dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Yaşları büyüktü de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 soe içine edene kadar güzeldi EQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Evet yaslari buyuktu ve kulturluyduler cogu. Soe ne yapti eq1 e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 eq1 in bu kadar uzun gitmesinin sebebi soe, rakip yoktu, rahatlardı, her şey yolunda gitti tabii. eq2 de neden kötü gittiğinin sebebi belli heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ucan piranalarrrrr ve wow pihihihi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 gelsin ya şu oyun soe ccp'den esinlendiği plex benzeri bir ürün tanıtmıştı geçenlerde. adam gibi bir ödeme şekliyle adam gibi bir mmo yapmaya çalışacaklar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 soe ccpyide alıcak bi ara bakalım zaten şu dust çıksında bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ps2'deki forelight engine'i kullanacaklarmış. bence baya güzel bir oyun motoru, gelecek vaadediyor biraz daha pişmesi gerekiyor. fizik falan biraz komik, ayağının önüne attığın bomba sekip, 20-30m ileriye gidebiliyor. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Bir kere Izlanda izin vermez ona. EVE Fanfest olmasa ulkeye yabanci gelmeyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 GERGE said: Bilmiyorum. Karakterimin adi Gerge'ydi yine. Az cok hatirliyorum ama genel seyler disinda yaptiklarimi. ben gerge yi hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Bende seni hatırlıyom Namessar Güzeldi cleric çarın :) Hayelf kılerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 evet, kane bayle deyken high elf cleric idi. antonious bayle de dark elf cleric oynuyordum. sonra iki server birlesince iki char ayni yere gelince bir garip oldu olay. bosa iki cleric oynamis oluyorsun cunku :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://www.pcgamer.com/2012/12/14/soe-president-john-smedley-on-planetside-2s-future-free-to-play-and-everquest-next/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://www.blogcdn.com/massively.joystiq.com/media/2013/06/530x308xeqnext.jpg.pagespeed.ic.HqqGAs9sXt.jpg http://massively.joystiq.com/2013/06/06/everquest-next-teaser-photo-posted/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ses seda yok burda bugün ve yarın iki büyük gün oyun için. Soe oyunu ayrıntılarıyla açıklayacak.Bugün oyunun evreniyle ilgili açıklamalar yapılacak yarın ise classlarla ilgili. Mmorpg.com çökecek filan diye korkuyorum ben asdgdsa aylardır sitede tek konuşulan şey Everquest Next. Aşırı derece hype yaptılar. Yarın ne söyleseler beğenmeyen bi QQcu kitle oluşacak kesin ama neler olacak bakalım görecez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 http://www.twitch.tv/everquestnext Canlı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ahaha sağda yorumlar efsane ama dandik gibi la sanki fdsfs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 gündüz gece geçişleri iyyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 az once bir kopru gosterdıler mımarı acıdan ılkokul talebesı oyle bır kopru dızzayn edebılır. yercekımı yok sankı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi ben beğeniyorum ya git gide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 evet şirin, blizzard yırttı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 adamlar wow'un 10 senede yapamadığı havada zıpladığın yerden itibaren blink olmayı yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bck said: az once bir kopru gosterdıler mımarı acıdan ılkokul talebesı oyle bır kopru dızzayn edebılır. yercekımı yok sankı.. büyü olduğuna inanıyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Blizzard çalar bunu titan diye satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi adamlar class sistemini de sandbox gibi yapmışlar lan. durup durup turnayı gözünden mi vuracaklar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar