Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

xaty

Öne çıkan mesajlar

cenk 2 gol atmış gene.lan bu herifi kaçıran yöneticilerimizin ...

Masquerade said:

Red said:

cenk tosunu iyiki almamışız bize faydalı olurdu :)

cenk tosun kendi açıklaması vardı.

istanbul takımlarına gitmek istemiyorum ilk etapta o yükü kaldıramam, o yüzden antepi tercih ettim diye.

antep de çok iyi takım olmuş. helal olsun tolunay reise.

ya bence bizim hagi felan istemedi.seneye kesin beşiktaş felan alır bizde tuncay gibi arkasından ağlarız.beşiktaşa geçenlerde mesajda yolladı zaten beşiktaşlı olduğunu söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız farkettiniz mi bilmiyorum da...Kayseri'nin kadrosu baya baya iyiymiş yahu, hiç farkında değildim devrede de Ziani vs gelmiş...Amrabat var FM adamı, Kujovic İsveç U-21 88'li...Zalayeta, Santana, Troisi, Cangele zaten iyi...Yerliler fena değil...Baya hoşuma gitti kadrosu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaragücü - Gençlerbirliği maçında çok deli bi 2. yarı oluyo.
önce Gb 2-0 yaptı, sonra 2-2'ye geldi Orhan Şam'ın kendi kalesine golüyle. 3 dakika sonra gitti 3-2 yaptı adam bu sefer.
Daha neler olacak merak ediyorum. Ümit Özat'ın da son maçı Ankaragücünde, ama onda da cezalı. Garip durumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cenk Tosun beşiktaşlıymış sanırsam :) zaten gaziantep'deki bir oyuncuyu beşiktaştan başkası alamaz. 7m + bir yabancı veririz

bu arada sercan Lokomatif ile anlaşmış. şaka mı bu? vizyonsuz adam. bizden bir takıma gitseydi ya. Bursa'da bizimkilere satmamak için adamı daha ucuza rusyaya gönderiyor lol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...