Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Bu hakareti hakedecek ne söylediğimi aciklarsan minnettar kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 boldlamışım üstte. minecraft oynayanlar yani çoluk çocuk tayfası ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 swg everquest ultima online shadowbane eve online lütfen bu oyunların adam gibi remake'leri gelsin, yeni bir mmo istemediğime karar verdim ben. eq next de çok hoş gözüküyor, alpha testlerinden ufak ufak footage düşmeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Sparkcaster said: boldlamışım üstte. minecraft oynayanlar yani çoluk çocuk tayfası ne demek ya? Bunu gerçekten mi söylüyorsun yoksa trolluyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 -Deno- said: swg everquest ultima online shadowbane eve online lütfen bu oyunların adam gibi remake'leri gelsin, yeni bir mmo istemediğime karar verdim ben. eq next de çok hoş gözüküyor, alpha testlerinden ufak ufak footage düşmeye başlamış. abi evein neden remakei gelsin herifler her dakka geliştiriyor oyunu git başla niyetin varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 güzel grafiklisi olabilir ve resetlenmiş hali elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi güzel grafik ? girin bir bakın grafiklere en son nasıl ayrıca şuanda içerik olarak en güzel hali sandboxın olayı 1 günlük bişi değil. Eve resetlerse bir daha kimse başlamaz o oyuna 0dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 uzayda neyin grafigi la, zaten heryer siyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ne bilim. çok kişi var space sandbox mmosu çıksın yardıralım diyen. star conflictin mmo hali gibi. eve de oynayabilir aslında bu kitle o zaman dediğin gibiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 star conflict zaten mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yok multiplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 eq next abi işte next gen sandbox sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 reampage said: -Deno- said: swg everquest ultima online shadowbane eve online lütfen bu oyunların adam gibi remake'leri gelsin, yeni bir mmo istemediğime karar verdim ben. eq next de çok hoş gözüküyor, alpha testlerinden ufak ufak footage düşmeye başlamış. abi evein neden remakei gelsin herifler her dakka geliştiriyor oyunu git başla niyetin varsa hayır benim söylemek istediğim illa yeni mmo gelecekse bu oyunlar geri gelsin, ne bileyim 5 sene sonra eve patlar giderse gene eve online yapılsın vs. başka mmo'lar tutmuyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 4.5 saattir kazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kazdı ben şahidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ibneler teamspeake gelip övsene oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Akşam gelip öveceğimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Xaenin said: 4.5 saattir kazıyorum. hşşş nasıl lan alınır mı? eğlendirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 -Deno- said: swg everquest ultima online shadowbane eve online lütfen bu oyunların adam gibi remake'leri gelsin, yeni bir mmo istemediğime karar verdim ben. eq next de çok hoş gözüküyor, alpha testlerinden ufak ufak footage düşmeye başlamış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Xenocide said: Xaenin said: 4.5 saattir kazıyorum. hşşş nasıl lan alınır mı? eğlendirir mi? Abi motor çok başarılı gerçekten, otistik gibi kazdım sadece ama yani daha bina dikmedim şekilli şekilli. Bir platform koydum, üstüne forge falan attım atölye yaptım kendime git gel olmasın diye. Ama şunun sistemini Next'e oturtabilirlerse, köy kasaba kurup PvP'ye açabilirsek kendi zonelarımızı falan gerçekten olabileceklerin sınırı yok. Adamlar iki arada bir derede nasıl böyle bir motor yapmışlar ben anlamadım gerçekten alphaya göre bile çok acaip çalışıyor. Ama şu anda almak senin otizmine bağlı abi, kazıp kazıp daha iyi pick yapıp daha iyisini kazıp çok acaip binalar yapmaktan başka bir şeyi yok şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Eqn de nasil olacak acaba bina yapmadir etmedir. Ne seviyede destrucable olacak falan. Footage da mob yere abiliyle vurdugu zaman bile yer deliniyordu. Bu seviyede yikim olmaz herhalde koy yapiyorsun 5 tane ww yapan tip 10 dk da dumduz ediyor falan hehe. Motor cidden cok iyi gibi ya. Son zamanlarda gördüğümüz en iyi motor gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Binaların destructible olacağını sanmıyorum eğer upkeep costunu ödüyorsan. Ödemediğin gibi muhtemelen talana açık olacaktır uo'daki gibi. Yüksek ihtimal claim ettiğin alandaki malına mülküne dokunamıyorlardır yoksa milletin ya aylarca uğraştığı ya da kamyonla para verip aldığı dizaynları holololo diye yıkar millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bir videoda izlemiştim veya okumuştum hatırlamıyorum. Claim ettiğin alanın belli bir günlük kirası var. Onu ödediğin sürece kimse dokunamıyor. Ödemezsen, belli bir süre sonra claim bölgende ne varsa kendiliğinden yıkılıyor. bu EQN landmark'ta böyle. EQN'de nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 şu an cidden alırdım askere gitmicek olsam landmarkı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Xaenin said: Xenocide said: Xaenin said: 4.5 saattir kazıyorum. hşşş nasıl lan alınır mı? eğlendirir mi? Abi motor çok başarılı gerçekten, otistik gibi kazdım sadece ama yani daha bina dikmedim şekilli şekilli. Bir platform koydum, üstüne forge falan attım atölye yaptım kendime git gel olmasın diye. Ama şunun sistemini Next'e oturtabilirlerse, köy kasaba kurup PvP'ye açabilirsek kendi zonelarımızı falan gerçekten olabileceklerin sınırı yok. Adamlar iki arada bir derede nasıl böyle bir motor yapmışlar ben anlamadım gerçekten alphaya göre bile çok acaip çalışıyor. Ama şu anda almak senin otizmine bağlı abi, kazıp kazıp daha iyi pick yapıp daha iyisini kazıp çok acaip binalar yapmaktan başka bir şeyi yok şu anda. o konuda baya otistiğim abi, 3 haftadır falan işten eve gelip Rust oynuyorum salak gibi odun taş falan kırıp ev dikiyorum. sonra server değiştirip bi daha yapıyorum aynı şeyleri falan. motor galiba planetside 2'nin hafifleştirilmiş hali. realistik grafiklerden cartoon kafasına kayınca daha smooth olmuştur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar