Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bırak hiç bulaşma seni kendi seviyesine çekmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 aptal kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Gerizekalı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 eve sandbox deil yaw nerden cikartiyorsun, Rollercoaster var benim bildigim bir sandbox, birde BU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ayranım yok içmeye dayanamadım aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Bi graphics overhaul gelmis sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cde01HNKQVw bunu gördünüz mü ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 o olay sanırım everquest 2 de var. Next te yaparlarmı bilmem ama yaparlarsa ilginç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Understanding/Atoll'de teleporterin hemen karşısında üzerinde LOL yazan bina benim ahah çok saçma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 selamlar.Refund için geri dönmemişler.eposta'da bunlar yazıyordu. Bu bilgileri yazığ göndermemmi lazımdı ? Greetings mexaton, In order complete your request we need the following information: Station Name: mexaton PayPal E-Mail Address: Amount: PayPal Unique Transaction ID Number (17 digit alphanumeric code): Date and Time of the Transaction: Once we receive this information we will send the request to Paypal. It will be a couple of days before you hear back, so please be patient. If you have any more questions or concerns, please let me know. Regards, Customer Service Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 evet, cevap ver mail e inline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Cevapladım.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 zipzip said: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cde01HNKQVw bunu gördünüz mü ya? Ne kadar gussel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 10 mbit interneti bu yüzden istiyorlar demek ki. ama cidden muhteşem bir şeymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 everquest 2 için yapılan bişey o yalnız. ayrıca ultra lüzumsuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 o yandaki party interface büyürse biraz elemanın mimiklerini falan görsen süper olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 guzel ama luzumsuz geldi banada.. dedigin gibi yanda falan gorulurse bi nebze tabii kim oraya bakar. oyun ici video/movie cekimleri icin ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 feature olur, isteyen kullanmaz. fps yi etkileyeceği için kimse kullanmaz, ama kanunun dediği gibi video falan yapılır güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 pve'de 5 kişilik partilerde falan kullanılır ya, arkadaş ortamında eğlenceli olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 abi anlaşılmaz o minicik portreden birşey, ancak wipe sonrası milleti beklerken eğlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 süper bir özellik. powerplay dışında şeyler de lazım oyuna ... ama ne kadar efektif olur onu görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 evet ya ufacık portrelerde görünmez gerçekten. rp noktasında işe yarar herhalde sadece. oyunun yapısı da rp sevenlere çok uygun gibi ya. çok eğlenceli olur şöyle ciddi ciddi rp yapan adamların arasına kermitle girmek asdadsdsadsadfsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 heyecanla bekliyorum eq next i :P beklerken bir citir cerez, resimlerdeki tum oyuncular turktur. resimdeki nexcat bu forumlardaki kanuni dir :) sene 2003 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 oha diyebilirim nerden cikardin bunlari :) neexx de benim :D melegin guilde oyle uzaktan bakardik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 15 tane daha var resim bende. aslinda 200 tane falan vardi, harddisk temizliginde herhalde kaza ile ucurmusum. bombalamayayim dedim burayi, hepsini koymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar