Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Sivasspor - Galatasaray 14.08.10 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Kadro yetersizliğini Avrupa'da anlarım da ligde anlamam zor.Sivas gibi takımları yenmemiz için Ledesma'lara Rosicky'lere ihtiyacımız varsa işimiz var demektir.Ben takımın asıl sorununun Rijkaard olduğunu düşünüyorum.Ha,o gitse şu an bir alternatifi var mı?Yok.O yüzden biz GS'lileri sıkıntılı bir sezon bekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende beğenmedim çıkardığı takımı açıkçası rijkaardın ama adamın zaten sınırlı yapabilecekleri kadrodaki hanzolarla. batdal ile başlayıp kewell sola arda sağa başlasaydı belki biraz daha etkili olabilirdi GS ama yine çok birşey değişeceğini sanmıyorum. geçen sezonun başından belliydi ayhan mustafa sarp ile sezonun bitmeyeceği.

iki tane bek ise evlere şenlik. hakan baltanın zaten ileri destek vermemesine alıştıkta bu sefer defansta da dökülüyor herif. ali turana laf söylecek birşeyim yok. adamın kötü oynaması gayet normal çünkü pozisyonu değil adamın.uğuru çingen gibi 500 bini görüp satanlar utansın. mustafa sarp ile ayhana söylecek sözümüz kalmadı zaten. 2 senedir izledikçe mideme ağrılar giriyor artık bu 2 herifi.

34-35 yaşındamı artık tam bilmyiorumda ceyhun deşti geçti tek başına 3 tane mal GS orta sahasını. 4-5. liğe oynarız bu futbolla bu sene. keşke almayaydım ligtv.
Sosyal ağlarda paylaş

rijkaard gibi belli bir şablonu oynatan adamı getiriyorsan eline istediği kalibrede adamları vereceksin. sarp barıs ayhan la total futbol oynanmaz total çile olur adı.

madem boyle vasıfsız bir kadro ile oynayacağız getirselerdi abdullah avcıyı falan günü kurtarırdık işte.

plansızlık diz boyu cidden. bu sene de 4. falan oluruz gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu maçtan sonra Rijkaard'ı savunan kalmaz heralde. Sahaya sürdüğü onbir hatalı, sonradan yaptığı müdahaleler her zamanki gibi iş işten geçince. 2 sezondur adam maç gittikten sonra müdahale ediyor. Şimdi derse gideceğim, gelince biraz daha yazarım da cidden çok sinirlendim. Anca mal mal etrafla kavga etsin. Parası neyse verip yollayalım Rijkaard'ı, Yılmaz Vural gelsin en azından gaz verir de adamlar biraz istekli oynar. Yeter be
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bu maçtan sonra Rijkaard'ı savunan kalmaz heralde. Sahaya sürdüğü onbir hatalı, sonradan yaptığı müdahaleler her zamanki gibi iş işten geçince. 2 sezondur adam maç gittikten sonra müdahale ediyor. Şimdi derse gideceğim, gelince biraz daha yazarım da cidden çok sinirlendim. Anca mal mal etrafla kavga etsin. Parası neyse verip yollayalım Rijkaard'ı, Yılmaz Vural gelsin en azından gaz verir de adamlar biraz istekli oynar. Yeter be

Sahaya sürdüğü 11'de ne hata var adamın? Eldeki kadroyla anca en ideali buydu işte. Belki Batdal ilk 11 çıkabilirdi bir tek ama o da defans arasında kayboldu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene forvetsiz kalmışın
be sezon ilk maça hala forvetsiz çıkıyorsan bu yönetim hatasıdır.
takımda sağ kanatta oynıycak adam yok.
mustafa sarp ı allah kahretsin zaten bütün maç dolanıyor.
ayhan a bu maçta laf eden taş olur.
cana mehmet topal dan şu formuyla bile çok daha iyi
emre çolak gitsin probis falan yesin
ali turan şaka aykut şaka servet bütün maç iyi oynasa kaç yazar 2 inci golde yaptığını halı sahada yapmazsın be.
hakan balta utanmasa geri gelip gol atacaktı bu kadar formsuzken çağlar o formayı alamıyorsa ona da yazıklar olsun.
adnan sezgin de hala çingene pazarlığında toptan defolun gidin ya haketmiyoruz mustafa sarp ı izlemeyi .
Sosyal ağlarda paylaş

Servet'in ikinci golde çok hatası yok yalnız, o hareketi yapmasa ceyhun gidip atıyodu zaten golü tek başına. Orada Ceyhun'u tutması gereken ön liberoya kızacaksın, adamı niye boş bırakıyo diye. Ki bu adam da Sarp heralde. Cana sonradan koştu yetişti ama bir şey yapamadı.

Bunun dışında Sivas bu sene çok can yakacak gibi gözüküyo, bayağı sağlam takım olmuşlar. Daha Kamanan falan var yedekte duran. M.Yıldız da acaip sağlam geri dönüş yaptı, resmen toparlamış kendini komple, ki o kadar uzun sakatlıktan sonra imkansız gibi bir şey bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...