Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Eu'dan kayıt olun betaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 vpnle ikisinden de olduk bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 beta too mainstream artık girmek istemiyorum dsasd, betada oyun bitiriyoruz sonra launch'dan 2 ayda oyun tükeniyor 6 ay content bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 +++++11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 oyunun combatı free realms'in hormonlusuna benziyor bir b.k olmaz bu oyundan boş vakti çok olduğundan mmo oynayan amerikalı ev hanımları ev dizayn edip satar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 .,lkjhgf meh sayfa basi oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 cıkıs tarihi ne zmn_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Soe deyince ön yargılı oluyorum. Umarım akıllanmışlardır swg den sonra. sanbox olması iyi. karakterlerin yüz anmasyonları iyi. Etkileşimli dünya .. bekleyip göreceğiz. Ağzımız yandı bir sürü oyundan. Umutluyum ancak. Grafikler yeni bilgisayar aldıracak. En son Age Of Conan çıkarken değiştirmiştim bilgisayarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 VoxelFarm engine denilen bir şeyi kullanıyormuş oyun. http://voxelfarm.com/vfweb/index.html http://procworld.blogspot.ca/2013/08/everquest-next.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 evet heycanlandırdı, bakalım sonu fiyasko olmaz umarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 maxrep said: Soe deyince ön yargılı oluyorum. quote] Maalesef, bende aynı durumdayım.Oyun bir çizgi yakalarsa tavernada oluruz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 landmark'ı çok merak ediyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Trias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 voxel çok çakma bir firma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 da şu dev Iron Golem'in gelip ağaçların üzerinden geçerken ağaçların havaya fırlayıp yok olması, çoooooooooook eski çağdan kalma değil mi ya tamam motor bu şekilde de ona bir el atsınlar plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 herşey bitti ağaç yıkılma fizikleri kaldı, mmo abi bırakın takılmayın boyle şeylere. grafikler zaten wow havasında atmosfer falan torchlight. yemişim ağaç fiziğini ynai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 adamlar iki motorla çalışıyorlarmış "To clarify: ForgeLight i.e. PlanetSide 2 engine handles the rendering and such while VF handles the underlying voxel world." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mortis said: da şu dev Iron Golem'in gelip ağaçların üzerinden geçerken ağaçların havaya fırlayıp yok olması, çoooooooooook eski çağdan kalma değil mi ya tamam motor bu şekilde de ona bir el atsınlar plz. aynen script gibi zaten ben baska agac yıkılma fızıgı gormedım hep bu sekılde yıkılıyor oyunlarda sacma sapan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 landmark olayı güzel olabilir olursa stoneları madenleri cıkarıp şöyle aylarca bi çok kişinin uğrasıp yapabilcegi bi kale yada yapı. kazı bölgeleri vs. sadece crafter charlar ultimada oldugu gibi miner woodcuter vs. illa kılıçla büyüyle takılmayalım sonra gelsin uykusuz geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 application indirin ios yada android, reward var station cash falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Betası başladı mı bunun ya? Şu gerizekalı ProSiebenSat'ın sitesi adam gibi çalışmıyo, beta başvurusu yapamadım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 US ye kayıt olamayan varsa, invite atabilirim. Hani sizi us ye yönlendirirmi emin değilim. Fakat soe nin diğer oyunlarından invite edersem, us sitesine yönlendiriyor olabilir. Denemek isteyen pm ile mail atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sanmam vpn gerekir gene benim eski us ip ile oluşturduğum account ile bile apply for beta diyince eu'ya geç diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hıı öyleyse kötüymüş. Ne kadar sc veriyor bu "mubile app"? neyse, everquest logosunu şeetdiremedim tablet de. Arkaplan beyaz logo istiyor ama tanımadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Densiz said: US ye kayıt olamayan varsa, invite atabilirim. Hani sizi us ye yönlendirirmi emin değilim. Fakat soe nin diğer oyunlarından invite edersem, us sitesine yönlendiriyor olabilir. Denemek isteyen pm ile mail atabilir. oynadığım bir mmonun topiğinde daha seni görürsem evini basıp "lanet olsun dostum ne yapmaya çalışıyorsun" diycem. yapıcam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 32 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 landmark'ı çok merak ediyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 voxel çok çakma bir firma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 da şu dev Iron Golem'in gelip ağaçların üzerinden geçerken ağaçların havaya fırlayıp yok olması, çoooooooooook eski çağdan kalma değil mi ya tamam motor bu şekilde de ona bir el atsınlar plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 herşey bitti ağaç yıkılma fizikleri kaldı, mmo abi bırakın takılmayın boyle şeylere. grafikler zaten wow havasında atmosfer falan torchlight. yemişim ağaç fiziğini ynai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 adamlar iki motorla çalışıyorlarmış "To clarify: ForgeLight i.e. PlanetSide 2 engine handles the rendering and such while VF handles the underlying voxel world." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mortis said: da şu dev Iron Golem'in gelip ağaçların üzerinden geçerken ağaçların havaya fırlayıp yok olması, çoooooooooook eski çağdan kalma değil mi ya tamam motor bu şekilde de ona bir el atsınlar plz. aynen script gibi zaten ben baska agac yıkılma fızıgı gormedım hep bu sekılde yıkılıyor oyunlarda sacma sapan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 landmark olayı güzel olabilir olursa stoneları madenleri cıkarıp şöyle aylarca bi çok kişinin uğrasıp yapabilcegi bi kale yada yapı. kazı bölgeleri vs. sadece crafter charlar ultimada oldugu gibi miner woodcuter vs. illa kılıçla büyüyle takılmayalım sonra gelsin uykusuz geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 application indirin ios yada android, reward var station cash falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Betası başladı mı bunun ya? Şu gerizekalı ProSiebenSat'ın sitesi adam gibi çalışmıyo, beta başvurusu yapamadım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 US ye kayıt olamayan varsa, invite atabilirim. Hani sizi us ye yönlendirirmi emin değilim. Fakat soe nin diğer oyunlarından invite edersem, us sitesine yönlendiriyor olabilir. Denemek isteyen pm ile mail atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sanmam vpn gerekir gene benim eski us ip ile oluşturduğum account ile bile apply for beta diyince eu'ya geç diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hıı öyleyse kötüymüş. Ne kadar sc veriyor bu "mubile app"? neyse, everquest logosunu şeetdiremedim tablet de. Arkaplan beyaz logo istiyor ama tanımadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Densiz said: US ye kayıt olamayan varsa, invite atabilirim. Hani sizi us ye yönlendirirmi emin değilim. Fakat soe nin diğer oyunlarından invite edersem, us sitesine yönlendiriyor olabilir. Denemek isteyen pm ile mail atabilir. oynadığım bir mmonun topiğinde daha seni görürsem evini basıp "lanet olsun dostum ne yapmaya çalışıyorsun" diycem. yapıcam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar