mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Valla oyle gibi gozukuyor..yani birde minecraft sahane fikir, ama iste 8bit olusu, JAVA ile calismasi falan..notch pasanin keyfi derken, haliyle limitleri oluyor. Eger gercekten bu adamlar dediklerini yapabilirse, SoE aklanmis olur, zengin olur. Zor kismini'da halletmisler gibi geldi bana. Su haliyle gece gunduz, puslu ortam sagliyan baya tatli aydinlatma efektleri zaten var..e uzerine crafting/destruction da temel kismi var.. Ben 60ligi refund icin basvurdum (gerci hala aradayim iptal edebilirim ehuh), en kotu ihtimalle kesin 20ligi alacagim...en cok merak ettigim, nehir, su, deniz olayini nasil yapacaklar. Onu eger temiz bir sekilde bu motora cakarlarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Buda guzelmis. Galeri link. http://i.imgur.com/Fwr2qMW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oha çok güzelmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Takipteyiz mono. Martta senin yorumlarına göre bi 20lik de ben çakarım, maksat PR ı böyle düzgün yürüten firmalara destek olsun. Hem minecraft falan hiç oynamamıştım bi değişiklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 acaba soe bu sefer basarabilecekmi.. acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Next başarılı oldu şimdiden teoride ama pratikte nasıl olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 @kanuni Abi oyun f2p... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ilk hobbitköy'ü kim yapacak bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 biliyorum exo.. satacaklari herseyi alicam daha cok girecek bana oyle mutlu olucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ahahahaha... Süpersin ya. #direnkanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Muhtemelen 31mart closed betaya baya birseyi toparlamis olurlar. Baktim simdi sitesinden, Open beta'da olacakmis ama tarih yok. Duz mantik ile 31mart close-beta tarihi ise, open beta herhalde 2014 sonu, yada 2015 basina olur...19.99luk beta pack satip uzun tutarlar (tutsunlarda iyice cilalansin oyun heh). Landmark icin Dota2'nin zamanlamasina benzer gidecekler gibi geliyor bana..uzun sure closedbeta (19.99), sonra azcik open beta, tasarimlarin satilacagi market ve okuz gibi serverlar falan oturduktan sonra anca f2p release. Eqnext hakkinda sifir bilgi var valla. bu yaz sonu falan daha detay duser herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi şöyle de bi durum var. Mmorpg.com'a göre ouun q2 2014'de çıkıyor. mmorpg.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 mono said: Muhtemelen 31mart closed betaya baya birseyi toparlamis olurlar. Baktim simdi sitesinden, Open beta'da olacakmis ama tarih yok. Duz mantik ile 31mart close-beta tarihi ise, open beta herhalde 2014 sonunda release olur diye düşünüyorum landmark için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Banada benzer tarihler geliyor..2014 q2 mumkun degil release bence, Mart sonu zaten Closed beta basliyor, butun yaz o sekilde gecirirler muhtemelen. Esas EQNext hakkinda bilgi sadece "udner development" olarak yaziyor. Landmark release'inden 3-6 ay sonra closed/open betasi olur gibime geliyor benim. Ard arda pisti yaptirmazlar muhtemelen ikiside f2p, ve eqnext hakkinda cok cok az bilgi var henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi düzgün ürün gelsinde 2015 q2 e razıyım ben üşüyoruz reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 31 Mart'ta closed beta başlamıyor. Orada, 31 Mart veya daha önce yazıyor. Herneyse öyle bile olsa q2 mart, nisan, mayis aylarını kapsıyor. Hadi bir iki ay da sarkar falan. Yaz sonunu bulmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bingildak said: abi düzgün ürün gelsinde 2015 q2 e razıyım ben üşüyoruz reiz ben bu yaz bir gw 2 exp bekliorum artık ya paralı explerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 2015 den once gelirse yanlis geliyor demektir ki 2015 de erken. 2 senedir yapiliyor bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Daha once dedigi, Alpha stage 28 martta bitiyor, wipe geliyor, Closed beta 31 mart yada daha once, iste 3-5 gun aralik var ucunu acik birakmislar...Closed betayi en az yaz sonuna uzatirlar dememin sebebi; 1)Yaz mevsimi oyun zamani ehuh 2)f2p olmadan once 19.99lik azicik daha satmanin zarari olmaz. 3)Esas Sonbahar/christmas dalgasina cillop urun yetistirmek. Esas EQNext bence closed-alpha olarak bu sonbaharda takilir, fuarlarda videolar gosterir Hype manyagi eder falan..2015 olur gibime geliyor. Yani umarim. Isimler cok karisiyor ya..peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Yılbaşı olayının ben de ciddi bir pazarlama kriteri olduğu düşünüyorum. Fakat bu oyun daha çok mine craft tayfasini, yani biraz çoluk çocuğu hedefliyor gibi geliyor bana. Yaz tatili iyi bir zaman olabilir. Bu arada oyun f2p olduğu için satma derdi de yok. Paket alan almistir zaten betalara ve alfalara girmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Yep, zaten NDA falan da yok, dota2 closed beta gibi, millet dayanamayip basar 19.99 girer closed betaya (sekil 1a ben)...f2p olunca da nufusu 3-5'e katlar. Workshop/market olayida anca oturur zaten. Landmark open beta yaparken EQNext alpha civarinda olur iste oda nerden baksan 2015'e dayaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi ben de otistikmişim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Exodous said: Yılbaşı olayının ben de ciddi bir pazarlama kriteri olduğu düşünüyorum. Fakat bu oyun daha çok mine craft tayfasini, yani biraz çoluk çocuğu hedefliyor gibi geliyor bana. Yaz tatili iyi bir zaman olabilir. Bu arada oyun f2p olduğu için satma derdi de yok. Paket alan almistir zaten betalara ve alfalara girmek için. çocukken çok mu ezdiler seni ya nasıl bir adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ben de öyle dedim olay nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar