Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman: Hush


Farinal

Öne çıkan mesajlar



Arkham Asylum sağolsun Batman'i daha detaylıca öğrenmek ve okumak istedim. Biraz araştırdım nereden başlayabilirim diye ve Batman: Hush hikayesiyle başlamaya karar verdim. 12 sayılık bir hikaye. Graphic novel olarak ciltli bulunuyor ya da malum yerlerde oldukça basit şekilde edinilebiliyor...



DC Universe'ü Superman'in fazla imba olması sebebiyle hep daha az sevmişimdir Marvel'dan ama bu okuduğum seri açıkçası şuana kadar okuduğum her Marvel hikayesinden kat ve kat daha iyiydi. Karanlık, Gotham'ın o noir, Alman dışavurumcu ve korkunç derecede yalnız havasını inanılmaz iyi yansıtıyor.

Aynı şekilde benim gibi daha önce Batman okumadıysanız başlayabilirsiniz buradan. Hikaye çok iyi, çizimler çok iyi, diyaloglar mükemmel. Okurken arkada da Dark Knight OST'sini açınca zaten doğa üstü bir keyif alınıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Batman'ın en iyilerini toplamaya karar verdim bende, Hush'ı alacağım tamam ama şöyle birşey istiyorum ben;

Böyle ana hikayesni baştan sona öğreneyim, sonra bütün karakterler ve yan karakterlerinin hikayesini öğreneyim ve bunlar koleksiyon olarak evimde dursun.

Bunun için hangi serileri almam gerek? Birkaç seriyi not ettim ama toplu bir liste iyi olurdu :)

Her ne kadar baştan sona en önemli olayları ve karakterleri çok iyi bilsem de böyle bir koleksiyon yapmanın zamanı geldi hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...