unK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 serdar'a dokunmayın arda hemen gaza geliyor serdara bişi yapınca.. özel konuşmaları sevdim baya, ama yine de yeterli değil
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ben daha ilk haftadan servet-gzan-barış üçlüsünü şutluyorum. yerine Marko Suler ve Ibricici alıyorum. ibricic mcde döktürüyor açıkçası.
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Gecen versiyonda bug abuse wardı 50 mac sonra 60 milyon euro verip 1. lig dandik takımlarına adam alıyordun sonra satınca da 50 mac dolmadıgı için para vermedn gonderiyordun adamı, yine varmı? Bir de 4-5 sayfada goremedim yeni patch cıktımı? gecen sene ilk hafta yeni patch cıkarmıslardı.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ne ilk haftası ilk gün çıkardılar yeni patch'i. 11.1 olmadan oynama sakın aman diyeyim
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 adamlar da haklı şu haldeki oyunun ilk hafta satışı , pes'in bütün platformlarındaki satışından daha fazla konami gibi firma , bi sürü oyun içinde bir de PES için her sene köklü yenilikler yapmak zorundayken ve karşısında EA varken o kadar upraşır , bizimkiler aynı oyunu gayet pahalı bir şekilde satıp paraya para demez ben de olsam ben de yatarım :)
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Üstelik bu sene CM de oyun çıkarmadı. Hatta çıkarmayacağını çok önceden açıkladı.
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu ne biçim 3d arkadaş changelogda o kadar yok değişik hareketler gol sevinçleri bilmemne. eskiden adamlar gol atınca el kol kaldırıp koşuolardı falan seviniyolardı şimdi o bile kalmamış. 2d classic ftw. 2020 de olsa 2d. edit : abi oyuncularınızı control formasyonunda oynatın. hem oyuna hükmediyolar hemde çok başarılı ataklar çeviriyolar. bilginize.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 adam gibi 3D olsa gayet 3D izleriz , 2020de de 1990 grafikleri olursa tabii ki 2d :)
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 CMden para alsam , FMye laf ediceğime oyunu adam ederim :)
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Fransuxa said: bu ne biçim 3d arkadaş changelogda o kadar yok değişik hareketler gol sevinçleri bilmemne. Kolbastı var gol sevinçlerinde :d
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tunch herkese karşı sdfdsf 3-D bence gayet güzel, eski grafikler tabi ama güzel yani zevk meselesi :P ayrıca çeşit çeşit gol sevinci var, 2010'dan daha fazla bariz. Senin adamlar ruhsuzmuş fransuxa (:P)
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 doru moruk o gün christiano nun anneannesi vefat etmiş ondan biraz cansızdı 6 gol atmasına rağmen yinede sevinmedi. hissiyatlı çocuk.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 benim zencilerim afrika dansları falan yapıyo :P
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 rusça için patch indirmeyin denmişti ancak malum yerlerde çözümleri mevcut. ben yükledim 3d maç ta kayarak giden adamlar artık yok. gol sevinclerinin sayısı artmış. umarım ilerde bi sorun cıkarmaz patch.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 11.1 güncellemesi ile de gayet paten yapıyor adamlar hala. ben fixlediğini göremedim.
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 nilep 3d maça güzel diyosan başka hiçbir oyunun ne grafiğine ne akıcılığına laf etmemen gerekiyor :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Tatmin ediyo, hoşuma gidiyo. New Star Soccer'ın grafikleri de güzel mesela bence :) Ama bilgisayardaki FIFA10'un grafikleri berbattı. Daha üst düzey teknolojiyle yapılmış olması daha güzel demek değildir her zaman. Ayrıca atara atar, sen laf ettikçe ben savunacağım bu oyunu (:P) Cidden ama bence güzel yani grafikler
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 diyorum işte buna güzel diyosan başka hiçbir oyuna kötü dememlisin , fifa 2010 da bunların içinde :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Güzel ile son teknoloji ayrı şeyler, güzellik göreceli :)
scorch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bilmiyorum ama oyuna saçmalıklar doldurmuşlar çok fazla random olay oluo fc bayern kasımpaşanın kalecisi tolga özgen aldı sezon başında daha 30 yaşında kaleci fena değil statsları da bayern yani bu sdf oliver kahn'ın koruduğu kaleye kasımpaşanın kalecisi? bi de bende gol sevincleri yok direk bodoz ortaya kosuolar cok tepkisiz adamlar?
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ve galatasaray türk telekom arena'nın ilk fenerbahçe derbisinde, hem de şampiyonluk maçında rakibini 4-0 mağlup edip 50000 taraftarına unutulmaz bir gece yaşatıyor İnanılmaz mutluyum şu an... edik: namağlup bu arada şampiyonluk, reis de 28 golle gol kralı
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 EVET BEN ERTEM ŞENER OLAYLI DERBİ SONA ERDİ. MADRİD EKİBİNİN 27. DAKİKADA KIRMIZI KART GÖRMEMESİNE RAĞMEN YILMAYAN BİTMEYEN TÜKENMEYEN ENERJİSİ 6 GOLLE SONUÇLANDI. MAÇTA 6 GOL VAR 4 Ü RONALDO. MAÇIN HAKEMİ NE YAPSADA ENGELLEYEMEDİ. BÜLENT BAŞKAAAAAAAAAAAAAN
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Aga yanlış saymışın 5 atmış Ronaldo sdfsdf
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 BEN NE YAPTIGIMI BİLİYOMUYUM. AĞLAMIYORUM GÖZÜME TOZ KAÇTI
Öne çıkan mesajlar