Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 2000'den beri hala ara ara EQ1 oynarım, alfa yollamadılar. Küstüm ben, oynamayacağım çıktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 çok kıskandım ss lere bakınca. avaturk'ten kutusunu almıştım kredi kartım olmadığından bir ay oynamıştım sadece. ne güzelmiş bir sürü ırk var. tek hatırladığım bir şehirin surlarının arkasındaki iskeletleri kestiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 geldi beta bakın mail lerinize backer lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Beta satılır 80 dinar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Gelmemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 hypelıyoz mu şimdi bunu ona göre alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 everquest next daha pre-order a açılmadı. ben çoook merakla bekliyorum. şahane olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 next'in betası mı geldi? yakın zamanda ölecek olup oynayamayacak olan varsa nolu keyi ömlesin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 A2RTAK76U66GRRXXRM3R alın CB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 ben de istiyom :( beğenirsem satın alıcam öyle düşünün, code'unuz boşa gitmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Kapalı beta keyi verebilecek olana tam 100 bin lira veriyorum. (Paranın elime geçmesini bekliyorum şu an :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Para eline geçince haber ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 yorumlama yapmadım la hiç. ilginç gözüküyor landmark ya, heryeri kazabiliyo olmak enteresan minecraftın oyun gibi oyun olan halimsi. lakin gathering+crafting dışında hiçbişey yok şu anda. landmarka combat gelecek mi bilmiyorum gerçi. bişey canımı sıkmıştı, oyun bikaç adaya bölünmüş, başlangıç noktasında gateway gibi bişey var oradan ada değiştiryoruz, farklı resource kaynakları farklı adalara bölünmüş şekilde, işte tier1 resourcelar x adasında 2'ler y adasında gibi, onu her adada her resource olacak şeklinde değiştireceklermiş. Mağaralar felan olacakmış minecraft gibi, derinlere kazdıkça daha değerli madenler çıkacakmış vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Saat 9 da bi beta key daha vercem burdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 NDAN4A6J6JHJ7HA9MH77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 tüff kaçırdım :p kim aldıysa bi teşekkür edeydi de heyecanlanmayaydık be yahu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ben post ettiği an gördümde kibarlığımdan oynamaya vaktim yok diye register etmedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Neyse benim de zamanım yoktu aslında haklısın ^_~ Yıllar sonra da SOE hesabına girmek nostalji olduydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 isteyen olursa ben account umu paylaşırım ayıb ediyonuz not: 2005 ve önce kayıtlılar gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Eyvallah sağolasın joker gibisin valla :) oh wait... *madalyasına bakar hüzünlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi biri benim madalyaları söküp blackrose'a taksın. mareşal gibi adam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 bana da takın bi madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 yasakları yasakladım senin için ordulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ben açont istemiyorum da yazın işte şöyle iyi böyle kötü diye detaylı, onu isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar