Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gecen versiyonda bug abuse wardı 50 mac sonra 60 milyon euro verip 1. lig dandik takımlarına adam alıyordun sonra satınca da 50 mac dolmadıgı için para vermedn gonderiyordun adamı, yine varmı?

Bir de 4-5 sayfada goremedim yeni patch cıktımı? gecen sene ilk hafta yeni patch cıkarmıslardı.
Mesaj tarihi:
adamlar da haklı

şu haldeki oyunun ilk hafta satışı , pes'in bütün platformlarındaki satışından daha fazla

konami gibi firma , bi sürü oyun içinde bir de PES için her sene köklü yenilikler yapmak zorundayken ve karşısında EA varken o kadar upraşır , bizimkiler aynı oyunu gayet pahalı bir şekilde satıp paraya para demez

ben de olsam ben de yatarım :)
Mesaj tarihi:
bu ne biçim 3d arkadaş changelogda o kadar yok değişik hareketler gol sevinçleri bilmemne. eskiden adamlar gol atınca el kol kaldırıp koşuolardı falan seviniyolardı şimdi o bile kalmamış. 2d classic ftw. 2020 de olsa 2d.

edit : abi oyuncularınızı control formasyonunda oynatın. hem oyuna hükmediyolar hemde çok başarılı ataklar çeviriyolar. bilginize.
Mesaj tarihi:
tunch herkese karşı sdfdsf

3-D bence gayet güzel, eski grafikler tabi ama güzel yani zevk meselesi :P ayrıca çeşit çeşit gol sevinci var, 2010'dan daha fazla bariz. Senin adamlar ruhsuzmuş fransuxa (:P)
Mesaj tarihi:
rusça için patch indirmeyin denmişti ancak malum yerlerde çözümleri mevcut. ben yükledim 3d maç ta kayarak giden adamlar artık yok. gol sevinclerinin sayısı artmış. umarım ilerde bi sorun cıkarmaz patch.
Mesaj tarihi:
Tatmin ediyo, hoşuma gidiyo. New Star Soccer'ın grafikleri de güzel mesela bence :) Ama bilgisayardaki FIFA10'un grafikleri berbattı. Daha üst düzey teknolojiyle yapılmış olması daha güzel demek değildir her zaman.

Ayrıca atara atar, sen laf ettikçe ben savunacağım bu oyunu (:P)

Cidden ama bence güzel yani grafikler
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ama oyuna saçmalıklar doldurmuşlar çok fazla random olay oluo

fc bayern kasımpaşanın kalecisi tolga özgen aldı sezon başında daha 30 yaşında kaleci fena değil statsları da bayern yani bu sdf oliver kahn'ın koruduğu kaleye kasımpaşanın kalecisi?

bi de bende gol sevincleri yok direk bodoz ortaya kosuolar cok tepkisiz adamlar?
Mesaj tarihi:
Ve galatasaray türk telekom arena'nın ilk fenerbahçe derbisinde, hem de şampiyonluk maçında rakibini 4-0 mağlup edip 50000 taraftarına unutulmaz bir gece yaşatıyor

İnanılmaz mutluyum şu an...

edik: namağlup bu arada şampiyonluk, reis de 28 golle gol kralı
Mesaj tarihi:

EVET BEN ERTEM ŞENER OLAYLI DERBİ SONA ERDİ. MADRİD EKİBİNİN 27. DAKİKADA KIRMIZI KART GÖRMEMESİNE RAĞMEN YILMAYAN BİTMEYEN TÜKENMEYEN ENERJİSİ 6 GOLLE SONUÇLANDI. MAÇTA 6 GOL VAR 4 Ü RONALDO. MAÇIN HAKEMİ NE YAPSADA ENGELLEYEMEDİ.

BÜLENT BAŞKAAAAAAAAAAAAAN
  • Yeni Oluştur...