Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BONUS CODE:
PARADE

1 day of Premium Account
x5 Extra Combat Rations
x5 Improved Combat Rations
x5 Case of Cola
x5 Chocolate
x5 Strong Coffee
x5 Pudding and Tea

8th May 02:00 CEST (GMT+2) until 16th May 1:59 CEST (GMT+2
Mesaj tarihi:
Beyler ben yeni basladim oyuna yani 2 gun oldu :)
Alman tank hastasi olarak alman gideyim dedim ama cok cok zorlaniyorum Suan vk 20.01d diye bir tankim var evlere senlik
tavsiye edebileceginiz birsey var mi veya hangi tree gideyim hangi tank ne gibi taktik yapayim falan
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dediğini göremedim :/ tamam buldum. bir de ilk başladığımdan beri en büyük sorun ben tanklara tüy kadar bile damage veremezken onların beni 3 vuruşta patlatması. Sorun değil kasana kadar böyleyse yapılır napalım ama bunun bir pratik yolu yok mudur ?
Mesaj tarihi:
kasınca diye bişi yok ya t10 tank da 3 vuruşta ölüyor hatta tek vuruşta ölüyor. geçen gözümün önünde tank 1700 damage yiyip patladı ammo rack filan da değil tek atış.

tabi her tankın upgradelerini açıp mürettebatı eğitince performansı değişiyor.nefret ettiğin tankı sevmeye başlıyosun.

tanka eğim vermeyi bi de sidecrapping yapmayı çözersen ( en usta adam bile hata yapabilir bunu yaparken) baya rahatlarsın.
Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

tanka eğim vermeyi bi de sidecrapping yapmayı çözersen ( en usta adam bile hata yapabilir bunu yaparken) baya rahatlarsın.

bunu yapınca da HE spamliyorlardı, kaçamayıp hepsini yediğin için gene aynı kapıya çıkıyordu. :p
Mesaj tarihi:
arty den bahsetmiyorum t10 de tek atabilen bi tank var gold ammo ile adını unuttum oynamıyorum bi süredir.
bdr1 var fransız t5 heavy tank hiç zırhı yok mesela 10 tane mermi sektirdiğim oldu yan tarafıyla hatta kv1s mermisi bile sektirdim. zaten başka yapacak bişi kalmayınca kullanıyosun bu taktiği. he sıkarlarsaya gelirsek zaten he gold sıkan adamlara karşı şansın yok 150 pen 350 damage 2 atışta alıyolar (tier 5-6)
son updatele he nerf yicekti noldu bilmiyorum.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...