7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ben oynamayı bıraktım ya bayadır, oyunun bir ara fizik motorunu güncellediler ondan sonra başka update oldumu fizik veya penetrasyon mekanikleri ile ilgili bir iyileştirme var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 haritaları rework ettiler artilerin bbgsi oldu heryer. amx 13 serisine gidebilirsin eğer amx 40 adındaki insanlık ayıbına dayanabileceksen. [hr] etkinlik varmış stug3 aldım, indirimden altınla kamuflajıda yaptım. hatta eksik altını klan kasasından aşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 amx4o atlatmanın en iyi yolu biriken exp leri direk harcamak bence yoksa oynanmaz abi o tank, çinlilerin medium seriside baya iyi oynanır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Osuran_boğa said: Efficiency rating 960.89 900-1200 Average players (~ 32%) piiii noobmuşum la ben .hayır ne zaman erken ölsem kesin kaybediyoruz neredeyse hep tepelerdeyim ama aldığımız puana bak.gerçi clan war yapanlar yükseltiyor çıtayı ya normal tek başına random oyunlara girenler arasında olsaydı puanlama daha yüksek alırdım. bu arada boşver diğer insanların statlarını ya stres olursun oynarken. mod olarak "J1mB0s crosshair" modunu hala kullanmayan varsa kullansın. 1558.87 1500-1800 Great players (~ 1.9%) diyor bana ama inanasım gelmedi lol, is-4 tier 10 olduktan sonra fazla oynamadım ama gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 batchat cok keyifli duruyor 1400 civari bir burst dmg i var acmaya calisiyorum bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 914 ile en azından son %50'lik dilimin içinde bir noob çıktım. Benle aynı takıma düşmeyin derim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Stug3 takılacaklar yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ben 2 gün evvel başladım oyuna. 3 tane lvl 4 tankım var (biri hetzer)gel gelelim çok az tecrübe ve kredi geliyor. premium alarak mı kasmak lazım yoksa premium tank alarak mı kasmak lazım nasıl etmek lazım tecrübeli arkadaşların fikirlerini öğrenmek isterim. teşkür ederim efem. not: birde bu tankların neresine vurmak gerekiyor yahu bazen çok hasar verebilirken bazende vuruyorum vuruyorum bana mısın demiyor onun addonu yahut tutorial gibi bir şeysi varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Premium tank alırsan daha rahat para kasarsın ama gerek yok en temizi premium al. Her tankın zırhı bazı yerlerinde kalın bazı yerlerinde ince malüm,onları tankları inceledikçe anlıyosun hull armor-turret armor ön/yan/arka kalınlıkları veriyo, genelde hull yani alt kısımlar turretlerden daha zayıf. hitzone skins burdaki skini indirirsen tankların zayıf noktalarını,mühimmat,yakıt olan yerleri falan gösteriyo güzel bişi kullanmanı tavsiye ederim. Bide tanka açı verme olayı var onada şurdan kısaca baksan anlarsın zaten. angling for dummies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şu oyuna nasıl katlanıyorsunuz hala emin değilim, malum oyun %90 beklemece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ogame oynadı lan bi nesil, bunu beklemek ne. Gerçi tank çarpıştırcaksanız company of heroes oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi in game bekliyon ama, spotting kafası yüzünden, spotlanırsan ölüm yağdığı için dümdüz haritalarda tier 9-10 gameplay'e gelince direk sildim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ben genelde beklemiyorum en fazla 3-4 dk hayatta kalıyorum 1 kelle alınca saldırıyorum hurra sonra gümmm :D dün inanılmaz bir oyuncu luğa tanık oldum tam 13 dk taşın arkasında bekledi 3 atış yaptı 0 kill ve adam yeşil oyuncu pehh yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 medium oynuyorum hep, o yüzden aksiyon eksik olmuyor pek. şindi sorum yeniden oynamaya başladım bu ingiliz amcaların med ağacı nasıldır değer midir oynamaya çok güzel duruyor tanklar asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bende beklemeyi seviyorum td ler favorim obj 268 ile yardırıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 jagde100 ne mütüş bi aletmiş yav. millete durmadan 1k 1k >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben de tiger aldım %50 indirimde saç baş yoluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 tiger teneke kutu, ama son topu açarsan güzel snipe yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Tiger ağır hayal kırıklığı oldu bende de. Belki aylar sonra indirim de gelirse Tiger II'yi denerim. Ona baya iyi diyorlar. Ama şimdi Tiger P için kasacağım bakalım. Bir yandan da IS için çalışmalar sürüyor tabii. Not: Ama hala StugIII, Grille ve PzIV en eğlendiğim tanklar. Oyun o seviyeden sonra biraz daha az neşeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 TigerP gerçek kıral, diğerleri light tiger :D başla bence pişman olmazsın 8.8 topu açana kadar biraz sıkıntı olur ama stock topla 100 filan vuruyosun komik oluyo t7 lere karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ya ben challenge kısmını seviyorum. misal amx13 90 la tier 10 tanklarla kapışmak hoşuma gidiyor.ama bu tiger deli eder adamı ya kendi kendime gaz veriyorum "yapabilirsin" diyerek lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 NTV'de izledim, TV'de izlediğim ilk oyun reklamı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yok abi naptın tv de ki ilk oyun reklamı olurmu hiç hadi gerideyizde o kadar değil hani hatırlıyorum 2004 de filan avatürk zamanları tv lere reklam vermişliği vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yok kendim için dedim yoksa god of war'ında vardı tv için reklam çok varda ben buna denk geldim tv izlemiorum pek normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar