs pacific işte onu diyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 wowarships gibi bişi varmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 navy field gibi olucak bence oyun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 navyfield oldukça iyi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 navyfield kadar olsun yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 8.6 patch geldi. arty buyuk nerf yemis. yeni map falan var. http://worldoftanks.eu/en/news/44/86-announcement/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 devam eden var mı ? ben baya geride kalmışım şimdi oyuna girdim pz kpfw 38 ve m3 light var. maus hala sağlam tanklardan mı nası kascaz bu oyunu hala öğrenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 maus kasma bence. almanların motorlar cayır cayır yanıyo. t110e5 yolu ibretlik derecede eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 dediğini göremedim :/ tamam buldum. bir de ilk başladığımdan beri en büyük sorun ben tanklara tüy kadar bile damage veremezken onların beni 3 vuruşta patlatması. Sorun değil kasana kadar böyleyse yapılır napalım ama bunun bir pratik yolu yok mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ortalıkta durma yeter. genelde arkalarda takıl öyle uzaktan çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kasınca diye bişi yok ya t10 tank da 3 vuruşta ölüyor hatta tek vuruşta ölüyor. geçen gözümün önünde tank 1700 damage yiyip patladı ammo rack filan da değil tek atış. tabi her tankın upgradelerini açıp mürettebatı eğitince performansı değişiyor.nefret ettiğin tankı sevmeye başlıyosun. tanka eğim vermeyi bi de sidecrapping yapmayı çözersen ( en usta adam bile hata yapabilir bunu yaparken) baya rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 arty happened. foch, e100 veya jagd 100 vurmadıkça 3 atışta gitmiyosun ya. artylerde iyi nerf yedi ama oynayan oynuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Osuran_boğa said: tanka eğim vermeyi bi de sidecrapping yapmayı çözersen ( en usta adam bile hata yapabilir bunu yaparken) baya rahatlarsın. bunu yapınca da HE spamliyorlardı, kaçamayıp hepsini yediğin için gene aynı kapıya çıkıyordu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 arty den bahsetmiyorum t10 de tek atabilen bi tank var gold ammo ile adını unuttum oynamıyorum bi süredir. bdr1 var fransız t5 heavy tank hiç zırhı yok mesela 10 tane mermi sektirdiğim oldu yan tarafıyla hatta kv1s mermisi bile sektirdim. zaten başka yapacak bişi kalmayınca kullanıyosun bu taktiği. he sıkarlarsaya gelirsek zaten he gold sıkan adamlara karşı şansın yok 150 pen 350 damage 2 atışta alıyolar (tier 5-6) son updatele he nerf yicekti noldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ingiliz tier 10 fv bişeybişey 183 var. ama o da delerse tek atıyo, yoksa normal he mermi hasarı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Aylar sonra tekrar bir açayım dedim, korkunç bir türkçe seslendirme getirmişler. Şu Türkçe seslendirmeyi nereden ve nasıl kapatablilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 oyunun dilini değiştirmen gerek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ses modifikasyonu için bunu indir tavsiye ederim Company of Heroes German-English Voice mod v2 edit: bunu önceden kullanıyordum muhteşemdi fekat 8.7 le çalışmıyor yenisini bulursam uplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Bundan bahsediyorsunuz sanırım. Amx 50 Foch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar