Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kick Ass 2: Balls to the Wall (2013)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

jim carrey fazla şiddet var diye böyle bir filmi destekleyemem demiş. mal mıdır nedir, senaryoyu okuduğunda sanki aynı şekilde şiddet yoktu.

ağır darbe yiyebilir filmin bilet satışları böyle bir PR rezaletinden sonra. tam tersi bir şekilde aslında görmeyecek olanlar da "oha nasıl bir şiddet varmış ki filmde" deyip gidebilirler.
yani maksat reklamsa, baya riskli bir yol seçilmiş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi merak ettim, okudum da çekimler epey eskiymiş. sonra merikada o malum silahlı olaylar olmuş. o yüzden artık içim rahat değil demiş jim carrey.

arkasında mutlaka bir politik niyet veya beklenti vardır yoksa adamın "filmleri izleyip adam öldürüyolar!11" tier gerizekalı olduğunu sanmıyorum. neyin lobisiyse artık işte bilemiyorum adamın eğilimini, yönelimini. benim gözümde bu yorumu nedeniyle bundan sonra her türlü aptal ama o kısım net sdfsd. bas git jim carrey, 3. film sensiz de gider. :P (gerçi herif trailerda şahane lan ahah onu itiraf edeyim)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Filmdeki şiddet derecesini bilmediğimize göre nasıl bu kadar kesin yargıya varabiliyorsunuz anlamıyorum. Adam film çekiminden önce şiddet derecesini sezemeyeceğine göre ve oynamak zorunda olduğu için böyle bir açıklama yapmış. Bana kalırsa haklı..

http://www.huffingtonpost.com/mike-ryan/kick-ass-2-review-jim-carrey_b_3752484.html
Sosyal ağlarda paylaş

Film çizgi romandan uyarlama hani, gayet nası olacağı belliydi bayadır. Jim tabii fikrini değiştirir ama tamamen öyle yapacağına filmin tanıtımlarına gidip ben şiddete karşıyım artık fikrimi değiştirdim diyebilirdi gayet. Birde bu yaptığı yüzünden filmin daha da reklamını yaptı arada sdf

edit: o linke baktım da şimdi. Filmin birincisi belli, uyarlandığı çizgi roman belli, fragmanları fln belli nasıl bir şey olduğu sonra gidipte ama bunda çok şiddet vaaar demek de saçma bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...