Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ben hafif heyecan yaptım hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 köprüyü yıkması falan baya iyiydi ha. abi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 neler diyor lan o kadar da sandbox yapamazlar ya inanasım gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ahaha o nasıl bir fight ya. fps dayanmaz ki ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 madem map'teki her şeyi değiştirebiliyoruz neden adam gibi grafikli minecraft yapmayalım ki demiş adamlar. yeni oyun da çıkarıyorlar landmark diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 başta biraz garipsedim ama şimdi eğlenceli gözükmeye başladı ne yalan söyleyeyim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 http://youtu.be/6bH7L7wt-aQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi ben böyle grafikleri oldum olası sevmişimdir zaten. üstüne tamamen her şeyin yapılabildiği kat kat bir dünya. üstüne dinamik eventler. üstüne oyunda her yaptığının random sonuçlarının olması falan. cidden cüzdanı boşaltıp veresim geldi. adamlar ne kadar iyi şey varsa toplamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 MMORPG Maker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bir durun her gördüğünüz sakallıyı dedeniz zannediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Çok fazla efekt olmuş bi s.k anlaşılmıyo fight ta kimin eli kimin cebinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bakıyorum da twitter'da falan herkes baya olumlu konuşuyor. güzel hype yakalarlar bu havayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Dynun said: bck said: az once bir kopru gosterdıler mımarı acıdan ılkokul talebesı oyle bır kopru dızzayn edebılır. yercekımı yok sankı.. büyü olduğuna inanıyosun ama ne biliyim abi okadar da olmaz yani büyününde bir mantığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 eso ile eq düel mi atıyor twitchde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Art styleı çok beğendim. Grafikler ve karakter modellemeleri çok çok güzel olmuş bence. Hoşuma gitti benimde ya güzel birşey çıkacak gibi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 baya iyi bence. adamlar resmen pioneers of MMO gaming. ben bayılıyorum ama fable-vari karakterler insanların hoşuna gitmeyebilir. sürpriz oldu sıfır bilgim vardı böyle birşey beklemiyordum ben pre-orderı çakarım çok net. EQN Official Videolar http://www.youtube.com/watch?v=cdgPuEl5Nuk http://www.youtube.com/watch?v=Dh_0neHhR0k http://www.youtube.com/watch?v=wyKpQH5TxVE http://www.youtube.com/watch?v=YVBAreJ6zuY eso çıksada, testanic diye gülsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 mmo'dan ayrı şu landmark da baya iş yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 havada blink beni tavlamaya yetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 minecraft bölümünde küfür ettim. lan madem resizelayabiliyoruz blockları niye bize işkence ediyorlar of. öl notch. abi daireye evrildi kare şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Çok iyi görünüyor lan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 minecraft oynayacagıma bunu oynarım. net.. bu arada gw 2 iyi darbe yer bu oyundan charr lara benzeyen karakter var . kesin patlar bu sefer. ahahah This is very important: everything in the new Norrath will be destructible... everything. bu nasıl oluyor.. adamlar haritayı siler geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 landmark ile ana oyunu neden ayırmışlar anlayamadım. landmark'ın ana oyuna etkisi olacak mı acaba? olmayacaksa bayağı saçma olmuş o olay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bck said: minecraft oynayacagıma bunu oynarım. net.. bu arada gw 2 iyi darbe yer bu oyundan charr lara benzeyen karakter var . kesin patlar bu sefer. ahahah This is very important: everything in the new Norrath will be destructible... everything. bu nasıl oluyor.. adamlar haritayı siler geçer. biçok şey geri regen olcak zamanla. geri kalanlar server'a özel olcak öyle kalacak falan, genelde event trigger olacak o tip şeylerde , dedi amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Khiran said: landmark ile ana oyunu neden ayırmışlar anlayamadım. landmark'ın ana oyuna etkisi olacak mı acaba? olmayacaksa bayağı saçma olmuş o olay bence. Olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar