Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cenk 2 gol atmış gene.lan bu herifi kaçıran yöneticilerimizin ...

Masquerade said:

Red said:

cenk tosunu iyiki almamışız bize faydalı olurdu :)

cenk tosun kendi açıklaması vardı.

istanbul takımlarına gitmek istemiyorum ilk etapta o yükü kaldıramam, o yüzden antepi tercih ettim diye.

antep de çok iyi takım olmuş. helal olsun tolunay reise.

ya bence bizim hagi felan istemedi.seneye kesin beşiktaş felan alır bizde tuncay gibi arkasından ağlarız.beşiktaşa geçenlerde mesajda yolladı zaten beşiktaşlı olduğunu söyledi.
Mesaj tarihi:
abi antep çok iyiydi helal olsun adamlara. çatır çatır aldılar maçı. iyi oldu bu mağlubiyet. haftalardır ite kaka gidiyorduk. takım toparlanır umarım.
Mesaj tarihi:
Yalnız farkettiniz mi bilmiyorum da...Kayseri'nin kadrosu baya baya iyiymiş yahu, hiç farkında değildim devrede de Ziani vs gelmiş...Amrabat var FM adamı, Kujovic İsveç U-21 88'li...Zalayeta, Santana, Troisi, Cangele zaten iyi...Yerliler fena değil...Baya hoşuma gitti kadrosu...
Mesaj tarihi:
adamlar zaten ilk yarı forvetsiz kalmasalar fenerin üzerinde bursayla çekişiyorlardı tahminen. Bayağı iyi kadrosu var Kayseri'nin. Bir de güzel yerliler çıkartıyorlar. Hasan Ali falan bayağı iyi adam mesela. Bi kalecileri fail
Mesaj tarihi:
Ankaragücü - Gençlerbirliği maçında çok deli bi 2. yarı oluyo.
önce Gb 2-0 yaptı, sonra 2-2'ye geldi Orhan Şam'ın kendi kalesine golüyle. 3 dakika sonra gitti 3-2 yaptı adam bu sefer.
Daha neler olacak merak ediyorum. Ümit Özat'ın da son maçı Ankaragücünde, ama onda da cezalı. Garip durumlar.
Mesaj tarihi:
Cenk Tosun beşiktaşlıymış sanırsam :) zaten gaziantep'deki bir oyuncuyu beşiktaştan başkası alamaz. 7m + bir yabancı veririz

bu arada sercan Lokomatif ile anlaşmış. şaka mı bu? vizyonsuz adam. bizden bir takıma gitseydi ya. Bursa'da bizimkilere satmamak için adamı daha ucuza rusyaya gönderiyor lol.
Mesaj tarihi:
Bugün oynanan Kasımpaşa-Antalyaspor maçının ikinci yarısı kesinlikle şuana kadar izlediğim en iyi 45 dakikadır.

0-1,1-1,1-2,2-2 ve dakika 90'da yaklaşık 40 metreden gelen Tita'nın golü ile Antalyaspor 2-3 kazandı maçı.

Tita'nın golünü görün.
Mesaj tarihi:
bursanın kadroya bak bide bizim ahha

adamlar altidore miller falan aldılar bide utanmadan

bursa ibb maçı baya güzel maç ama

bursa alsın maçı fenerle fark çok acılmasın ahaha
  • Yeni Oluştur...