Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 77. dakika falan, Sivas 2-1 önde. Ceyhun neler yapıyo ya. Neler yapmıyo daha doğrusu. Sekiyo bi de sakatlığı mı var nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 sporx var cok iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Kadro yetersizliğini Avrupa'da anlarım da ligde anlamam zor.Sivas gibi takımları yenmemiz için Ledesma'lara Rosicky'lere ihtiyacımız varsa işimiz var demektir.Ben takımın asıl sorununun Rijkaard olduğunu düşünüyorum.Ha,o gitse şu an bir alternatifi var mı?Yok.O yüzden biz GS'lileri sıkıntılı bir sezon bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 rijkaard artık türk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 gs'li futbolcular teknik kadro fln cryy moarrr moduna girdi. gg's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 edit. unutmuşum ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 gayet ledesmaya rosicky gibi adamlara ihtiyacı var takımın. ortasaha yok. bildiğin yok. sarp desen öküz anca ilerde bi top tiplerse gol atıyor başka bi numarası yok. cana hazır değil (ki bence takımın en iyilerindendi spikerler ne kadar tersini söylese de) ayhan 1 metre öteye top atamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bende beğenmedim çıkardığı takımı açıkçası rijkaardın ama adamın zaten sınırlı yapabilecekleri kadrodaki hanzolarla. batdal ile başlayıp kewell sola arda sağa başlasaydı belki biraz daha etkili olabilirdi GS ama yine çok birşey değişeceğini sanmıyorum. geçen sezonun başından belliydi ayhan mustafa sarp ile sezonun bitmeyeceği. iki tane bek ise evlere şenlik. hakan baltanın zaten ileri destek vermemesine alıştıkta bu sefer defansta da dökülüyor herif. ali turana laf söylecek birşeyim yok. adamın kötü oynaması gayet normal çünkü pozisyonu değil adamın.uğuru çingen gibi 500 bini görüp satanlar utansın. mustafa sarp ile ayhana söylecek sözümüz kalmadı zaten. 2 senedir izledikçe mideme ağrılar giriyor artık bu 2 herifi. 34-35 yaşındamı artık tam bilmyiorumda ceyhun deşti geçti tek başına 3 tane mal GS orta sahasını. 4-5. liğe oynarız bu futbolla bu sene. keşke almayaydım ligtv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 zaaasaray sezonu acti tebrkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kötü oynasalar yapamasalar bişey demeyeceğimde, hayatım hiç bu kadar isteksiz oynayan bi galatasaray görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 hayırlı olsun sezon acıldı tabii kiii zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 rijkaard gibi belli bir şablonu oynatan adamı getiriyorsan eline istediği kalibrede adamları vereceksin. sarp barıs ayhan la total futbol oynanmaz total çile olur adı. madem boyle vasıfsız bir kadro ile oynayacağız getirselerdi abdullah avcıyı falan günü kurtarırdık işte. plansızlık diz boyu cidden. bu sene de 4. falan oluruz gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Konn said: kötü oynasalar yapamasalar bişey demeyeceğimde, hayatım hiç bu kadar isteksiz oynayan bi galatasaray görmedim.. P.S: Gs cok kötü oynadi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , ali turanla canoya hayran kaldım her maç aynı performans inş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bu maçtan sonra Rijkaard'ı savunan kalmaz heralde. Sahaya sürdüğü onbir hatalı, sonradan yaptığı müdahaleler her zamanki gibi iş işten geçince. 2 sezondur adam maç gittikten sonra müdahale ediyor. Şimdi derse gideceğim, gelince biraz daha yazarım da cidden çok sinirlendim. Anca mal mal etrafla kavga etsin. Parası neyse verip yollayalım Rijkaard'ı, Yılmaz Vural gelsin en azından gaz verir de adamlar biraz istekli oynar. Yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 umarım en kısa zamanda toplar gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kimse kötü filan oynamadım gsde. sahada 11 adam kaleci dahil nası taktikle oynadıklarını anlamamış. maçı kaybetmenin %100 sorumlusu rijkaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 rijZAArd baya sinirlendi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 nileppezdel said: Bu maçtan sonra Rijkaard'ı savunan kalmaz heralde. Sahaya sürdüğü onbir hatalı, sonradan yaptığı müdahaleler her zamanki gibi iş işten geçince. 2 sezondur adam maç gittikten sonra müdahale ediyor. Şimdi derse gideceğim, gelince biraz daha yazarım da cidden çok sinirlendim. Anca mal mal etrafla kavga etsin. Parası neyse verip yollayalım Rijkaard'ı, Yılmaz Vural gelsin en azından gaz verir de adamlar biraz istekli oynar. Yeter be Sahaya sürdüğü 11'de ne hata var adamın? Eldeki kadroyla anca en ideali buydu işte. Belki Batdal ilk 11 çıkabilirdi bir tek ama o da defans arasında kayboldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 mustafa sarpla cano nun yan yana oynadığı her maç eziyet olacak ahanda bakın görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 zaaaaalık bir maç olmuş geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 geçen sene forvetsiz kalmışın be sezon ilk maça hala forvetsiz çıkıyorsan bu yönetim hatasıdır. takımda sağ kanatta oynıycak adam yok. mustafa sarp ı allah kahretsin zaten bütün maç dolanıyor. ayhan a bu maçta laf eden taş olur. cana mehmet topal dan şu formuyla bile çok daha iyi emre çolak gitsin probis falan yesin ali turan şaka aykut şaka servet bütün maç iyi oynasa kaç yazar 2 inci golde yaptığını halı sahada yapmazsın be. hakan balta utanmasa geri gelip gol atacaktı bu kadar formsuzken çağlar o formayı alamıyorsa ona da yazıklar olsun. adnan sezgin de hala çingene pazarlığında toptan defolun gidin ya haketmiyoruz mustafa sarp ı izlemeyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Servet'in ikinci golde çok hatası yok yalnız, o hareketi yapmasa ceyhun gidip atıyodu zaten golü tek başına. Orada Ceyhun'u tutması gereken ön liberoya kızacaksın, adamı niye boş bırakıyo diye. Ki bu adam da Sarp heralde. Cana sonradan koştu yetişti ama bir şey yapamadı. Bunun dışında Sivas bu sene çok can yakacak gibi gözüküyo, bayağı sağlam takım olmuşlar. Daha Kamanan falan var yedekte duran. M.Yıldız da acaip sağlam geri dönüş yaptı, resmen toparlamış kendini komple, ki o kadar uzun sakatlıktan sonra imkansız gibi bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar