Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

ya oyun iyi güzel de 180 pingden midir nedir, hareket halindeyse tank asla vuramıyorum. takır takır saydırıyorlar ama bana. bir de matchmaking sorunlu bayağı, hangi tankı aldıysam illa diplere yerleştiriyor beni. pz3 aldım diye is-3 rakip filan koyuyor.

bir de hiç uyarı filan koymamışlar gold için, aptal gibi churchill çöpüne harcadım girer girmez nasılsa kazanılıyor diye. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Artilerye bakar ve altındaki tanka bakar. Güçlü artileryler dakikada 3 atış yapar ve aimleri daha uzun zaman alıyor, tank ise hareketli ve vurulması zor. Ayrıca evleri, kayaları vs kullanacaksın bakdın karşıda tek artileyi var seni hedef alma ihtimal çok yüksek değil. Artilery kzueyde ise sende evlerin ve kayaların güney kısmına kendini sipere al. O şekilde manevra yapmaya çalış.

Bakdın karşıdan gelen tank seni gördü ve öndesin büyük ihtimal artileryi sana patlatacakdır mümkün mertebe sipere geç veya hareketli ol ayrıca artileryi yine kuzeyde ise tankın dibine girip ama güneyde kalacak şekilde savaş artileryi sıkmaya cesaret edemez hadi etse bile büyük ihtimal karşıyı vuracakdır.

Heavy tanklar yavaş daha çok isabet alıyor ama dayanıyor. Light lar ise manevra kabiliyeti dehşet ama tek atışda iniyor çoğu zaman ama kolayda değil yani adamın koşuyolunda mermiyi bırakmak ama çok keyifli.

Churcil bu arada çok kötü sakın almayın. 5.7 cm lik topu hava civa resmen ve manevra kabiliyeti berbat. IS veya t 44 e gidin. Birde zamanla oyunu koklamaya başlıyorsunuz aha burdan gelecekler dur şurda beklim diyorsun felan, lightlar ile tam kaos oluyor savaşlar ama heavyler varsa ortamda daha bir temkinli gitmek zorunda kalıyorsunuz.

Ayrıca sakın hareket halinde ateş etmeyin dibinde değilse adam, tam dur önce, aim tam yapılsın çember daralsın yani sonra patlat devam. Dibindeyse mantıklı hareket edip sıkmak mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Önce bir aracı elit yapman lazım yani tüm riserclerini araştırıp, akabinde onun tech treesinde bir menü açılıyor galiba ordan çevriliyordu.

1 golda 25 xp yi, free xp ye çeviriyorsun. Tabi o elit yaptığın araç ile oynaman lazım onun xp sini free ye çevirebiliyorsun ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi free xp içi law söylemiş.Bi tankın bütün researchlerini tamamladıktan sonra o tankla kazandığınız xplerinizi 25xp 1 gold karşılığında free xpye çevirebiliyosunuz.Arzu edersenizde free xp yerine aldığınız xpler crewlere gidiyor daha çabuk gelişiyorlar.Ben en iyi oynadığım marder 2 ile bu yöntemi uyguladım free exp biriktirerek.Kv ye'geldim alman medium tanklarını denedim spgleri denedim.Jagdpanzer IV kullanıyorum şimdi memnunum.Zaten goldumda azaldı :D
Eğer oyunu açamadığınız xp kazanamadığınız çok dandik bi tankınız varsa gerçekten iyi oynadığınız bi tankı elit yapıp free xplerinizi harcayın.
Ayrıca mutlaka premium alıcak kadar altın biriktirin.Çünki altını credit e çevirip kazancağınız paraadn daha fazlasını premium ile rahat alıyosunuz kazanılan xp de cabası.
Oyunun matchmaking sorunlu şu anda bunu herkes biliyo düzelicektir.Spglere zaten nerf geldi.
Eskiden tier 1 lerle savaşa giriyodu traktör fln dağıtıyolardı ve sınırsız rangeleri vardı düzeltildi o.Light tanklar bufflandı.
Aslında oyun detaylı zamanla oynadıkça ustalaşıyosunuz.Tabi bi tankla 20 savaş yapmadan kavrayamıyorusunz yapılcak taktikler zamanla oturuyo oynanış yapısı oturuyo.Haritada farklı şeyler farklı noktalar deneyin.
Bu arada en sevmediğiniz ve en sevdiğiniz mapler nedir.
Ben hills ve murovka mı öyle bişey var hiç sevmiyorum en sevdiğim lakeville :D
Sosyal ağlarda paylaş

Erlenberg, birde hani ağacın bol olduğu bir harita var oralar güzel, hillsde fena değil.

Ernsk, himmelsdorf, malinovka (camp yapıldığı içi sevmiyorum yoksa güzel harita), lakehils hiç sevmiyorum.

Benim oyanış tarzıma hız ve manevra dolayısı ile açık araziler, teepler, ağaçlar vs uygun. Hani saklan manevra yap arkasına sark vur geri çekil gibi. Ondan panhter ve t44 tam benim tarzım. Böyle yğun şehir vs oldumu sevmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ya oyun iyi güzel de 180 pingden midir nedir, hareket halindeyse tank asla vuramıyorum. takır takır saydırıyorlar ama bana. bir de matchmaking sorunlu bayağı, hangi tankı aldıysam illa diplere yerleştiriyor beni. pz3 aldım diye is-3 rakip filan koyuyor.

bir de hiç uyarı filan koymamışlar gold için, aptal gibi churchill çöpüne harcadım girer girmez nasılsa kazanılıyor diye. :(

180 ping nasıl alıyosun benim 300den düşmüyo vallahi.Serverlar amerikaya taşındı yüksek ping biraz ondan ama eu ya geldiğinde ne kadar düşer muallak.
Sosyal ağlarda paylaş

ya para toplamak zor iş . dur becerebilirsem bi örnek screnshot ekleyim

ya altına yazdığım yazılar küçük kalmış . kısacası bundan 9095 credit kazancım oldu .şaka gibi yani.halbusi is3 dışında dierlerini ben dövdüm hep. 3 tanesine 1 atış yaptım zaten. e sağa sola mermi atmamışım 18 atıştan 16 sı isabetli.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...