Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Arkham Asylum sağolsun Batman'i daha detaylıca öğrenmek ve okumak istedim. Biraz araştırdım nereden başlayabilirim diye ve Batman: Hush hikayesiyle başlamaya karar verdim. 12 sayılık bir hikaye. Graphic novel olarak ciltli bulunuyor ya da malum yerlerde oldukça basit şekilde edinilebiliyor... DC Universe'ü Superman'in fazla imba olması sebebiyle hep daha az sevmişimdir Marvel'dan ama bu okuduğum seri açıkçası şuana kadar okuduğum her Marvel hikayesinden kat ve kat daha iyiydi. Karanlık, Gotham'ın o noir, Alman dışavurumcu ve korkunç derecede yalnız havasını inanılmaz iyi yansıtıyor. Aynı şekilde benim gibi daha önce Batman okumadıysanız başlayabilirsiniz buradan. Hikaye çok iyi, çizimler çok iyi, diyaloglar mükemmel. Okurken arkada da Dark Knight OST'sini açınca zaten doğa üstü bir keyif alınıyor.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 DC ile çok aram yoktur, ama kesinlikle çok çok başarılı bir seridir Hush, nam-ı diğer Şşşt serisi. Çizimler olsun, hikaye ve atmosfer olsun, bombadır.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 daha önce batman okumadın mı? hata etmişsin o zaman. çok güzel hikayeleri var batman'in.
Law Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Güzel birşeye benziyor. Bu tarz batman serisi tavsiyeleri varsa alabilirim.
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 güzelmiş. özellikle jim lee (tu).
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bunun üstüne okumak için çok karışık tavsiyeler aldım bende ne okuyayım?
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bu seriden sonra ne okuyalım gerçekten. Ben de indirip okudum Hush serisini 2 gün önce fakat o kadar karışık ki Batman çizgi romanları neyle devam edeceğime karar veremedim.
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bunun üstüne under the red hood u seyredin.
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Güzelmiş Under The Red Hood baya sevdim (tu) başka ne tavsiye edersiniz animated filmlerden? Batman & Mr. Freeze: SubZero nasıl mesela?
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Joker diye bir tane vardı. Joker'in yanında çalışan bi adamın gözünden anlatıyor gibi bişeyidi olayları, onu beğenmiştim ben. Birde Killing Joke var oda iyiydi baya.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 killing joke ve year one diycem de hush'tan biraz daha farklılar.
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mystery of Batwoman izliyorum şuan bitince yazarım nasıl olduğunu :D
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mystery of Batwoman, Red Hood kadar iyi değildi ama eğlenceli zaman geçirmelik.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Batman'ın en iyilerini toplamaya karar verdim bende, Hush'ı alacağım tamam ama şöyle birşey istiyorum ben; Böyle ana hikayesni baştan sona öğreneyim, sonra bütün karakterler ve yan karakterlerinin hikayesini öğreneyim ve bunlar koleksiyon olarak evimde dursun. Bunun için hangi serileri almam gerek? Birkaç seriyi not ettim ama toplu bir liste iyi olurdu :) Her ne kadar baştan sona en önemli olayları ve karakterleri çok iyi bilsem de böyle bir koleksiyon yapmanın zamanı geldi hehe
Öne çıkan mesajlar